Sağlık olun yeter, geri kalan herşey düzelir.FERRAND yazdı:Burhan abi uyardığın için teşekkür ederim neferlerde artık lonca duvarına yazabiliyorlar
Alem İ Cihan Loncası
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Re: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Alem-i Cihan
Tarihçeyi detaylı okudum
Buyrun not almış olduğum kısa yazılarım
Mansur Bey kuklacıya destek vermiş fare adamları üretmişler kuzenlerinden Azat bey Mustafa bey ve Gaffar bey ortaya çıkmış. Kuzenler kuklacıdan büyü dersleri almışlar. Aynı zamanda Aydın bey ve geçici olan vali osman hamdi bey karşı karşıya kalmışlardır. Gezginler ilk fare adam grubuna verilen ad. Topuz isimli fare adam gizli muhbir. Gizli saklı türler kitabını yazan kişi Agah beydir. Gaffar bey genç bilgililer ile çemberliye gitmiş Aydemir bey Münevver hanım ile evlenmiş Mustafa Alkan Bey köprü vapur (kesin vapur geliyor galatadan bineceğiz ver elini karaköy yada beyoğlu
) Şifa yurdu kurucuları Selim Bey İzmitli Mustafa Hoca ve Tarsuslu Derviş Hasan
Nihat Bey Demirgül Bölgesi Çarşı Bölgesi Cemal Hakkı Pamuk İpliği İngiliz sicimi Selami Beyin Yeğeni Handan Hanım Büyük Postane Yük Gemisi Yükseliş Cemiyeti Başında Aydemir Bey Yönetim Kurulu Nihat, Agah, Ziya ve Mehmet bey
Azat Bey öldü. Beyaz Büyücüler Öldü.Şarapçı beyaz büyücüdür. Mısır çarşısı demircisi Mahmut Efendi ve çırağı rüstem
Cemil Öğretmen
Binbaşı Yavuz lodos klanını kuran kişi- manisadan gelmiştir eminönüne
Celal Hakkı Beyin kızı Perihan hanım gediz bey ile evleniyor.
Konkav fare adam
Ziya bey
Gizit fare topluluğu
Karaköy - Beyoğlu - Galata
Ali bey
sevgi oktay
Adem Bey
Cevdet usta lodos klanı demircisi ilk balyozu ureten kısı
Balyoz Nazım 2. lodos klanı başı
3.ise ismet beydir
Tarihçenin tamamını okudum biraz saçma gelebilir almış olduğum notlarımı yazam dedim. Tarihçe içinde bulunan tüm isimlerin hepsi burda.... Eksik varsa ekleyiniz çok faydası olacak inanın
Mansur Bey kuklacıya destek vermiş fare adamları üretmişler kuzenlerinden Azat bey Mustafa bey ve Gaffar bey ortaya çıkmış. Kuzenler kuklacıdan büyü dersleri almışlar. Aynı zamanda Aydın bey ve geçici olan vali osman hamdi bey karşı karşıya kalmışlardır. Gezginler ilk fare adam grubuna verilen ad. Topuz isimli fare adam gizli muhbir. Gizli saklı türler kitabını yazan kişi Agah beydir. Gaffar bey genç bilgililer ile çemberliye gitmiş Aydemir bey Münevver hanım ile evlenmiş Mustafa Alkan Bey köprü vapur (kesin vapur geliyor galatadan bineceğiz ver elini karaköy yada beyoğlu
Nihat Bey Demirgül Bölgesi Çarşı Bölgesi Cemal Hakkı Pamuk İpliği İngiliz sicimi Selami Beyin Yeğeni Handan Hanım Büyük Postane Yük Gemisi Yükseliş Cemiyeti Başında Aydemir Bey Yönetim Kurulu Nihat, Agah, Ziya ve Mehmet bey
Azat Bey öldü. Beyaz Büyücüler Öldü.Şarapçı beyaz büyücüdür. Mısır çarşısı demircisi Mahmut Efendi ve çırağı rüstem
Cemil Öğretmen
Binbaşı Yavuz lodos klanını kuran kişi- manisadan gelmiştir eminönüne
Celal Hakkı Beyin kızı Perihan hanım gediz bey ile evleniyor.
Konkav fare adam
Ziya bey
Gizit fare topluluğu
Karaköy - Beyoğlu - Galata
Ali bey
sevgi oktay
Adem Bey
Cevdet usta lodos klanı demircisi ilk balyozu ureten kısı
Balyoz Nazım 2. lodos klanı başı
3.ise ismet beydir
Tarihçenin tamamını okudum biraz saçma gelebilir almış olduğum notlarımı yazam dedim. Tarihçe içinde bulunan tüm isimlerin hepsi burda.... Eksik varsa ekleyiniz çok faydası olacak inanın

ya bizim lonca neden böle abi hiç ilerlemiyor puanlar bile ilerlemiyor bide insan bişeler paylasır herkes ölü resmen 

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Keşke torbaları alamadan düşseydin CüneytFERRAND yazdı:
PIRASASAPI
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
Halil adamların yaşı benden büyük forumda takılan sadece bir burhan abi var. Onuda gıpta ile izliyorum. Bende yaş:32 Burhan abide 42 DDDD çetin30 sebo 42 DDDD ne beklersin hacı 10 yıl sonra ellerimizde baston olacakhacixicah yazdı:ya bizim lonca neden böle abi hiç ilerlemiyor puanlar bile ilerlemiyor bide insan bişeler paylasır herkes ölü resmen

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
Kuzu kudret iksiri ürettim tam tamına 370 torba var orda ozan valla kardeşim bir an tırstım ya düşersem diye hele arada biri benden yardım istedi ama nasıl görecen bronz için dur diyorum tamam diyorum yok önüme geçiyor torbaları koymadı alam sonunda bir baktım 10 adet kuzu yok alamamışım yerden kayboldu kuzularım içim yandı Dozaerdenn yazdı:Keşke torbaları alamadan düşseydin CüneytFERRAND yazdı:En korktuğum şey
Düşünsene tek çantada birkaç güzel item çıkıyor. Fotolarını alayım derken Hata Kodu: 183

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Vallahi doğaldır bir çobanın belli bir kapasitesi vardır yaniFERRAND yazdı:Kuzu kudret iksiri ürettim tam tamına 370 torba var orda ozan valla kardeşim bir an tırstım ya düşersem diye hele arada biri benden yardım istedi ama nasıl görecen bronz için dur diyorum tamam diyorum yok önüme geçiyor torbaları koymadı alam sonunda bir baktım 10 adet kuzu yok alamamışım yerden kayboldu kuzularım içim yandı Dozaerdenn yazdı:Keşke torbaları alamadan düşseydin CüneytFERRAND yazdı:En korktuğum şey
Düşünsene tek çantada birkaç güzel item çıkıyor. Fotolarını alayım derken Hata Kodu: 183
Bıçak Kılıç düşürdüğünü burdan görüyorum insan reklam yapar
PIRASASAPI
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
FERRAND yazdı:Halil adamların yaşı benden büyük forumda takılan sadece bir burhan abi var. Onuda gıpta ile izliyorum. Bende yaş:32 Burhan abide 42 DDDD çetin30 sebo 42 DDDD ne beklersin hacı 10 yıl sonra ellerimizde baston olacakhacixicah yazdı:ya bizim lonca neden böle abi hiç ilerlemiyor puanlar bile ilerlemiyor bide insan bişeler paylasır herkes ölü resmen
10 yıl sonrada ejder asa yerine EJDER BASTON üretir onunla oynarız.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor