Asab Hakkında Düşündüklerim

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
maynaq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Asab Hakkında Düşündüklerim

Mesaj gönderen maynaq »

Ben zamanında zırhci olduğumdan dolayı benim mor ceket mor ayak 30m ye gelmişti. Bu arada yüzde 3 kritik artması 33 de bir artması demek yani 33 basmada bir kritik gelicek fazladan bu da bastığının 2 katı yani 33 basışta 5bin can fazladan(yüzdelerle konuşuyorum) mor ibniden ashaba geçince 168 fazladan can basacaksın 168.33:5500 yapar(yine oyun değerleriyle hesap yaptık) matematiksel olarak baktığımızda daha mantıklı gözüküyor.
Maynaqsavaşçı

Maynaqbüyücü

Maynaqşifacı

Resim
Bir şifacıyı asla küçümsemeyin.
viewtopic.php?f=46&t=77287
viewtopic.php?f=46&t=77417
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IISehrazatII »

maynaq yazdı:Ben zamanında zırhci olduğumdan dolayı benim mor ceket mor ayak 30m ye gelmişti. Bu arada yüzde 3 kritik artması 33 de bir artması demek yani 33 basmada bir kritik gelicek fazladan bu da bastığının 2 katı yani 33 basışta 5bin can fazladan(yüzdelerle konuşuyorum) mor ibniden ashaba geçince 168 fazladan can basacaksın 168.33:5500 yapar(yine oyun değerleriyle hesap yaptık) matematiksel olarak baktığımızda daha mantıklı gözüküyor.

Evet evet aynı gözüküyor arada sadece 700m var :D
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Kullanıcı avatarı
maynaq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen maynaq »

dediğim gibi karar senin :)
Maynaqsavaşçı

Maynaqbüyücü

Maynaqşifacı

Resim
Bir şifacıyı asla küçümsemeyin.
viewtopic.php?f=46&t=77287
viewtopic.php?f=46&t=77417
Kullanıcı avatarı
Conqueror
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Conqueror »

İbni cevo asaya 168 büyü şifa var ona bas 336 oluyo ashaba bas 336+336=672 silah yükseltmeden sonra önem arttı
İmza düzenlendi.
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IISehrazatII »

Size 2 sayfadır anlatmaya çalıştığım şey büyü şifanın 1500 ü geçtikten sonra verdiği etkinin azalmasıdır. Kritik çok daha değerli konumda oluyor bence ama neyse size zorla emir verecek halim yok sadece tavsiye o asab parasına çok güzel bi ceket alırsınız daha mantıklı...
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Fatbjk1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Fatbjk1 »

IISehrazatII yazdı:Size 2 sayfadır anlatmaya çalıştığım şey büyü şifanın 1500 ü geçtikten sonra verdiği etkinin azalmasıdır. Kritik çok daha değerli konumda oluyor bence ama neyse size zorla emir verecek halim yok sadece tavsiye o asab parasına çok güzel bi ceket alırsınız daha mantıklı...
konuyu biraz geç gördüm ama bence çok haklısın bnde seninle aynı fikirdeyim .
PENTRAGON
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PENTRAGON »

bence siz mevlana asa malzemelerini yavaştan toplamaya hazır olun bu kadar didişmenize gerek yok şuan 700m ile ashab üretiyorsan hemen hemen aynı fiyata mevlana asada üretebilirsin 8 gano en kötü 20m dan hesaplarsan 160m kadim için 2 char kasın maailiyeti düşürün 10 hidrojende şuan bütün sunuculardaki fiyat ortalama 25m 250mda hidrojenler geriye alexandrite saf platin turuncu safir tane 1m dan alsan 12 şerden turuncu ile saf platin 24m 8 de alexandrite 32m niobyum fazlasıyla olacağından eminim illaki büyücünüz vardır 36 ısırgan tohumunuda 150 binden alsan 5m400 bin 10 klorotoksinde akreplerden düşürmüşsünüzdür sana toplam 447m400 bin ediyor bunu yuvarla 500m al sana mis gibi mevlana asa 700m na ashab üreticeğinize mevlana asa üretin hem büyü şifa hem büyü krtik ayrıca not full mevlana m2.5 mor şifa gözlük ile 2684 büyü şifa 34.7 büyü krtik eder can ortalama 5800 7000 arası can basmanızı sağlar krtik olarak 12 bin basabildim.

İyi forumlar !
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Kesinlikle pentragona katılıyorum.
Şifacımda ibni mor ceket ve ashab mevcut.Lakin ikisini de uretmiş olma sebebim , magara ruh ceket görevinin ben şifayı dizdikten 1 sene sonra gelmiş olması ve zamanında ibni cevriye kadın ceketi bulamam ile magara tek efsunlu ceketimin bile olmayışıydı :) ashab ise , ibni cevriye herhangi bir asa düşmeyince urban sopa ile nereye kadar şifacı olabilirdim ki ? :)
uzun lafın kısası , şuan sıfırdan bir şifa kassam , ceket olarak magara ruh kullanırdım.
Asa olarak ibni cev asanın cevriyesi yukseltilmiş olanı kullanırdım.
Ashabınız olsa dahi , yaratıklardan kacamayan , dk atmaktan bi haber buyuculerle yada narasını kıskırtmasını seri kullanmayan tanklarla girerseniz o kudret rejerenasyonunun da faydası olmaz.
Meditasyona 5 puan verirdim , kritigi bol bir şifa olurdum.Kudret iksirini bol tutardım , ashablıyken 3 iciyorsam ashabsızken 5 icerdim.Bu şekilde gaffara dahi gidip , başarılı bir şekilde zorlanmadan kesimler yapan cok oyuncu mevcut.
Evet şifanın yuksek olması iyidir lakin kritik de cok önemlidir.
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

İbni mor asa var bende, şimilik yetecek sanırım. +1500 şifayala, şifa büyüsü daha yüksek olan arasında fazla bir fark yok sanırım. bu yüzden asab yerine direk mevlana üretmeyi düşününüyorum. tek sıkıntım hidrojen
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

marasaldadas yazdı:İbni mor asa var bende, şimilik yetecek sanırım. +1500 şifayala, şifa büyüsü daha yüksek olan arasında fazla bir fark yok sanırım. bu yüzden asab yerine direk mevlana üretmeyi düşününüyorum. tek sıkıntım hidrojen
Eminönünde menekşe elmas 20 - 22 m civarında.Hidrojende o fiyatlarda.
Bence sabır et , bir 5 menekşe ayarlayıp ashab yapmaktansa , 5 menekşelik daha para ayarlayıp 10 hidrojeni alıp uretebilirsin.Aslında mevlana zırh ile eldiveni dusurduysen gaffara bile gidersin.

“Şifacı” sayfasına dön