Bir Sorum olacak ilgilenirseniz sevinirim. Şans Arttırıcı Hk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
rewers
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Bir Sorum olacak ilgilenirseniz sevinirim. Şans Arttırıcı Hk

Mesaj gönderen rewers »

İyi günler arkadaşlar uzun zamandır oyunu oynamıyorum tekrar dönmeyi düşünüyorum ve maden şans arttırıcı %60 almayı düşünüyorum acaba bir işe yarıyor mu yoksa para tuzağımı kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
En son rewers tarafından 13 Oca 2012 13:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bir Sorum olacak ilgilenirseniz sevinirim.

Mesaj gönderen HollyShit »

Kesinlikle para tuzağı.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
dwighthoward
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Bir Sorum olacak ilgilenirseniz sevinirim.

Mesaj gönderen dwighthoward »

'KESİNLİKLE' madenden boş dönmemek istiyorsan al derim bir gecede şans arttırıcı ile 2 menekşe 2 akik çektim ... Hadi diğyelim %60 arttırmıyor ki arttırıyor bence genel olarak 2 tane poşet geliyor yani bu demek oluyor ki sen 1 saatte 20 maden çekiceksen arttırıcı ile yaklaşık 30_40 tane çekmiş oluyorsun sadece bu bile saf maden çekme şansını arttırıyo ki birde %60 artıyor şansın boş dönmene imkan çok az tavsiye ediyorum 5 saatte 60m im oldu bu yolla
LoveLy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: Bir Sorum olacak ilgilenirseniz sevinirim. Şans Arttırıc

Mesaj gönderen LoveLy »

Merhaba

Şans arttırıcılar hk. detaylı bilgiler için mevcut sayfamızı kontrol edebilir ; bunlar hk. düşünceleri gözden geçirebilirsiniz.
viewtopic.php?f=104&t=53269

İyi Forumlar..
bir hayaldi .. geldi , geçti Resim [[FatiH KARATAŞ]]
KaraBasan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen KaraBasan »

ben çok denedim hiç bir faydasını görmedim,
sıfırdan çar kasarsan kısa zamanda dizersin yanlız eski çarını kasarsan ne hikmetse düşmüyor
bide lonca çemberli artırıcı var deniliyor inan bu akşam 3 gaffar kestik loncasız 2 kişiye düştü 1 er item loncalı 4 kişiden 1 taneine düştü 1 item kalanı sen düşün kafandan genden al dene bi alıp denemeyen bide deneyen pişman farketmez her yerde pişman olursun yeniden çar aç sıfırdan çok ama çok rahat dizersin sadece şahaser üretmen yeter
Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen umutdeniz »

rewers yazdı:İyi günler arkadaşlar uzun zamandır oyunu oynamıyorum tekrar dönmeyi düşünüyorum ve maden şans arttırıcı %60 almayı düşünüyorum acaba bir işe yarıyor mu yoksa para tuzağımı kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Kardeşim al alma orası sana kalmış ama kesinlikle bu sarraf arttırıcıyı alırsan elinde kesin bir bilgi olur.Migrat arttırıcı gibi değildir çünkü migrat arttırıcının işe yarayıp yaramadıgını bilmiyoruz.Ama sarraf arttırıcı alırsan %60 lık alırsan %60 ihtimalle çift torba çıkar.Herkes arttırıcıyı yanlış biliyor onu baştan soleyim.Eğer sarraf arttırıcı alırsan %60 ihtimalle menekse cıkmaz.%60 ihtimalle 2 torba çıkar.Biz bu torbada ne oldunu bilemeyiz ama bence işe yarıyor
umutdeniz
Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen umutdeniz »

rewers yazdı:İyi günler arkadaşlar uzun zamandır oyunu oynamıyorum tekrar dönmeyi düşünüyorum ve maden şans arttırıcı %60 almayı düşünüyorum acaba bir işe yarıyor mu yoksa para tuzağımı kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Kardeşim al alma orası sana kalmış ama kesinlikle bu sarraf arttırıcıyı alırsan elinde kesin bir bilgi olur.Migrat arttırıcı gibi değildir çünkü migrat arttırıcının işe yarayıp yaramadıgını bilmiyoruz.Ama sarraf arttırıcı alırsan %60 lık alırsan %60 ihtimalle çift torba çıkar.Herkes arttırıcıyı yanlış biliyor onu baştan soleyim.Eğer sarraf arttırıcı alırsan %60 ihtimalle menekse cıkmaz.%60 ihtimalle 2 torba çıkar.Biz bu torbada ne oldunu bilemeyiz ama bence işe yarıyor
umutdeniz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön