İKV Mİ ÖZLEDİM :( LÜTFEN İÇERİ <<
- Gorkemlord
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karanlık Taraf
İKV Mİ ÖZLEDİM :( LÜTFEN İÇERİ <<
İKV Mİ ÖZLEDİM YHA DAHA BÜGÜN VINN ALDIM TAM 6-7 AY OLDU İKV M DEN AYRILALI BANA EVLAT ACISI GİBİ KOYDU ŞİMDİDE KOTAM 1 GB VE 200 MB HARCANMIŞ DURUMDA EĞER İNİDİRİSEM BİTER VE KULLANAMAM 30 TL YE İKV KUTU PARASI BİRİKTİRİYORUM ÖYLE YÜKLEYECEĞİM OH ÇOK ÖZLEDİM OYUNU ÇOKKK
( NEYSE 6 -7 GÜNE BİRİKİR. İNTERNET KAFELERDEDE SATILIYOR ARTIK SANIRSAM BİZİM İNTERNET KAFEDE GÖRDÜM AMA (BEN FLORYADA OTURUYORUM ANNEMİN EVİ ÇELİKTEPEDE ORDAKİ İNTERNET KAFA YANLIŞ ANLAMAYIN) ):) 15 TATİTLE KADAR TEKRAR GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH
Eminönü Gorkemlord 49 büyücü Gorkemkral 49 Savascı Beni Tanıyanlara selam. ÇOK ESKİYİMDİR . ALDIĞIMDA LÜTFEN BANA MESAJ ATIN KUTUDAN ÇIKAN KASA AÇMA E-PİN LAZIM DEĞİL BİRİNE VERECEM MESAJ ATARSINIZ. HER GÜN ONLİNEYİM ARTIK...
Kod: Tümünü seç
'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. '' Re: İKV Mİ ÖZLEDİM :( LÜTFEN İÇERİ <<
Yada en yakın internet kafeden fiash diske yükle.Gorkemlord yazdı:İKV Mİ ÖZLEDİM YHA DAHA BÜGÜN VINN ALDIM TAM 6-7 AY OLDU İKV M DEN AYRILALI BANA EVLAT ACISI GİBİ KOYDU ŞİMDİDE KOTAM 1 GB VE 200 MB HARCANMIŞ DURUMDA EĞER İNİDİRİSEM BİTER VE KULLANAMAM 30 TL YE İKV KUTU PARASI BİRİKTİRİYORUM ÖYLE YÜKLEYECEĞİM OH ÇOK ÖZLEDİM OYUNU ÇOKKK( NEYSE 6 -7 GÜNE BİRİKİR. İNTERNET KAFELERDEDE SATILIYOR ARTIK SANIRSAM BİZİM İNTERNET KAFEDE GÖRDÜM AMA (BEN FLORYADA OTURUYORUM ANNEMİN EVİ ÇELİKTEPEDE ORDAKİ İNTERNET KAFA YANLIŞ ANLAMAYIN) ):) 15 TATİTLE KADAR TEKRAR GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH
Eminönü Gorkemlord 49 büyücü Gorkemkral 49 Savascı Beni Tanıyanlara selam. ÇOK ESKİYİMDİR . ALDIĞIMDA LÜTFEN BANA MESAJ ATIN KUTUDAN ÇIKAN KASA AÇMA E-PİN LAZIM DEĞİL BİRİNE VERECEM MESAJ ATARSINIZ. HER GÜN ONLİNEYİM ARTIK...
Bir tanıdık varsa sana yakın cdsini isteyi ver oyunu öyle tükle.
1 gblik vıın kullnmak İKV için sakıncalı 24 saat oyunda durma süresi 150 mb geliş gidis anca başka hiç bir yere girme sadece ikvde gez dolaş 7 günde biter.
4 gb kampanyalı 29 tlden veriyorlar. yada 1 gb alır joker 4 gb hak talep edeblirsin 25 tl 19+25 tl o akdar ödersin ama tavsiye 29 tlik 4 gb alman bir ya fazlası ile yeter.
A R Z L O D O S
Re: İKV Mİ ÖZLEDİM :( LÜTFEN İÇERİ <<
AA ben seni tanıdım naber kardeşim ya Epinlere Talibim :lol: :lol: :twisted: :twisted: :roll:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- Gorkemlord
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karanlık Taraf
TAMAM KARDEŞ BEN YAN TARAFTAKİ SUCUDAN YÜKLİYİM YÜKLEYEBİLİRSEM
KUTU ALINCA YAZACAM BURA E-PİN TALİPLİSİNE VERECEM
Kod: Tümünü seç
'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. '' - MkaDRaJe
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
lazım değilse alabılırımGorkemlord yazdı:TAMAM KARDEŞ BEN YAN TARAFTAKİ SUCUDAN YÜKLİYİM YÜKLEYEBİLİRSEMKUTU ALINCA YAZACAM BURA E-PİN TALİPLİSİNE VERECEM
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
kendi çarına yükle her zaman yanında kasa güzel bir uygulamaGorkemlord yazdı:TAMAM KARDEŞ BEN YAN TARAFTAKİ SUCUDAN YÜKLİYİM YÜKLEYEBİLİRSEMKUTU ALINCA YAZACAM BURA E-PİN TALİPLİSİNE VERECEM
( not: İKV de her şey para
Yusuf