İKV Mİ ÖZLEDİM :( LÜTFEN İÇERİ <<

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gorkemlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karanlık Taraf

İKV Mİ ÖZLEDİM :( LÜTFEN İÇERİ <<

Mesaj gönderen Gorkemlord »

İKV Mİ ÖZLEDİM YHA DAHA BÜGÜN VINN ALDIM TAM 6-7 AY OLDU İKV M DEN AYRILALI BANA EVLAT ACISI GİBİ KOYDU ŞİMDİDE KOTAM 1 GB VE 200 MB HARCANMIŞ DURUMDA EĞER İNİDİRİSEM BİTER VE KULLANAMAM 30 TL YE İKV KUTU PARASI BİRİKTİRİYORUM ÖYLE YÜKLEYECEĞİM OH ÇOK ÖZLEDİM OYUNU ÇOKKK :(( NEYSE 6 -7 GÜNE BİRİKİR. İNTERNET KAFELERDEDE SATILIYOR ARTIK SANIRSAM BİZİM İNTERNET KAFEDE GÖRDÜM AMA (BEN FLORYADA OTURUYORUM ANNEMİN EVİ ÇELİKTEPEDE ORDAKİ İNTERNET KAFA YANLIŞ ANLAMAYIN) ):) 15 TATİTLE KADAR TEKRAR GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH :) Eminönü Gorkemlord 49 büyücü Gorkemkral 49 Savascı Beni Tanıyanlara selam. ÇOK ESKİYİMDİR . ALDIĞIMDA LÜTFEN BANA MESAJ ATIN KUTUDAN ÇIKAN KASA AÇMA E-PİN LAZIM DEĞİL BİRİNE VERECEM MESAJ ATARSINIZ. HER GÜN ONLİNEYİM ARTIK...

Kod: Tümünü seç

'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. ''        
Gunce - ConnectedToLİFE - Qwertyz
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: İKV Mİ ÖZLEDİM :( LÜTFEN İÇERİ <<

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Gorkemlord yazdı:İKV Mİ ÖZLEDİM YHA DAHA BÜGÜN VINN ALDIM TAM 6-7 AY OLDU İKV M DEN AYRILALI BANA EVLAT ACISI GİBİ KOYDU ŞİMDİDE KOTAM 1 GB VE 200 MB HARCANMIŞ DURUMDA EĞER İNİDİRİSEM BİTER VE KULLANAMAM 30 TL YE İKV KUTU PARASI BİRİKTİRİYORUM ÖYLE YÜKLEYECEĞİM OH ÇOK ÖZLEDİM OYUNU ÇOKKK :(( NEYSE 6 -7 GÜNE BİRİKİR. İNTERNET KAFELERDEDE SATILIYOR ARTIK SANIRSAM BİZİM İNTERNET KAFEDE GÖRDÜM AMA (BEN FLORYADA OTURUYORUM ANNEMİN EVİ ÇELİKTEPEDE ORDAKİ İNTERNET KAFA YANLIŞ ANLAMAYIN) ):) 15 TATİTLE KADAR TEKRAR GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH :) Eminönü Gorkemlord 49 büyücü Gorkemkral 49 Savascı Beni Tanıyanlara selam. ÇOK ESKİYİMDİR . ALDIĞIMDA LÜTFEN BANA MESAJ ATIN KUTUDAN ÇIKAN KASA AÇMA E-PİN LAZIM DEĞİL BİRİNE VERECEM MESAJ ATARSINIZ. HER GÜN ONLİNEYİM ARTIK...
Yada en yakın internet kafeden fiash diske yükle.

Bir tanıdık varsa sana yakın cdsini isteyi ver oyunu öyle tükle.

1 gblik vıın kullnmak İKV için sakıncalı 24 saat oyunda durma süresi 150 mb geliş gidis anca başka hiç bir yere girme sadece ikvde gez dolaş 7 günde biter.

4 gb kampanyalı 29 tlden veriyorlar. yada 1 gb alır joker 4 gb hak talep edeblirsin 25 tl 19+25 tl o akdar ödersin ama tavsiye 29 tlik 4 gb alman bir ya fazlası ile yeter.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aaasd »

AA ben seni tanıdım naber kardeşim ya Epinlere Talibim :lol: :lol: :twisted: :twisted: :roll:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
Gorkemlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Karanlık Taraf

Mesaj gönderen Gorkemlord »

TAMAM KARDEŞ BEN YAN TARAFTAKİ SUCUDAN YÜKLİYİM YÜKLEYEBİLİRSEM :) KUTU ALINCA YAZACAM BURA E-PİN TALİPLİSİNE VERECEM

Kod: Tümünü seç

'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. ''        
Gunce - ConnectedToLİFE - Qwertyz
Kullanıcı avatarı
MkaDRaJe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen MkaDRaJe »

Gorkemlord yazdı:TAMAM KARDEŞ BEN YAN TARAFTAKİ SUCUDAN YÜKLİYİM YÜKLEYEBİLİRSEM :) KUTU ALINCA YAZACAM BURA E-PİN TALİPLİSİNE VERECEM
lazım değilse alabılırım :D
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

Gorkemlord yazdı:TAMAM KARDEŞ BEN YAN TARAFTAKİ SUCUDAN YÜKLİYİM YÜKLEYEBİLİRSEM :) KUTU ALINCA YAZACAM BURA E-PİN TALİPLİSİNE VERECEM
kendi çarına yükle her zaman yanında kasa güzel bir uygulama ;)

( not: İKV de her şey para :D parayı veren düdüğü zurnayı herşeyi çalar )
Yusuf

“Genel Etkileşim” sayfasına dön