Büyücü olarak nasıl bir taktik izlemem gerekir
- WROUGHTWEILER
- Acemi Savaşçı
Büyücü olarak nasıl bir taktik izlemem gerekir
Oyuna daha başlamadım ama yazın mutlaka başlayacağım.Bazı şeyler gördüm araştırdım resmen oynamış kadar oldum.Sığınak ilk girilen grup bölgesiymiş bu grup bölgesi için Elektrik-Buz efsun kombinasyonu aranıyormuş.Elektrik daha işlevselmiş vs... Şimdi size sormak istediğim şu elektrik üzerine mi item toplayayım elektrik mi?Aralarındaki maddi farklar neler?Elektrik pahalı diye biliyorum ama ne kadar fark eder?(Her sunucu için soruyorum)Elektrik dizersem üstüme 88 lik Doğru Akım ve 93 lük Azat Efendi seçeneklerim var.Ben gözlüğü M2 yapmayı ve üstümü tamamen Azat Efendi dizmeyi planlıyorum.Azat Efendi itemlerinin çift ve tek efsunlu fiyatları nelerdir?Ne kadar fark eder?Özellikle pantolon, ceket ve M2 gözlük pahalıymış.Pantolon ve ceketin tek efsunlularını almayı düşünüyorum.İkinci efsun olarakta Cevriye Sultan yani sanırım büyü gücünü zaman zaman artırıcı bir efsun varmış.Sanırım cevo deniyor.Şimdi ben full buz mu dizeyim yoksa full elektrik mi?Sığınaktan item düşürmek için?Ayrıca kenan isimli boss'a gelince şalter diye birşey varmış ve bu konuda epey zorlanan arkadaşlar varmış.Dikkat testlerinde hiçbir zaman başarılı olamadım maalesef
Şaltere geçmeme şansım var mı?V ya geçipte adam gibi çekebilme kaabiliyetimi nasıl artırabilirim?Ayrıca arkadaşlar ben yazın oyunun başında olamayabilirim fazlaca.Bunun için forumlarda şunu gördüm şaheser silahların(Ejder Asa,Latif vs.) bir alternatifi olarak onlar kadar güçlü olmasada mor diye adlandırılan nadide silahlar varmış.Bunların reçeteleri mısır çarşısı diye anılan yerde satılıyormuş.Şaheserlerden farkı gücü yarıyarıya daha az ve 1.seviye madenci yerine mesela 49 seviye silahtar istiyormuş.Amasüper çift efsunluymuş.Azat-Bilge yada Bilge-Fevzi azat bilge alsam ben birazcık para verip azat(^)-bilge yapsam üstümüde 93 lük dizsem 875 Elek - 112 Buz olsa benim sığınak bölgesine girmemi kolaylaştırır mı?Ejder kadar olmaz çünkü Ejder(^) yaparsam 1099 Elek - 448 Buz olacak.Ama sorun şu ki maden çekmede eli hızlı olmayanların şansı yokmuş.Ayrıca yarım saat madene bakıp çıkmasını beklemekte çok sinir bozucuymuş.Elim hızlı değildir aynı zamanda fazla sinirlenirim bir noktaya saatlerce bakıyorsun yarım saatte bir maden çekiyorsun.Bunun için ben işin kolayına kaçsam Nadide asa bastırsam sonrada kenandan item düşürüp oradan migrata geçsem oradan item düşürsem.Nucleusları ve alternatorleri tamalayınca da bir Fevzi - Bilge üretirim ona basarım.Fevzi(^)-bilge yaparım çemberlitaşa girerim böyle birşey mümkün mü sığınakta oldu diyelim hadi migrattada oldu diyelim.Ama çemberlitaşa girme olasılığımın forumlarda okuduğuma göre zor olduğunu öğrendim.Adamlar ejderli giriyor 5-6 kere deniyorlar gaffar kesemiyorlar mesela.Yardımlarınızı bekliyorum
Yeni forum üyeliği:MADENCHI
Re: Büyücü olarak nasıl bir taktik izlemem gerekir
kenanda tank olursan şaltere geçmeme şansın olabilir bide çok zor değil aslında gözün şalterde olursa kaçırmazsınWROUGHTWEILER yazdı:Ayrıca kenan isimli boss'a gelince şalter diye birşey varmış ve bu konuda epey zorlanan arkadaşlar varmış.Dikkat testlerinde hiçbir zaman başarılı olamadım maalesefŞaltere geçmeme şansım var mı?V ya geçipte adam gibi çekebilme kaabiliyetimi nasıl artırabilirim?
