Yeni Oyuncuya Yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MADENCHI
İskele Babası
İskele Babası

Yeni Oyuncuya Yardım

Mesaj gönderen MADENCHI »

İyi günler arkadaşlar yazın bu oyuna geçmeyi düşünüyorum.Yalnız ben şu ana kadar oynadığım hiçbir online oyunda başarı gösteremedim ama bunun içinde üzülmedim doğrusu sadece biraz stres oldu o kadar.Şİmdi, benim için hangi karakter türünü önerirsiniz Büyücü, Şifacı, Savaşçı?Bu arada yazları 8-10 saatten fazla oturmam ve sabahlamam çünkü zararlı üniversite okuyorum zaten ondan dolayıda oyuna ağırlık veremem.
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: Yeni Oyuncuya Yardım

Mesaj gönderen XCEZAX »

Oyuna sıfırdan başlamak çok zor olacaktır.Ortam görmek,eşyaları tanımak,yetenek sistemini anlamak vs. her bir özellik seni baya uğraştırır.
Sana bu konuda Büyücü sınıfını öneririm.Oyunu çabuk kavrarsın,hızlı seviye atlarsın.Kısa bir süre sonunda oyunu anladığında sana önereceğim diğer sınıf Savaşçı sınıfı olur. Savaşçı sınıfı Büyücü'ye göre çok daha fazla uğraş verilecek bir sınıf. Büyücü oynarken eğer oyuna sıkı tutunmak istiyorsan Şaheser asa üretmelisin yoksa durumun pek iyi olmaz.
5 yıldır Savaşçı oynamama rağmen zor anlar yaşadığım oluyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.İyi oyunlar,iyi forumlar.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
MADENCHI
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MADENCHI »

Teşekkürler iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Merhabalar ;

Mustafaya katılıyorum büyücü sınıfını seçmelisin .

Ayrıetten 25 Lv'e kadar kendin kasarsan Oyunu bırakman oldukça güç olacaktır , 49 Lv olunca Oyundan hafiften bıkacaksın
üzerini dizemeyimp hasarın az kalırsa oyundan kopacağına eminim. Ama bana Oynayayım mı ? Oynamayayım mı ? diye soracak olursan Başlamadan bitir bence

İkv sadece zaman öldüren bir oyun başladın mı bırakması oldukça güç ( Bknz. Saat : 05:29 bu saate kadar oyun olmasada Forum sayfasındayız :D )
yine kendin için en sağlıklı kararı sana bırakır ;

İyi Forumlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

Mustafa ve Yasin kardeşime katılıyorum büyücü sınıfı ile başlaman doğru olur ayrıca bize sorarsan başlama derim. Biz başladık bağımlısı olduk, bırakamıyoruz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

MADENCHI yazdı:İyi günler arkadaşlar yazın bu oyuna geçmeyi düşünüyorum.Yalnız ben şu ana kadar oynadığım hiçbir online oyunda başarı gösteremedim ama bunun içinde üzülmedim doğrusu sadece biraz stres oldu o kadar.Şİmdi, benim için hangi karakter türünü önerirsiniz Büyücü, Şifacı, Savaşçı?Bu arada yazları 8-10 saatten fazla oturmam ve sabahlamam çünkü zararlı üniversite okuyorum zaten ondan dolayıda oyuna ağırlık veremem.

Sana tavsiyem BAĞIMLISI OLMAYACAĞINA ,FAZLA HIRS YAPMAYACAĞINA İNANIYORSAN BAŞLAMANDIR

Bu arada şaheser yapma zamanı bulamazsan ve şanslıysan Şifacı aç derim Şahesersiz gaffar kesme imkanın bile var (şanslıysan)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön