Kaç günlerdir www.üyelikal.com 'dan kutu siparişi vereceğim fakat ADAMLAR DİYOR STOK YOK ELİMİZDE !
Duyuru yapmadan önce ilgili bayii ye stok gönderin ! Parayla rezil oluyoruz. :twisted:
Bas bas duyuru yapıyorsunuz üyelikal satış noktaları diye ?
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bas bas duyuru yapıyorsunuz üyelikal satış noktaları diy
Boş verin kutuyu niye yatırım yapıyosunuz ki oyuna. Bize ilgi göstermiyorlar. Etkinliklerle geçiştiriyolar.
Şimdi desek ki Ekran kartı problemi ne oldu? diyecekleri şey hala kontrolümüz altında.
Hiç yatırım yapmaya gerek yok.
Şimdi desek ki Ekran kartı problemi ne oldu? diyecekleri şey hala kontrolümüz altında.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

Maalesef ki bu nalet oyuna para yatırılmayınca oynanmaz hale geliyor !HollyShit yazdı:Boş verin kutuyu niye yatırım yapıyosunuz ki oyuna. Bize ilgi göstermiyorlar. Etkinliklerle geçiştiriyolar.
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

Her zamanki gibi HİÇ BİR GM veya DEV yanıt vermiyor.
oOllxJeWeLSxllOo Dedected. :twisted:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
-
haciko
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Saltanat
İzmir gibi bi yerdede bulunmuyosa ya artık oyun üretimden kalktı bu lvl idare edicez yada çok satış oluyo ellerinde kalmıyooOllxJeWeLSxllOo yazdı:Kaç günlerdir www.üyelikal.com 'dan kutu siparişi vereceğim fakat ADAMLAR DİYOR STOK YOK ELİMİZDE !
Duyuru yapmadan önce ilgili bayii ye stok gönderin ! Parayla rezil oluyoruz. :twisted:
Eminönü sunucusu
Haciko (49)[Maden carım (:]
Hacikoo (49)(^) Ejder Asa
Hacikooo(49)(^) Ashab-ı Kehf
Haciko (49)[Maden carım (:]
Hacikoo (49)(^) Ejder Asa
Hacikooo(49)(^) Ashab-ı Kehf
-
ISeHRaZaTI
- Cin Avcısı

Güzelyalı da bildiğim biryer var ama sana uzak kalıyo biraz.
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

Sie werden ruhig, obwohl Sie nur ein einziges Wort bleiben.aaasd yazdı:oOllxJeWeLSxllOo Dedected. :twisted:
haciko yazdı:İzmir gibi bi yerdede bulunmuyosa ya artık oyun üretimden kalktı bu lvl idare edicez yada çok satış oluyo ellerinde kalmıyooOllxJeWeLSxllOo yazdı:Kaç günlerdir www.üyelikal.com 'dan kutu siparişi vereceğim fakat ADAMLAR DİYOR STOK YOK ELİMİZDE !
Duyuru yapmadan önce ilgili bayii ye stok gönderin ! Parayla rezil oluyoruz. :twisted:ben ist oturyorum bjk üyelik alın bayi var bütün kutularımı ordan aldım sıkıntı yaşamadım ama bakalım bir kutu daha alıcam bugünlerde inş bende stoklarımızda kalmadı gibi bir cvpla karşılaşmam
ISeHRaZaTI yazdı:Güzelyalı da bildiğim biryer var ama sana uzak kalıyo biraz.
www.üyelikal.com İNTERNET ÜZERİNDEN alışveriştir. Yani İzmir'de kutu bulunmaması gibi birşey söylemedim. Fakat Hangi TtNet veya Avea bayiisini aradıysam bir çoğu öyle bir oyun mu var diyor, bazılarıda elimizde yok gelmesini bekliyoruz diyor..
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
JeWeLs ben oynamıyorm. Böyle bir sıkıntım YOK !
Oyuna para yatıracağıma kızlarla dışarda geziyorum! GENÇLİĞİMİ Yaşıyorum
)
Gizlenmiş İçerikGöster
Sokakta gezerken birine diyin ki; ben İKV 'de 1.yim, One lan der? Hatta Sokağı geçtim, bir internet kafe'ye girin. İKV'de 1.ciyim diyin. " yeni mi çıktı o oyun? " der. Bu oyun bir yere varmaz. Bu sözümü de unutmayın eğer varırsa kendi tükürdüğüm sözü yalarım. Bir şey yaptıkları yok, her yıl aynı şeyler. Gelecek Gelecek diyonuz Len 5 YIL oldu
5 yıl oynayanlar ve hâle oynamaya devam edenler. Gençliğini heba ediyor ne için ? bir oyun için... Anlayana Sivri Sinek Saz, Anlamayana Davul Zurna AZ...
En son Buqrahan tarafından 12 Oca 2012 02:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Buqrahan yazdı:JeWeLs ben oynamıyorm. Böyle bir sıkıntım YOK !Oyuna para yatıracağıma kızlarla dışarda geziyorum! GENÇLİĞİMİ Yaşıyorum
)