MONEY yazdı:Tremexhaqan Bu konuyu forumdan ve oyundan çok uzatıyorsun , diğer yarışmacı üyelerin şarkıları sanki kendi emek
2 dakikada sobeyi batırdın tamam,Düşünce hatana kafana yazık yorma o kafanı boşwer sen oyununu oyna ...
Elinde kanıtın varsa diğer şarkıların çalıntı olduğuna kanıtla 3. olan kişi benim arkadaşım ve kendisi güzel sanatlar liseside okuyor ve müzik grubu var. Müziği tek kendi günlerce uğraşarak harcadı iftira atarken 2 kere düşün
MONEY yazdı:Tremexhaqan Bu konuyu forumdan ve oyundan çok uzatıyorsun , diğer yarışmacı üyelerin şarkıları sanki kendi emek
2 dakikada sobeyi batırdın tamam,Düşünce hatana kafana yazık yorma o kafanı boşwer sen oyununu oyna ...
Elinde kanıtın varsa diğer şarkıların çalıntı olduğuna kanıtla 3. olan kişi benim arkadaşım ve kendisi güzel sanatlar liseside okuyor ve müzik grubu var. Müziği tek kendi günlerce uğraşarak harcadı iftira atarken 2 kere düşün
Yarışma sonuçlarının açıklanması sonrasında bize ulaşan başvurular üzerine yapılan değerlendirme sonucucunda;
Müzik Kategorisinde OTTOMANxSADRAZAM adlı oyuncumuzun Kuklacı adlı eseri ve
Görsel Kategorisinde MoNTeNeGRo adlı oyuncumuzun Arkadaşlarla dans adlı eseri Fan Art yarışması kurallarına aykırı şekilde özgün olmayan eser ile yarışmaya katılımları sebebiyle yarışmadan diskalifiye edilmiştir.
Her iki kategoride de sıralamalar değiştirilmiştir.