iyi günler arkadaşlar
sarraf şans artırıcı almayı düşünüyorum şimdi ben bu şans artırıcıyı alsam üstüne bir de plus alsam plusun şansıyla bu birlikte mi toplanıyo yani sadece sarraf almakla sarrafın üstüne plus almanın bi farkı var mı ? :idea: :idea: :idea:
şans artırıcılar hakkında bir sorum var
-
muhammedemin
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: şans artırıcılar hakkında bir sorum var
Merhaba
Plus paketlerin madenler üzerinde herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.
Sarraf Şans arttırıcı ile ilgili alttaki bilgileri takip edebilirsiniz. ;

Sarraf Şans Artırıcı (%60)
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.
Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %60 artırır. Ayrıca %60 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %60 daha artmış olur.
1 Gün 315 Akçe
1 Hafta 690 Akçe
1 Ay 1345 Akçe

Sarraf Şans Artırıcı (%30)
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.
Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %30 artırır. Ayrıca %30 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %30 daha artmış olur.
1 Gün 175 Akçe
1 Hafta 385 Akçe
1 Ay 745 Akçe
İyi Forumlar..İyi Eğlenceler
Plus paketlerin madenler üzerinde herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.
Sarraf Şans arttırıcı ile ilgili alttaki bilgileri takip edebilirsiniz. ;

Sarraf Şans Artırıcı (%60)
Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %60 artırır. Ayrıca %60 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %60 daha artmış olur.
1 Gün 315 Akçe
1 Hafta 690 Akçe
1 Ay 1345 Akçe
Sarraf Şans Artırıcı (%30)
Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %30 artırır. Ayrıca %30 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %30 daha artmış olur.
1 Gün 175 Akçe
1 Hafta 385 Akçe
1 Ay 745 Akçeİyi Forumlar..İyi Eğlenceler
bir hayaldi .. geldi , geçti
[[FatiH KARATAŞ]]
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

Re: şans artırıcılar hakkında bir sorum var
Plus Paket, Saf Maden Çekme Olasılığını Arttırmaz !muhammedemin yazdı:iyi günler arkadaşlar
sarraf şans artırıcı almayı düşünüyorum şimdi ben bu şans artırıcıyı alsam üstüne bir de plus alsam plusun şansıyla bu birlikte mi toplanıyo yani sadece sarraf almakla sarrafın üstüne plus almanın bi farkı var mı ? :idea: :idea: :idea:
Bu Söylenen Sadece Bir Myth'den İbarettir.
Maden Çekeceksen ''Maden Şans Arttırıcı''
Taş Çekeceksen ''Sarraf Şans Arttırıcı''
Ot Çekeceksen ''Lokman Şans Arttırıcı''
Alabilirsin.
Bu Alacaklarının İşe Yarayacağı Garantisini Verebilirim.