Canım sıkıldı 10 dk da bunu yaptım 10 dk da yaptım paylaştım isterseniz geliştiririm
İNDİR
Nerull yazdı:Dosya içerisinde başka bir kullanıcımız tarafından hazırlanmış Maden Haritası fan çalışması içeriği bulunması, bu içeriğin sahibi tarafından izinsiz kullanıldığına dair gelen talep üzerine link kaldırılmıştır. İKV camiası için hazırlayacağınız çalışmalarda hep birlikte çalışmanız dileğiyle
Eline sağlık HAMMER. Ancak dosyanın 19MB olmasına anlam veremedim bir türlü.
Fraps'in kurulum dosyasını paketin içine koymak yerine Fraps'in yasal olan deneme sürümüne http://www.fraps.com/download.php adresi üzerinden link verebilirdin mesela
Nerull yazdı:Eline sağlık HAMMER. Ancak dosyanın 19MB olmasına anlam veremedim bir türlü.
Fraps'in kurulum dosyasını paketin içine koymak yerine Fraps'in yasal olan deneme sürümüne http://www.fraps.com/download.php adresi üzerinden link verebilirdin mesela
Aslında evet . Direk Fraps dosyasını Programın içine koyman boyutu arttırmış. Direk indirme linkine yönlendirseydin boyutu küçük olabilirdi ama ellerine sağlık.
Başarılı bir Çalışma Geliştirilmeye açık . Menüyü çok daha fazla geliştirebilirsin Geliştirmelisinde örn. İkv klavuz kitabi falan Çok hoş olurdu Googleden aramaktansa Bizim için bir kısayol olurdu dediğim gibi kısıtlı kalma Suan aklıma gelmiyor ama Bir çok şey ekleyebilirsin
Bizzat kendimin yapıp hazırladığı swf formatındaki maden haritası dosyasını, kendi yaptığın exeye koymadan önce hem etik hem de kanuni olarak benden yazılı bir izin alman daha uygun olacaktı ancak bunu gözardı etmişsin. Bunu da zaten aynı dosyamda en alttaki "info" butonunda yazarak da belirtmiştim. Fakat bu saatten sonra size bu izni de vermiyorum.
Kaldı ki yaptığın exenin içinde İŞE YARAR sadece benim maden haritası çalışmam var. Diğerleri zaten link veren butonlar..
Bunu yapman için çok zaman harcamış olman işe yarar anlamına gelmez, haksız mıyım?
Lütfen konunun kapatılmasını/exe linkinin konudan kaldırılmasını yöneticilerden rica ediyorum. Emek hırsızlığına karşı hassas olan yönetimden tek isteğimdir.
Bizzat kendimin yapıp hazırladığı swf formatındaki maden haritası dosyasını, kendi yaptığın exeye koymadan önce hem etik hem de kanuni olarak benden yazılı bir izin alman daha uygun olacaktı ancak bunu gözardı etmişsin. Bunu da zaten aynı dosyamda en alttaki "info" butonunda yazarak da belirtmiştim. Fakat bu saatten sonra size bu izni de vermiyorum.
Kaldı ki yaptığın exenin içinde İŞE YARAR sadece benim maden haritası çalışmam var. Diğerleri zaten link veren butonlar..
Bunu yapman için çok zaman harcamış olman işe yarar anlamına gelmez, haksız mıyım?
Lütfen konunun kapatılmasını/exe linkinin konudan kaldırılmasını yöneticilerden rica ediyorum. Emek hırsızlığına karşı hassas olan yönetimden tek isteğimdir.
:!: Bu durum acilen dikkate alınmalı.Kaç aydır ara ara dönüp baktığım maden haritasının , sanki burada tekrardan tasarlanmış gibi konulması ve izinsiz kullanılması emeğe saygısızlıktır.
Hiç hoş değil. :!: