Oyundaki Hatalar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
OyunHatalari
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Loncasız

Oyundaki Hatalar

Mesaj gönderen OyunHatalari »

Öncelikle 1 milyon defa desteğe attım bu hataları fakat halen çözülmedi foruma yazmaya karar verdim.

1-) Grafik Hatası (Görünmeyen yaratıklar, sadece gölgesi görünüyor)

2-) Gurup Hatası(guruptaki arkadaşın başka yerde görünüyor olması yada olduğu yerde görünmemesi. Bu sıkça yaşanan ve çok sinir bozucu bir hata)

3-) Gurup Hatası (Guruptaki bir kişinin öldüğü halde sol tarafta isminin yazdığı yerde canlı görünmesi yada tam tersi ölü görünmesi)

4-) Depar Sorunu (depar kullanan adamın nerede olduğu belli olmuyor. Bunu denemek için depar atıp bir düşmana saldırmaya çalışması yeterlidir. her vuruşta 2 saniye geriden başlıyor karakter.)

5-) Kutup ve durdurma hatası (kutup yada durdurma yiyen düşman yürümeye devam ediyor)

6-) Çemberlitaş Hatası (bölgede yaratık keserken öldüğümde kalkıp geldiğim zaman o yaratığı öldüğü halde halen ayakta görüyorum)

7-) Yardımcı Hataları (özellikle Çemberlitaş'ta sıkca yaşanan sorun, tesla-ayı-kangal gibi yardımcılar işi bitince halen orada görünmeye devam ediyor)

8-) Olduğu yerden farklı görünen yaratıklar Özellikle gurup bölgelerinde daha çok fark edilen bir hata, Kaçarak savaşan büyücünün peşindeki slot çok geride olmasına rağmen 3-4 metre ilerde görünüyor. Slotun peşindeki yardımcılar yada ofansif savaşçı hedefe 3-4 metre geriden vuruyor görünüyor.

9-) Vurulamayan yaratıklar (Meran şehir yolunda ve meran şehirde bazı yaratıklar duvara sıkışıp HEDEF KAÇIYOR yazıyor ve ertesi gün güncellemeye kadar kendine gelemiyor.)

10-) Lag sorun. artık söylemeye utanıyoruz bunu.

Alt yapınızın bu kadar kötü olduğuna inanmak istemiyorum. Bu basit ama çok can sıkan hatalar yüzünden oyun son derece dandik görünüyor.

Benim teorime göre yapımcılar bu hataların farkında değil yada oyuna girip hiç oynamıyorlar. Test ekibi bunları bildirmiyor mu? bildiriyorsa neden 4 seneden bu yana en basitinden "görünmeyen slotlar"a bi çare gelmedi?

Teşekkürler.
En son OyunHatalari tarafından 19 Oca 2012 08:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Vatansever

Re: Oyundaki Hatalar

Mesaj gönderen Fahrenheit »

OyunHatalari yazdı:Öncelikle 1 milyon defa desteğe attım bu hataları fakat halen çözülmedi foruma yazmaya karar verdim.

2-) Gurup Hatası(guruptaki arkadaşın başka yerde görünüyor olması yada olduğu yerde görünmemesi. Bu sıkça yaşanan ve çok sinir bozucu bir hata)

3-) Gurup Hatası (Guruptaki bir kişinin öldüğü halde sol tarafta isminin yazdığı yerde canlı görünmesi yada tam tersi ölü görünmesi)

4-) Depar Sorunu (depar kullanan adamın nerede olduğu belli olmuyor. Bunu denemek için depar atıp bir düşmana saldırmaya çalışması yeterlidir. her vuruşta 2 saniye geriden başlıyor karakter.)

5-) Kutup ve durdurma hatası (kutup yada durdurma yiyen düşman yürümeye devam ediyor)

6-) Çemberlitaş Hatası (bölgede yaratık keserken öldüğümde kalkıp geldiğim zaman o yaratığı öldüğü halde halen ayakta görüyorum)

7-) Yardımcı Hataları (özellikle Çemberlitaş'ta sıkca yaşanan sorun, tesla-ayı-kangal gibi yardımcılar işi bitince halen orada görünmeye devam ediyor)

8-) Lag sorun. artık söylemeye utanıyoruz bunu.