.....
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bence büyücü ejdersiz olamaz.Evet üretmesi çoğu kişi için zor , uğraştırıcı lakin değer.
Sığınak ve miğrat için , sen öncelikle üstünü elekrtik ve buz diz.
Sana tavsiyem , fazla maddi imkanın yoksa
Meteordaki Demirci Dilek'ten Ampli. elmas görevini yapıp , Nitrojen Ruh çalan (buyu buz + buyu kritik) ceketi al.
Kenan görevi , Azat cevriye mor eldiven veriyor.
Asan ve paran yoksa , Yeraltı'ndaki Topal'ın verdiği Nitrojen dişi kullanabilirsin tabi tavsiyem piyasadan bir Azat asa al.
Ayakkabını Kadim görevini yapabilirsen halletmiş olursun.Kadim Hidra görevi Bilge cevriye ayakkabı veriyor.
Geriye kolye, yuzuk , pantolon kalıyor.
Pantolonu Azat tek efsunlu olarak alıp , piyasadan da azat cevriye kolye ve yuzuk alabilirsin.
Bu durumda sıgınaklara başlarsın. 480 civarı elektriğin olur.Bende öyle başlamıştım
Karakterine alternatör takıların düşünce , hasarın yükselir zaten.
Miğratta Centten mor pantolonlar düşer.Azat cevriye(elektrik + kritik) , tarhass cevriye(ateş + kritik), fevzi cevriye(fiziksel + kritik).
Pantolon ve takılarını tamamlamadan ejder asa üretme.Zırhların junondan düşebilirde düşmeyebilirde.
Kendi büyücümde miğrattan Alternatör zırh düşmedi.Çemberlitaş geldi , trans zırh düştü.
Takıların eksik kalmasın.
Oyundaki bütün oyuncular sıfırdan başladı.Bosslar ve oyunla ilgili tecrübeyi zamanla kazanırsın.
Meteordaki Demirci Dilek'ten Ampli. elmas görevini yapıp , Nitrojen Ruh çalan (buyu buz + buyu kritik) ceketi al.
Asan ve paran yoksa , Yeraltı'ndaki Topal'ın verdiği Nitrojen dişi kullanabilirsin tabi tavsiyem piyasadan bir Azat asa al.
Ayakkabını Kadim görevini yapabilirsen halletmiş olursun.Kadim Hidra görevi Bilge cevriye ayakkabı veriyor.
Pantolonu Azat tek efsunlu olarak alıp , piyasadan da azat cevriye kolye ve yuzuk alabilirsin.
Bu durumda sıgınaklara başlarsın. 480 civarı elektriğin olur.Bende öyle başlamıştım
Miğratta Centten mor pantolonlar düşer.Azat cevriye(elektrik + kritik) , tarhass cevriye(ateş + kritik), fevzi cevriye(fiziksel + kritik).
Pantolon ve takılarını tamamlamadan ejder asa üretme.Zırhların junondan düşebilirde düşmeyebilirde.
Kendi büyücümde miğrattan Alternatör zırh düşmedi.Çemberlitaş geldi , trans zırh düştü.
Oyundaki bütün oyuncular sıfırdan başladı.Bosslar ve oyunla ilgili tecrübeyi zamanla kazanırsın.
şimdi oyuna sıfırdan başlayacağını söylüyorsun karakterini kastıktan sonra üstüne eşya dizmen gerekecek ancak paran olmayacak.
Maden çekmen gerekiyor oyunda pahalı diye tabir edilen ve genellikle boş kalmayan madenler vardır menekşe elmas akik mavi topaz yonca budaksız iridyum şelit vs
diyorsun ki elim hızlı değildir. o zaman eminönü bölgesinde bulunan yan madenlere yönelmelisin. hem bu madenlerin başında daha az kişi bulunur hem de yavaş yavaş elin alışmış olur.sana tavsiyem öncelikle 23 sarraf 23 lokman vermen
turkuaz ökse otu adaçayı yaprağı ısırgan otu ceviz yaprağı öncelikle bunların rağbet görenleridir. tanesini 20 30 bin civarından satabilir
sürümden kazanmış olursun.benim sana tavsiyem sadece bunları çekme gördüğün ne varsa çek elbette bir alıcısı çıkacaktır.
