Üyelikal
Üyelikal
Üyelikal da kutu yok heralde bekletiyorlar bizi ödemeyi yaptığımzı halde Ne zaman gelicek onlara kutu haberi olan varmı ?
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Re: Üyelikal
Ödemeyi yaptıysan ve kutun uzun zamandır gelmediyse "212 264 75 14" arayarak bilgi alabilirsin.
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
efsaneottoman yazdı:Ödemeyi yaptıysan ve kutun uzun zamandır gelmediyse "212 264 75 14" arayarak bilgi alabilirsin.
İyi Forumlar.
Arıyorum açmıyorlarki Mailde attım
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
HellRiders tan falan cevap bekliyorum Üyelikala şuanlık kutu gönderilmedimi Parayı verdik alamadık kutuyu ?
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
HellRiDerS yazdı:Merhaba;
Durumu üst yetkililerimize bildiriyorum.
İyi Forumlar.
Teşekkür ederim
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
Yeniden Merhaba;
Konu ÜyelikAl'a iletilecektir. Sizde gün içerisinde telefonla arayabilir ve ya ÜyelikAl sitesi üzerinden iletişim formundan ayrıca iletişime geçebilirsiniz.
İyi Forumlar.
Konu ÜyelikAl'a iletilecektir. Sizde gün içerisinde telefonla arayabilir ve ya ÜyelikAl sitesi üzerinden iletişim formundan ayrıca iletişime geçebilirsiniz.
İyi Forumlar.
Koray YAR
HellRiDerS yazdı:Yeniden Merhaba;
İyi Forumlar.
Aldığımdan beri kaç kere mail attım bilseniz veya aradım açmıyorlarki telefonlarını