Akçe ile aldığım ürünü arkadaşa...
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Akçe ile aldığım ürünü arkadaşa...
Arkadaşlar akçe ile alınacak ürünleri i can football'daki gibi arkadaşa hediye edemiyormuyuz? yani biz 2 kuzeniz muhtelemen 1 ay plus alacağız ancak bu nasıl mümkündür 25TL ile?
Sabır , en büyük erdemdir.
Spooky
Spooky
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Akçe ile aldığım ürünü arkadaşa...
İKV Dükkan'da 1 aylık plus paket 11,90 TL = 1190 akçe.
Yani ürünü alabilmek için 1500 akçe = 15,00 TL yüklemen gerekiyor , 1000 akçe + 500 akçe.Ayrıca 2 TL operatörün kestiği ücret var.Toplamda 17,00 TL.
Ayrıca İKV'de yüklediğin birşeyi , I Can Football'daki birisine aktarım yok.
Yani ürünü alabilmek için 1500 akçe = 15,00 TL yüklemen gerekiyor , 1000 akçe + 500 akçe.Ayrıca 2 TL operatörün kestiği ücret var.Toplamda 17,00 TL.
En son ikvoyuncusu2008 tarafından 12 Oca 2012 16:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
[YaLNıZSavaŞÇII]
-
- Salgın Koruyucusu
Onu sormamıştım kardeşim. Bak şimdi icanfootball da icf kredi diye birşey var akçe yerine geçiyor. Krediyi aldın mesela 1 aylık hava topu güçleştirici 455 kredi. 455 kredi ile ARKADAŞIMA satın alma olayı var o oyunda. KREDİ AKRATIMI YOK!. Anlayacağın ikv'de de böyle birşey varmı. Yani benim 1190 akçem varsa arkadaşıma hediye etme şansım var mı ?ikvoyuncusu2008 yazdı:İKV Dükkan'da 1 aylık plus paket 11,90 TL = 1190 akçe.
Geriye sana 8,00 TL kalıyor onuda I Can Football'a harcayabilirsin.
Spooky
Spooky
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
Sonradan düzelttim cevabı bende zaten
Kusuruma bakma.Yanıt yukarıda yazıyor.
[YaLNıZSavaŞÇII]
-
- Salgın Koruyucusu
İStediğim yanıt yukarıda yok lütfen yazdığım yazıyı dikkatlice okuyup yanıtlarmısın?ikvoyuncusu2008 yazdı:Sonradan düzelttim cevabı bende zatenKusuruma bakma.Yanıt yukarıda yazıyor.
Spooky
Spooky
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
ikvoyuncusu2008 yazdı:Ayrıca İKV'de yüklediğin birşeyi , I Can Football'daki birisine aktarım yok.
[YaLNıZSavaŞÇII]
arkadaşın demek istedgi ben akçe alsam başka arkadaşımla paylaşabilirmiyim?
Bildigim kadarıyla HAYIR..
Bildigim kadarıyla HAYIR..
What is the problem ..
- selam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mahşer
bildiğim kadarıyla kendi hesabındaki akçeni kendi çarların için harcıyabiliyorsun.
halilarica07 yazdı:Arkadaşlar akçe ile alınacak ürünleri i can football'daki gibi arkadaşa hediye edemiyormuyuz? yani biz 2 kuzeniz muhtelemen 1 ay plus alacağız ancak bu nasıl mümkündür 25TL ile?
hesabındaki akçeyi hediye edemezsinde vermek istedikten sonra senide tutan olmaz yada diğer arkdaşını.
Anlatım(Anlayana) Komple Teorisi
-Mehmet bir oyun var gel oynayalım.
--Lla ne oyunu param yok.
-La oğlum ben sana veririm para.
--Nasıl verecenki akçe aktarılmıyorki.
-La Ben telefondan alam sana akçe istediğin akçe olsun.
--Ver hadi o zaman ne duruyon hıy..
-Al yaz dükkana gir akçeni yükle katıl aramıza beleşci adii.(AASASA-ASASAS-ASASA-ASAS 21S545451)
Al sana paylaşma.
Yada
Mehmet sende oyun parası varmı iyi ben sana 2500 akçe alamö sen bana 90 m oyun parası ver olurrrrrrrrrrrr..
Bu arada Akçe alışverişten bir diğer kişiye aktarılırsa buda sobenin kendisne hayrı dokunacaktır akçesi olmayan akçeli olacaktır.
aKÇE SATIŞI %60 lardan %80 lere çıkacağını emimim. ama Haftalık limitr 7500 akçeyi geçmemesi sartıyla.
Lonca başkanlarıda bu işten menmun kalacaktır.
Zati kural dışı aktarımlar yapılıyor ama arada sütü bozuk çıkınca insan soğuyor Kural dışını bazı kurallarla kural içi yapmakta bir sanattır(Vay be benmi dedim)
A R Z L O D O S
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Maalesef. İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzda bir hesapta 4 karakter bulunabileceği ve her sunucuda ayrı karakterler bulunabileceği için alınacak ürünün başka bir hesaba/karaktere hediye edilebilmesi şu anda teknik olarak mümkün değil.halilarica07 yazdı:Arkadaşlar akçe ile alınacak ürünleri i can football'daki gibi arkadaşa hediye edemiyormuyuz? yani biz 2 kuzeniz muhtelemen 1 ay plus alacağız ancak bu nasıl mümkündür 25TL ile?
I Can Football'da her hesapta tek bir karakter bulunduğu için bir ürünü alırken arkadaşına hediye gönderebilmek mümkün olabiliyor.