Alt yapınızın bu kadar kötü olduğuna inanmak istemiyorum. Bu basit ama çok can sıkan hatalar yüzünden oyun son derece dandik görünüyor.

Benim teorime göre yapımcılar bu hataların farkında değil yada oyuna girip hiç oynamıyorlar. Test ekibi bunları bildirmiyor mu? bildiriyorsa neden 4 seneden bu yana en basitinden "görünmeyen slotlar"a bi çare gelmedi?

Teşekkürler.
Bizde yazdık havuza attılar bakalım işte 2048 de filan düzelir belki :D
vanpir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen vanpir »

OyunHatalari yazdı:Gurup Hatası guruptaki arkadaşın

Gurup Hatası Guruptaki bir kişinin

oyundaki hataları dile getirmek grup ve gurup arasındaki farkı bilmeyen bir bireye kaldıysa bu oyun zaten bitmiş demektir.
Ek bilgi: gurup, gün batımı anlamına gelir.
oyun son derece dandik görünüyor.
çünkü dandik.

neden 4 seneden bu yana
çünkü kimsenin umurunda değil.
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
Kullanıcı avatarı
newnamex
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen newnamex »

vanpir yazdı: çünkü dandik.

:arrow: :arrow:
Cümleye büyük harfle başlanır.
What is the problem ..
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

Fahrenheit yazdı:
OyunHatalari yazdı:Öncelikle 1 milyon defa desteğe attım bu hataları fakat halen çözülmedi foruma yazmaya karar verdim.

8-) Lag sorun. artık söylemeye utanıyoruz bunu.

Teşekkürler.
Bizde yazdık havuza attılar bakalım işte 2048 de filan düzelir belki :D

havuzda çimiyolar :)
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
OyunHatalari
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Loncasız

Mesaj gönderen OyunHatalari »

GÜNCEL ki GM ler bari buradan okuyup en azından bilgi sahibi olsun.

Bir forum yetkilisinin yada kendini forumda yetkilisi sanan birinin gelip "merhaba, istanbuloyun.com'a girerek iletişim destek forumundan oyun hatası bölümüne yazabilirsiniz" derse konu amacına ulaşmış olur.

Tabi o süre zarfında birin gelip hakaret edipte ardından "kişisel tartışma" diye konuyu kapatan bir rehber denk gelmezse iyi olur.
vanpir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen vanpir »

newnamex yazdı: :arrow: :arrow:
Cümleye büyük harfle başlanır.

ben konuşmaya büyük harfle başlarım, imla kurallarına uymam, onlar bana uyar. kimseye kendimi ifade etmek ya da kimsenin yerine fikir beyan etmek gibi görev takınmalarım olmadığından, yani kimseyi temsil etmediğim için imla kurallarına uyup uymamam çok da önemli değildir.
OyunHatalari yazdı: GÜNCEL ki GM ler bari buradan okuyup en azından bilgi sahibi olsun.

Bir forum yetkilisinin yada kendini forumda yetkilisi sanan birinin gelip "merhaba, istanbuloyun.com'a girerek iletişim destek forumundan oyun hatası bölümüne yazabilirsiniz" derse konu amacına ulaşmış olur.

Tabi o süre zarfında birin gelip hakaret edipte ardından "kişisel tartışma" diye konuyu kapatan bir rehber denk gelmezse iyi olur.

ne yeri ne zamanı "istanbuloyun.com'a girerek iletişim destek forumundan oyun hatası bölümüne yazabilirsiniz."
iyi forumlar ;)
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Hedef 2023 :D Belki o zaman düzelir :D

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen halilumit »

herkesin başına gelen klasik hatalar inş en kısa zamanda düzeltilir

ayrıca Arada duvar olmasına rağmen duvarın arkasındaki yaratığı çekebilmek çok şaçma örneğin kurt mağrası
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nabuforum »

Şifacıların ruh kalkanında basit bir hata vardı 15 puanda 70 yapar yazdığı halde 60 da kalıyordu.Tam 3 sene sonra derindeki sır paketi olması lazım o zaman düzelttiler ve çok çalışıyoruz gibi bi reklam yapmışlardı :D Bunların çalışması bu kadar.Havuza baktıkları nasıl acep..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön