süresi geçmiş pin ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: mahşer

süresi geçmiş pin ?

Mesaj gönderen Aslanbambam »

GM reha yada Nerull bi zahmet olmasa baksanız 1 haftadır destek cvp falan vermiyor
akçelerin üzerinde son kullanım tarihi yazıyor fakat kutularda yazmıyor ve bu EPİNİN süresi geçmiştir die bi uyarı alıyorum bu nasıl bi iştir madem son kullanma tarihi var bozuluo bu pinler o zmn tarih ataydınız üstüne hızlı desteğe de yazdm ordaki arklar yardımcı olamadı ...
Yusuf
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

TAKVA

Mesaj gönderen TAKVA »

Selam kardeşim

İkv özel sürüm tüm kutularının 1 yıl kullanılabilme geçerliliği vardır .Kutuyu ne zaman alıp stock ettiniz bilmiyorum fakat aralık aylarında tüm ikv ekibine elinizde hali hazırda bulunan e pinler varsa yükleyiniz , aksi taktirde sıkıntılar oluşabilir diye birkaç duyuruya da rastlamıştım.

Ne zaman ve nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim ?
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: TAKVA

TAKVA yazdı:Selam kardeşim

İkv özel sürüm tüm kutularının 1 yıl kullanılabilme geçerliliği vardır .Kutuyu ne zaman alıp stock ettiniz bilmiyorum fakat aralık aylarında tüm ikv ekibine elinizde hali hazırda bulunan e pinler varsa yükleyiniz , aksi taktirde sıkıntılar oluşabilir diye birkaç duyuruya da rastlamıştım.

Ne zaman ve nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim ?
markafoniden aldım ama üzerinde son kullanım tarihi yazmak zorunda aldığımız akçelerde nasıl yazıyorsa bu kutuda da yazmalı nie paramla mağdur oluyorum anlamıyorum bu bitki mi sanki bozuluyor :))
haklı olabilirler ama üzerinde son kullanım tarihi yazsa yüklerdim hangi çara yükliyeceğime karar verememiştim bi 3 kutu almıştım çünkü
Yusuf
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Re: süresi geçmiş pin ?

Mesaj gönderen Nerull »

Aslanbambam yazdı:GM reha yada Nerull bi zahmet olmasa baksanız 1 haftadır destek cvp falan vermiyor
akçelerin üzerinde son kullanım tarihi yazıyor fakat kutularda yazmıyor ve bu EPİNİN süresi geçmiştir die bi uyarı alıyorum bu nasıl bi iştir madem son kullanma tarihi var bozuluo bu pinler o zmn tarih ataydınız üstüne hızlı desteğe de yazdm ordaki arklar yardımcı olamadı ...
Derindeki Sır kutuları içerisindeki Plus Paketler tıpkı daha önce Mobil Ödeme ile alınan Plus Paketler gibi TTNET altyapısı üzerinden çalışmaktaydı. Pinlerin geçerlilik süresi ise TTNET tarafından 31.12.2011 olarak belirlenmişti. Oyuncularımızın sorun yaşamamaları adına bu E-Pinlerin süresinin uzatılması için ilgili birimle iletişime geçtik.

Destek bölümüne yaptığınız başvurulara ise gelecek cevaba göre geri dönüş yapacağız.

Konu nezdinde elinde eski Derindeki Sır Plus Paket pini olan tüm oyuncularımızın bilgisine sunarız.
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Nerull yazdı:
Aslanbambam yazdı:GM reha yada Nerull bi zahmet olmasa baksanız 1 haftadır destek cvp falan vermiyor
Derindeki Sır kutuları içerisindeki Plus Paketler tıpkı daha önce Mobil Ödeme ile alınan Plus Paketler gibi TTNET altyapısı üzerinden çalışmaktaydı. Pinlerin geçerlilik süresi ise TTNET tarafından 31.12.2011 olarak belirlenmişti. Oyuncularımızın sorun yaşamamaları adına bu E-Pinlerin süresinin uzatılması için ilgili birimle iletişime geçtik.

Destek bölümüne yaptığınız başvurulara ise gelecek cevaba göre geri dönüş yapacağız.

Konu nezdinde elinde eski Derindeki Sır Plus Paket pini olan tüm oyuncularımızın bilgisine sunarız.
ilgilendiğiniz için teşekür ederim kutu üzerinde yazsaydı zaten yüklerdim başka bir yerde uyarı görmediğim için bekletiyordum birden çok hesabım mevcut hangisine yüklesem diye düşünüyordum 2 ocakda yükledim fakat süresi geçmiş demişti sabırsızlıkla beklıorm bi hesabım plussuz kaldı :)
10 kutu almışım :)
Yusuf
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Konuyla ilgili dün akşam itibariyle yapılan düzenleme sonrasında Derindeki Sır Plus Paket Plus Paket E-Pin kodlarının bitiş süreleri TTNET tarafından 31.12.2012 tarihine kadar uzatılmıştır.

Artık elinizdeki Derindeki Sır Plus Paket kodunuzu sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

İlginize teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Nerull yazdı:Konuyla ilgili dün akşam itibariyle yapılan düzenleme sonrasında Derindeki Sır Plus Paket Plus Paket E-Pin kodlarının bitiş süreleri TTNET tarafından 31.12.2012 tarihine kadar uzatılmıştır.

Artık elinizdeki Derindeki Sır Plus Paket kodunuzu sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

İlginize teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
teşekkür ederiz hemen yükledim :)
her konuda böyle ilgi ile ilgilenebilen ekibniz olsa daha huzurlu oyun oynuyacağız :)
Yusuf

“Genel Etkileşim” sayfasına dön