şifacı ile ilgili biraz yardım.

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
schizopasd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

şifacı ile ilgili biraz yardım.

Mesaj gönderen schizopasd »

merhaba arkadaşlar ben Jettman belki biliyorsunuzdur.her yıl böyle oyunu bırakırım sonra yine başlarım artık adet oldu :) benim savaşçı karakterimde örümcek gözü, liderlik sembolü, meran mücevheri falan vardı öncelikle bunların fiyatlarını söylerseniz çok memnun kalırım.asıl konu ise şifacı açmayı düşünüyorum.ama yetenek puanlarını, üretim puanlarını, direnç puanlarını nasıl vericem bilmiyorum.benim istediğim kasmak için değilde savaşmak için gerekli olan yetenek puanları.tamam baştan açıcam ama ben yinede vs için yetenek puanlarını istiyorum :) birde üstüme neler almalıyım, elime neler almalıyım bunları söylerseniz sevinirim.yani kısacası pek kısa olmadı ama, şifacı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.iyi oyunlar arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: şifacı ile ilgili biraz yardım.

Mesaj gönderen KoRKuLuRuYaN »

Yetenekleri forumda gezersen bulcağına eminim..Eğer seni biri kasıcaksa iyileştirme üzerine yoğunlasman gerek..Kaldırma Direnç gibi kendin kasıcaksan 15 ruh ve zehir 40 levele kadar işini görür.25 level görevinden alıcağın inat kıran senin için bir nimet 25 levelde 15 şifa 15 bilgi 15 zehir 5 puan ruh vereblrsn daah sonra ruh 15 leyp meditasyon gidebilirsin..Yada 15 şifa 15 bilgi 15 ruh gidip geri kalan 15 puanı meditasyon vereblrsn max item dizmen gerekicek bu durumda son olarak asitle kasma şansın var ama itemlerini zor bulursun sorun varsa sorabilirsin
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!!
Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz!
Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
schizopasd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

peki 49 lvl de üstümü ibni sina dizsem iyi olmazmı ? farzedin 49 seviye oldum, artık vs atacam ibni sina mı dizmeliyim ? birde toplama veya üretmeye nasıl vermeliyim sizce, çok teşekkürederim yardımların için.
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

49 olduysan vs atcaksan asit diz
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
schizopasd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

ya vs değilde ben defans olmak istiyorum.yani vs atmak değil amacım dirençli olmak zor ölmek diğer oyunculara karşı ve tabiki guruptakileri öldürtmemek.
PENTRAGON
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PENTRAGON »

schizopasd yazdı:ya vs değilde ben defans olmak istiyorum.yani vs atmak değil amacım dirençli olmak zor ölmek diğer oyunculara karşı ve tabiki guruptakileri öldürtmemek.
sana ilk yapacaklarını söyliyim 49 olmak, ibni item aramak sığınaklara gitmek kenan görevinden ibni cevriye mor eldiveni almak motordan ibni cev asa düşmesini beklemek kenanda fundi takılarını tamamlamak sonra migrata girip ibni cevriye mor pantolonu düşürmek daha sonra kaos görevin için 1 saat grup aramak bu sırada loncaya katılırsan güzel olur sonra gbmx için grup aramak bu arada bol iksir yapmak bir yandan akçe ile çekersen orası ayrı ve yol savaşçısı,gbmx ve stuart arası mevlana eldiven,mevlana zırh ve mevlana ayak düşürmeye uğraşmak daha sonra gaffara gidip asa ceket ve pantolonu tamamlamak sonra bütün bunlar gerçekleşirde çemberlitaşa girmek istemem dersen yetenek sistemini açıklayim sana ;

+5 yetenek ile

15 şifa 15 şifa bilgisi 15 c.k 15 element direnç 15 ruh 15 kaldırma 10 meditasyon 1 büyü bozma 1 çember 1 çağrı (kangal)

+5 yeteneğin yok ise meditasyondan kısıp 5 yapabilirsiniz.

ha bu arada kenana,migrata ve çemberlitaşa nasıl bir yetenek sistemi gerekiyor dersen onuda yazayim ;

+5 yetenek ile

15 şifa 15 şifa bilgisi 15 c.k 15 element direnç 15 fiziksel direnç 15 kaldırma 1 meditasyon 10 büyü bozma 1 çember 1 çağrı (kangal)

+5 yetenek yok ise büyü bozmadan kısıp 5 yapabilirsiniz.
schizopasd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

yani ilk oalrak ibni sina bulmayım, sanırım anladım hepinize ayrı ayrı teşekkürederim esen kalın :)
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen KoRKuLuRuYaN »

İbni şart ama 45 sonrası öncesinde urban dizmen gerek :) Ruh kalkanını 15 ve can kurtaranı 15 yapıp merana gidebilrsinz risk yok can kurtaranla bombaları alıp gidin sonra şeehre varınca dümdüz gidip sola dönün buz büyücülerini hayvan bırakıp geçeblrsnz daha sonra 4 tane uçan muhafız olan yer var orda çok rahat kasabilirsiniz..Sadece uçan muhafız kesmenizi öneririm çağrı ve max hasar gayet iyi işliyor düz 1500 hayvan ilede 600 civarı vurabilirsiniz.Ruh kalkanı sayesinde ıskanızda nerdeyse olmayacaktır.2 si yanyana olduğu için birini hayvana bırakın birini siz kesin tabi hayvanın kestiğine bir kere vurmanız gerekiyor exp için bizim zamanda eme çok girilirdi.İbni cevo dizip orda 49 oldum 100 exp artısı oluyordu günde 1 level atlıyabiliyordun.98 tecrübe geliyor yaklaşık bir adamdan hem şifacılığı da öğreniyorsun basta biraz laf yiyceksn ama sabır. :) tek item ibni dizmeni önermiyorum.Tek item cevo diz daha iyi kritiğin tadı hiç birşeyde yok kuklacıdaysan yardımcı olurum saygılar.
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!!
Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz!
Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
schizopasd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

eminönün'deyim.ama çok teşekkürederim cidden iyi oldu :)

“Şifacı” sayfasına dön