Bir Sorum olacak ilgilenirseniz sevinirim. Şans Arttırıcı Hk
Bir Sorum olacak ilgilenirseniz sevinirim. Şans Arttırıcı Hk
İyi günler arkadaşlar uzun zamandır oyunu oynamıyorum tekrar dönmeyi düşünüyorum ve maden şans arttırıcı %60 almayı düşünüyorum acaba bir işe yarıyor mu yoksa para tuzağımı kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
En son rewers tarafından 13 Oca 2012 13:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bir Sorum olacak ilgilenirseniz sevinirim.
Kesinlikle para tuzağı.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Bir Sorum olacak ilgilenirseniz sevinirim.
'KESİNLİKLE' madenden boş dönmemek istiyorsan al derim bir gecede şans arttırıcı ile 2 menekşe 2 akik çektim ... Hadi diğyelim %60 arttırmıyor ki arttırıyor bence genel olarak 2 tane poşet geliyor yani bu demek oluyor ki sen 1 saatte 20 maden çekiceksen arttırıcı ile yaklaşık 30_40 tane çekmiş oluyorsun sadece bu bile saf maden çekme şansını arttırıyo ki birde %60 artıyor şansın boş dönmene imkan çok az tavsiye ediyorum 5 saatte 60m im oldu bu yolla
Re: Bir Sorum olacak ilgilenirseniz sevinirim. Şans Arttırıc
Merhaba
Şans arttırıcılar hk. detaylı bilgiler için mevcut sayfamızı kontrol edebilir ; bunlar hk. düşünceleri gözden geçirebilirsiniz.
viewtopic.php?f=104&t=53269
İyi Forumlar..
Şans arttırıcılar hk. detaylı bilgiler için mevcut sayfamızı kontrol edebilir ; bunlar hk. düşünceleri gözden geçirebilirsiniz.
viewtopic.php?f=104&t=53269
İyi Forumlar..
bir hayaldi .. geldi , geçti
[[FatiH KARATAŞ]]

ben çok denedim hiç bir faydasını görmedim,
sıfırdan çar kasarsan kısa zamanda dizersin yanlız eski çarını kasarsan ne hikmetse düşmüyor
bide lonca çemberli artırıcı var deniliyor inan bu akşam 3 gaffar kestik loncasız 2 kişiye düştü 1 er item loncalı 4 kişiden 1 taneine düştü 1 item kalanı sen düşün kafandan genden al dene bi alıp denemeyen bide deneyen pişman farketmez her yerde pişman olursun yeniden çar aç sıfırdan çok ama çok rahat dizersin sadece şahaser üretmen yeter
sıfırdan çar kasarsan kısa zamanda dizersin yanlız eski çarını kasarsan ne hikmetse düşmüyor
bide lonca çemberli artırıcı var deniliyor inan bu akşam 3 gaffar kestik loncasız 2 kişiye düştü 1 er item loncalı 4 kişiden 1 taneine düştü 1 item kalanı sen düşün kafandan genden al dene bi alıp denemeyen bide deneyen pişman farketmez her yerde pişman olursun yeniden çar aç sıfırdan çok ama çok rahat dizersin sadece şahaser üretmen yeter
Kardeşim al alma orası sana kalmış ama kesinlikle bu sarraf arttırıcıyı alırsan elinde kesin bir bilgi olur.Migrat arttırıcı gibi değildir çünkü migrat arttırıcının işe yarayıp yaramadıgını bilmiyoruz.Ama sarraf arttırıcı alırsan %60 lık alırsan %60 ihtimalle çift torba çıkar.Herkes arttırıcıyı yanlış biliyor onu baştan soleyim.Eğer sarraf arttırıcı alırsan %60 ihtimalle menekse cıkmaz.%60 ihtimalle 2 torba çıkar.Biz bu torbada ne oldunu bilemeyiz ama bence işe yarıyorrewers yazdı:İyi günler arkadaşlar uzun zamandır oyunu oynamıyorum tekrar dönmeyi düşünüyorum ve maden şans arttırıcı %60 almayı düşünüyorum acaba bir işe yarıyor mu yoksa para tuzağımı kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
umutdeniz
Kardeşim al alma orası sana kalmış ama kesinlikle bu sarraf arttırıcıyı alırsan elinde kesin bir bilgi olur.Migrat arttırıcı gibi değildir çünkü migrat arttırıcının işe yarayıp yaramadıgını bilmiyoruz.Ama sarraf arttırıcı alırsan %60 lık alırsan %60 ihtimalle çift torba çıkar.Herkes arttırıcıyı yanlış biliyor onu baştan soleyim.Eğer sarraf arttırıcı alırsan %60 ihtimalle menekse cıkmaz.%60 ihtimalle 2 torba çıkar.Biz bu torbada ne oldunu bilemeyiz ama bence işe yarıyorrewers yazdı:İyi günler arkadaşlar uzun zamandır oyunu oynamıyorum tekrar dönmeyi düşünüyorum ve maden şans arttırıcı %60 almayı düşünüyorum acaba bir işe yarıyor mu yoksa para tuzağımı kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
umutdeniz