şifa basmayınca ölüyorlar bu sefer işin yoksa kaldır daha çok kudret gidiyor :mrgreen:famous yazdı:Sapına kadar haklısın aynı lafları bende işitiyordum şifa basmıyorum dedim görev filan yapamadılarllllxefsanexllll yazdı:Merhabalar :
Geçen Grupla Göreve Gidiyoruz Tek Şifayım Grupta
Nese Kesmeye Başladık Yaratağı Adamın Biri Bağırıo salak şifa ck atsana biri dio can bassana ne biçm şifasın la ben hanginize yetişcem biri dio ordan sen ne biçim şifasın başlıqı atmamın sebebide bu halbuki ben orda olmasam ne onlar o kadar dayanabilirlerdi nede görevi yapabilirlerdi herşeyleriyle bize muhtaçlar ama genede biz laf işitioz xDözür dilediler sesleri bile çıkmadı
bence sende şifa basma nasıl yumuşuyorlar
ŞifacıLık Ne Zor Sınıf Be Kardeş :)
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Re: ŞifacıLık Ne Zor Sınıf Be Kardeş :)
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
kasması zor ama oynaması zevklı şifanın 
MarshaLL - Shumps - MaXeLL

Şifa 40 a kadar zor da 40 levelden sonra herkesin sana ihtiyacı oluyor.
Şimdi ayaklanma vakti bende taktik sonsuz.
Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat
Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat
6 büyü bitirilir nasılmı kenada bb yı herkez kendi yapıcak kavrulacaksınız deyincede kutp açıcak tamam motorda yanacaksın deyince kutup açılacak bu kadar
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
6 büyü düşüneni geçin ondan sonra dediklerini yaparınız :mrgreen:ozorbao yazdı:6 büyü bitirilir nasılmı kenada bb yı herkez kendi yapıcak kavrulacaksınız deyincede kutp açıcak tamam motorda yanacaksın deyince kutup açılacak bu kadar
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- JeweLRaeX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Kenanda Direnç Kim açacak sizemarasaldadas yazdı:6 büyü düşüneni geçin ondan sonra dediklerini yaparınız :mrgreen:ozorbao yazdı:6 büyü bitirilir nasılmı kenada bb yı herkez kendi yapıcak kavrulacaksınız deyincede kutp açıcak tamam motorda yanacaksın deyince kutup açılacak bu kadar
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Söyledikleri laflara bakma,işine bak.Şifasız hiç bir grup olmaz ve olamaz.Bu durumda eğer Şifacı karakterini seçmissen eğer hızlı ve güçlü olman gerekecek.
GAME OVER!
bi gruba giriyoruz kudret bitiyor sonra biri ordan kaldır diyor biri can bas diyor ya kardeşim hiç bilmiyorsunuzki şifacı kudretsiz bişey yapamaz sanki ck nin hiç süresi yokmuş gibi her saniye ck atmamı bekliyorlar benden kenan kesiyoruz kenan kavrulacaksınız diyor benim üstümdeki ck gidiyor kendime atıyorum sonra öbür adam ölüyor nie ck atmadın diyor bazen anlamakta zorluk çekiyorum
.....
-Şifacıların Kudretleri sık sık bitmez sen bitiriyorsundur
Mesela adamın canı 60 olursa Can basma. Kendine güveniyorsansa güçlü şifa basıyor isen 30-40 canlarda can bas kudretin fazla bitmez.
-Kenan konusuna gelirsek başlamadan önce direnç açılır 6 kişi grupta var 3 kişiye CK at daha sonra diğer kalan 3 kişiye at.Öncelikle kendine,tank ve sonradan gelen dayanıklı adama atıcaksın.
Kenanda düşüncem var 2 tank olursa daha iyi olur ilk tank ölürse diğer tank iksir içip ilk tankın yerine alsın bence bu daha iyi olur.
-Kenan konusuna gelirsek başlamadan önce direnç açılır 6 kişi grupta var 3 kişiye CK at daha sonra diğer kalan 3 kişiye at.Öncelikle kendine,tank ve sonradan gelen dayanıklı adama atıcaksın.
Kenanda düşüncem var 2 tank olursa daha iyi olur ilk tank ölürse diğer tank iksir içip ilk tankın yerine alsın bence bu daha iyi olur.
GAME OVER!
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
xCONTROLx yazdı:-Şifacıların Kudretleri sık sık bitmez sen bitiriyorsundurMesela adamın canı 60 olursa Can basma. Kendine güveniyorsansa güçlü şifa basıyor isen 30-40 canlarda can bas kudretin fazla bitmez.
Kenanda düşüncem var 2 tank olursa daha iyi olur ilk tank ölürse diğer tank iksir içip ilk tankın yerine alsın bence bu daha iyi olur.![]()
Admın canı 50 nin altına indimi can bas 30-40 da tek yerse ölür, kaldırdığda daha çok kudret gider. Kenan da önce kendine ck sonra sağ da duran 2 kişiye, tanka ck atmaya gerek yok. soldakiler çıkmazsa onlarada gerek kalmaz.
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor