İkvyi 3.5 yıldır oynuyorum. Meranda çok dostum oldu ama lise öğrencisi olarak bu oyunun 1 gram bile kafamda yer kaplamasını istemiyorum. Bu sebeple ortağım Cem'le çarları silmeye karar verdik. Allah'a emanet olun.
Eminim bazı beyin kıvrımı az olan arkadaşlar kurtarırsın falan der onlara tek sözüm fazla kaptırmayın kendinizi. İlk loncam olan Zamanx loncası bana çok şey öğrettiniz teşekkür ederim. Megax'e selam olsun. Beowulf ailesi beni aranıza aldınız hepiniz çok iyisiniz kendinize iyi bakın. Elveda oyun elveda forum.
Şu ana kadar,hayatında vermiş olduğun kararlar içerisinden belki de en değerlisidir bu kararın.Ben bu oyunu bırakalı yaklaşık 1 yıl oluyor.Geçen sene sınavlara çalışmam lazımken ben her gün sığınak migrat yapıyodum.Ama şimdi anladım kaybettiğim zamanların değerini.Şimdi geçen senenin açıklarını da kapatmaya çalışıyorum.Eğer bi hayalin varsa verdiğin karar bu hayalini gerçekleştirmek için en büyük adımdır.
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.