EMİNÖNÜN EN İYİ ŞİFALARI KİMDİR?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
Re: EMİNÖNÜN EN İYİ ŞİFALARI KİMDİR?
Bu konuyu kim açtı acaba cok merak ediyorum. 
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Çağlar kesmişti Alper Abi'yi savaşçısıyla.FERRAND yazdı:Kendini bile öldüğünde kaldırabilen tek şifacı Konfüçyüs alper kardeşimiz enleri toplamış biridir. İyi maden çeker iyi şifa basar iyi ws atar daha onu öldürebileni görmedi bu gözler 3 buçuk yıldır oynarım bu oyunu ve onu 2 yıldır tanıyorum ve bu konuya yorum yazan herkes dahil tanımayan yoktur onu eminönü sunucusunda, eminönü sunucusunda nam salmış bir kişidir kendisi.
PIRASASAPI
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

Tek fotoğraf yeter.
PIRASASAPI
- WelcomeDeath
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bana Kalırsa ZeHiRZeMBeReK geçen ölüm oyununda izledim 4 arza karşı tek kaldı ve hepsini yere serip 1.oldu.
2 adet full ruh dövenli vardı
2 adet full ruh dövenli vardı
Welcomedeath
Meditasyon

Meditasyon

- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
Konfücyus,HAMMERHEAD,HaYaLxXxGaYYa
En son Sifacixhezae tarafından 21 Oca 2012 08:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bir zamanlar EsrefPasaHOSPİTAL vardı eskiler iyi tanır onun üzerine şifası tanımam bir epesi vardı ozamanlar epe kimsede yok denecek kadar azdı esrefpasahospital altı yedi tane savaşçının arasında istediği adamı kesip çıkardı eskiler bu yazımı görünce hatirlayacaktir kendisini ben daha ikv tarihinde onun gibi sifaci görmedim onun gibi sağlam sifaci kimse olamaz 
xSeRGeYx - Ayazwow - Crazybüyü
Suskunluğum asaletimdendir.Lakin her söze söylenecek bir cevabım var.Önce lafa bakarım lafmı diye ; Sonra söyleyene bakarım adammı diye
Suskunluğum asaletimdendir.Lakin her söze söylenecek bir cevabım var.Önce lafa bakarım lafmı diye ; Sonra söyleyene bakarım adammı diye
- Sparow
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Dıstrıct Area
+100crazybuyu yazdı:Bir zamanlar EsrefPasaHOSPİTAL vardı eskiler iyi tanır onun üzerine şifası tanımam bir epesi vardı ozamanlar epe kimsede yok denecek kadar azdı esrefpasahospital altı yedi tane savaşçının arasında istediği adamı kesip çıkardı eskiler bu yazımı görünce hatirlayacaktir kendisini ben daha ikv tarihinde onun gibi sifaci görmedim onun gibi sağlam sifaci kimse olamaz
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Ve sen Zehra AblaSifacixhezae yazdı:Konfücyus,HAMMERHEAD,HaYaLxXxGaYYa,INFERNAL
PIRASASAPI
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
Haha çok mersi :lol: En az senin kadar , elimizden geldiğinceozaerdenn yazdı:Ve sen Zehra AblaSifacixhezae yazdı:Konfücyus,HAMMERHEAD,HaYaLxXxGaYYa,INFERNAL
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Benim birazcık yolum var tam kıvıramadım işi henüzSifacixhezae yazdı:Haha çok mersi :lol: En az senin kadar , elimizden geldiğinceozaerdenn yazdı:Ve sen Zehra AblaSifacixhezae yazdı:Konfücyus,HAMMERHEAD,HaYaLxXxGaYYa,INFERNAL
PIRASASAPI