çıkmazsa da kasanın bir köşesine at beklet bir gün değerlenebilir.
bazen boş olan menekşe elmas akik gibi madenleri de yoldan geçerken çekebilir değerli madenleri düşürüp satabilirsin.
http://s3.directupload.net/images/110206/jkyuyf3y.swf
bu da eminönü maden haritası
Maden çekmen gerekiyor oyunda pahalı diye tabir edilen ve genellikle boş kalmayan madenler vardır menekşe elmas akik mavi topaz yonca budaksız iridyum şelit vs
diyorsun ki elim hızlı değildir. o zaman eminönü bölgesinde bulunan yan madenlere yönelmelisin. hem bu madenlerin başında daha az kişi bulunur hem de yavaş yavaş elin alışmış olur.sana tavsiyem öncelikle 23 sarraf 23 lokman vermen
turkuaz ökse otu adaçayı yaprağı ısırgan otu ceviz yaprağı öncelikle bunların rağbet görenleridir. tanesini 20 30 bin civarından satabilir
sürümden kazanmış olursun.benim sana tavsiyem sadece bunları çekme gördüğün ne varsa çek elbette bir alıcısı çıkacaktır.
çıkmazsa da kasanın bir köşesine at beklet bir gün değerlenebilir.
bazen boş olan menekşe elmas akik gibi madenleri de yoldan geçerken çekebilir değerli madenleri düşürüp satabilirsin.
http://s3.directupload.net/images/110206/jkyuyf3y.swf
bu da eminönü maden haritası
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Azat ve bilge takılara para verme. başlarsan beleş veririm.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- WROUGHTWEILER
- Acemi Savaşçı
Hakikaten iyi olur bu arada bir sebepten dolayı başka bir forum üyeliği aldım MADENCHI.Bundan sonra oradan yazıcam.E saysana elinde bilge - azat neler var
Forumlara bakıyorumda buz dizmek daha makul diyorlar birçok itemi zaten görevden geliyor bilge cevo ayak - nitro ruh ceket gibi buz düşünüyorum.
Yeni forum üyeliği:MADENCHI
- Lecz
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Maniac Team
Pardonda 480 elektirikle kim alıyor gruba 850 elektirik vardı almıyorlardı benı bunları yapabilmesi için ilk ejder basması gerekli zaten boş ümitler vermeyin kardeşim sen ilk ejder bas hiç bir yere almıyorlar yoksa bu bir gerçek.Sifacixhezae yazdı:Bence büyücü ejdersiz olamaz.Evet üretmesi çoğu kişi için zor , uğraştırıcı lakin değer.
Bu durumda sıgınaklara başlarsın. 480 civarı elektriğin olur.Bende öyle başlamıştım![]()
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Lonca: Ehlim Mürre
Bende birşey sorucam. Hiç GBlere girmeden, GB eşyaları olmadan Elektrik ve Buz hasarımız görev eşyaları ve terzideki üretimler ve ejder asa ile birlikte maksimum kaç yapabiliriz. Sadece reçeteler ve görev ganimetleri. GB ganimetleri olmadan

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
SmokyPAUK yazdı:
Bende birşey sorucam. Hiç GBlere girmeden, GB eşyaları olmadan Elektrik ve Buz hasarımız görev eşyaları ve terzideki üretimler ve ejder asa ile birlikte maksimum kaç yapabiliriz. Sadece reçeteler ve görev ganimetleri. GB ganimetleri olmadan
Üstünde hiç Mor ve şaheser item yok. Gözlükte yok diyelim ejderde yok.
670 büyü hasarın olur.
Ejder Asa ürettin diyelim 224.
670+224= 894.
Bide Gözlük aldın diyelim (M2,5 Elek)
894+101= 995 hasarın olur. Terzideki üretimler demişsin üretsen parana yazık olur. Ejder Asa yerine Kıyamet Asa bas. Tabi basmadıysan.
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Lonca: Ehlim Mürre
XxxChesTeRxxX yazdı:SmokyPAUK yazdı:
Üstünde hiç Mor ve şaheser item yok. Gözlükte yok diyelim ejderde yok.
670 büyü hasarın olur.
Ejder Asa ürettin diyelim 224.
670+224= 894.
Bide Gözlük aldın diyelim (M2,5 Elek)
894+101= 995 hasarın olur. Terzideki üretimler demişsin üretsen parana yazık olur. Ejder Asa yerine Kıyamet Asa bas. Tabi basmadıysan.
Teşekkürler. 2. büyücüyü açtım. Birincisinin herşeyi tamdı. Bu yenisiyle yavaş yavaş, oyunun zevkini çıkararak, strese girmeden oynamak istiyorum da. Üretimle, GB ile uğraşmadan görevleri yapmak istiyorum. O yüzden merak etmiştim. sağolun