Banlatcak şeyler yapmasaydın yavrum hadi ikileerbayyy yazdı:kaç tane forum hesabımı kapattılar bilsen sende şaşırırsın koç sizler daha ikvnin i sini bilmezken biz bu oyunu oynuyordukCanceazi yazdı:sen bu ileti sayısıyla bizle muhattab bile olma şeker çocuk :roll:
Forumun gidişatı
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Forumun gidişatı

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
:mrgreen:Canceazi yazdı:Banlatcak şeyler yapmasaydın yavrum hadi ikileerbayyy yazdı:kaç tane forum hesabımı kapattılar bilsen sende şaşırırsın koç sizler daha ikvnin i sini bilmezken biz bu oyunu oynuyordukCanceazi yazdı:sen bu ileti sayısıyla bizle muhattab bile olma şeker çocuk :roll:
Sakin ol reis unutma o bir liseli atarlı tutarlı.. IP den yakalar bizi :mrgreen:
sizin gibi gerizekalı adamlarla uraştığım için banladılar
neden sizin gibileri tutuyolar hal bu forumda
.....
sizin boş işlerle uraşmıyorum neymiş püskevitmiş o püskeviti bir gün göstercekler sizehaydegidelum yazdı: :mrgreen: Sakin ol reis unutma o bir liseli atarlı tutarlı.. IP den yakalar bizi :mrgreen:
Böyle işlerin yeri forum değil küçük çocuğum anla artık
CcC
.....
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

allah ını seviosan bi msn adresi veya faceebokunu veya tiwiterını versene bi sen ??erbayyy yazdı:sizin boş işlerle uraşmıyorum neymiş püskevitmiş o püskeviti bir gün göstercekler sizehaydegidelum yazdı: :mrgreen: Sakin ol reis unutma o bir liseli atarlı tutarlı.. IP den yakalar bizi :mrgreen:
Böyle işlerin yeri forum değil küçük çocuğum anla artık
CcC
adam değilsin artislik yapıosun şikayet etmediğim için şükret
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Elçiyim lan ben..! Gaffarın Sol T***ğı seni...! :geek:haydegidelum yazdı:Tremexhaqan yazdı:varya bi yanlışınızı görürsem baykuş cehennemine çeviririm burayı :geek:
i watch you pampa
sen ne kadar inciciysen
bizde o ka inciciyiz hacı ...
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
konuşma lan bana klavye artistliiği yapma burda kayseri/melikgazı buyur gel beklerim ayrıntılı istiyorsan msj atarım tmm mı konuşma bana dahahaydegidelum yazdı:allah ını seviosan bi msn adresi veya faceebokunu veya tiwiterını versene bi sen ??
.....
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

:mrgreen:Tremexhaqan yazdı:Elçiyim lan ben..! Gaffarın Sol T***ğı seni...! :geek:haydegidelum yazdı:Tremexhaqan yazdı:varya bi yanlışınızı görürsem baykuş cehennemine çeviririm burayı :geek:
i watch you pampa
sen ne kadar inciciysen
bizde o ka inciciyiz hacı ...
salak mısın birader sen? adres veriosun sanki adres verince gelebilcekde herkez. Al bende Veriyorum İstanbul/esenler gel ?erbayyy yazdı:konuşma lan bana klavye artistliiği yapma burda kayseri/melikgazı buyur gel beklerim ayrıntılı istiyorsan msj atarım tmm mı konuşma bana dahahaydegidelum yazdı:allah ını seviosan bi msn adresi veya faceebokunu veya tiwiterını versene bi sen ??
haydegidelum yazdı:salak mısın birader sen? adres veriosun sanki adres verince gelebilcekde herkez. Al bende Veriyorum İstanbul/esenler gel ?
bak kardeşim çocukmu demeliyim bilmiyorum o zaman bana klavye artistliği yapıp dövecek havasına girme tmm mı seni bi
döverler ağızın bi yerine döner konuşamassın bi daha adam ol akıllı ol uzatma kes boşuna güncelliosun konuyu
.....
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

olum bak ben 5 seneye yakındır ikv oynuyorum ve forudmayım beni kimse oyundan veya forudmdsan uzkalaştıramadı sen mi yapıcaksın bunu sen viewtopic.php?f=28&t=72180 bu konuya bak bizi amacımızın ne olduğnu anla eğer beğenmisan da başka sunucuya git. Bizim amacımız belli Forumda Meranı En Çok İleti gönderen Sunucu yapmak ayrıca forum sohbet yeridir.. Eğlence yeridir. Burda ne konuşacaksın siyasi mi ülkenin gündemi mi Yaf Pitbull blokeleyin bunu tartışma yaratıp küfür ettircek bak :mrgreen:erbayyy yazdı:haydegidelum yazdı:salak mısın birader sen? adres veriosun sanki adres verince gelebilcekde herkez. Al bende Veriyorum İstanbul/esenler gel ?
bak kardeşim çocukmu demeliyim bilmiyorum o zaman bana klavye artistliği yapıp dövecek havasına girme tmm mı seni bi
döverler ağızın bi yerine döner konuşamassın bi daha adam ol akıllı ol uzatma kes boşuna güncelliosun konuyu