gb ler hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Re: gb ler hakkında

Mesaj gönderen yamgur »

Tamamen şans benim büyücü karakterime tek bir yüzük veya kolye bile çıkmadı büyüm ile gurup bölgeleri geldiği ilk tarihten beridir kenan kesimi yapmaktayım artırıcılar pluslar tüm hurafeler hepsini denedim. Sonuç hala azat cevo kolye ve yüzük kullanıyorum. Off of. Desteğede yazdım ama aldığım cevap hep aynı karakterinizin şansızlık anına denk gelmiştir falan filan. Gel görki hala elde var sıfır. [/quote]

Sizlere katılıyorum konun başında yazdıgım gibi pek cok hurafeyi bizde denedik :D . Ama sonuç hüsran :evil:

Ama işte yani ben bu foruma yada destege şu şekilde açsam aynen şu cevabı yazardı degerli yönetimden arkadaslar gerekli testler yapıldı aslında item düşmek istiyor ama tam düşeceginde her nasılsa siz orda olmuyorsunuz . buna benim cevabım : :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
konyalı
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

marasaldadas yazdı:
FERRAND yazdı:
marasaldadas yazdı:Tek taktik var o da şans sığınakta şifaya her şeyi düşürdüm bazı itemler x 3-4 oldu marton ayak 7 bir türlü asa vermedi 2 ayın sonunda alabildim.Büyüdede ejder var maraton düşmedi ha bire asa verdi. maratonu da 2 ayda düşürebildim. tamamen şans
Tamamen şans benim büyücü karakterime tek bir yüzük veya kolye bile çıkmadı büyüm ile gurup bölgeleri geldiği ilk tarihten beridir kenan kesimi yapmaktayım artırıcılar pluslar tüm hurafeler hepsini denedim. Sonuç hala azat cevo kolye ve yüzük kullanıyorum. Off of. Desteğede yazdım ama aldığım cevap hep aynı karakterinizin şansızlık anına denk gelmiştir falan filan. Gel görki hala elde var sıfır.
Mesut bensiz girme sen bügün ilk girişte savaşçının birine ışık kolye, 2. girişte şifaya fundi yüük tanka maraton 3. giriştede bana 4. alter düştü :mrgreen: en büyük artırıcı benim
Usta öyle diyonda bana bişey düşmedi yaa :( ama çok saol sözünü tuttuğun için teşekkürler :)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

yamgur yazdı:Tamamen şans benim büyücü karakterime tek bir yüzük veya kolye bile çıkmadı büyüm ile gurup bölgeleri geldiği ilk tarihten beridir kenan kesimi yapmaktayım artırıcılar pluslar tüm hurafeler hepsini denedim. Sonuç hala azat cevo kolye ve yüzük kullanıyorum. Off of. Desteğede yazdım ama aldığım cevap hep aynı karakterinizin şansızlık anına denk gelmiştir falan filan. Gel görki hala elde var sıfır.
Sizlere katılıyorum konun başında yazdıgım gibi pek cok hurafeyi bizde denedik :D . Ama sonuç hüsran :evil:

Ama işte yani ben bu foruma yada destege şu şekilde açsam aynen şu cevabı yazardı degerli yönetimden arkadaslar gerekli testler yapıldı aslında item düşmek istiyor ama tam düşeceginde her nasılsa siz orda olmuyorsunuz . buna benim cevabım : :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[/quote]
---------------------------------------------------------- :arrow: :arrow: :arrow:
bende uzun bir zamandır sığınak grup bölgesinde zaman harcıyorum savaşçı karakterime eksik olan evo kolye ve ışık yüzük kalmıştı sonlara doğru neyse su meşhur laglar başladığında oyuna bir kaç hafta ara verdim mousemi yakından bile geçirmedim oyunun bir kaç hafta sonunda oyuna girip sıgınak attım yaklaşık 3 aydır alamadıgım evo kolyeyi düşürdüm bu da bende olsun istedim yazdım bol şanslar bol itemler iyi forumlar arkdaşlar.....
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Arizonaa yazdı:
marasaldadas yazdı:
FERRAND yazdı:
marasaldadas yazdı:Tek taktik var o da şans sığınakta şifaya her şeyi düşürdüm bazı itemler x 3-4 oldu marton ayak 7 bir türlü asa vermedi 2 ayın sonunda alabildim.Büyüdede ejder var maraton düşmedi ha bire asa verdi. maratonu da 2 ayda düşürebildim. tamamen şans
Tamamen şans benim büyücü karakterime tek bir yüzük veya kolye bile çıkmadı büyüm ile gurup bölgeleri geldiği ilk tarihten beridir kenan kesimi yapmaktayım artırıcılar pluslar tüm hurafeler hepsini denedim. Sonuç hala azat cevo kolye ve yüzük kullanıyorum. Off of. Desteğede yazdım ama aldığım cevap hep aynı karakterinizin şansızlık anına denk gelmiştir falan filan. Gel görki hala elde var sıfır.
Mesut bensiz girme sen bügün ilk girişte savaşçının birine ışık kolye, 2. girişte şifaya fundi yüük tanka maraton 3. giriştede bana 4. alter düştü :mrgreen: en büyük artırıcı benim
Usta öyle diyonda bana bişey düşmedi yaa :( ama çok saol sözünü tuttuğun için teşekkürler :)
işte senle girdiğimizde de bana alter düştü oda senin şansızlığın (mavi aklımda)
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Eğer gelecek büyücü bulursam, yarın 1 şifa 1 tank 1 ofans 3 büyü gireyim diyorum. hiç denemedim nasıl olur acaba ?
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

marasaldadas yazdı:Eğer gelecek büyücü bulursam, yarın 1 şifa 1 tank 1 ofans 3 büyü gireyim diyorum. hiç denemedim nasıl olur acaba ?
Tamam o zaman tank veya ofans ben olum tabi kabul edersen :D yola gidecek kadar tankım ve iyi bir ofans olduğumu söylerler :)

11 gibi oyunda olurum 3 e kadar boşum isterseniz geleyim

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

yola değil sığınğa
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

marasaldadas yazdı:yola değil sığınğa
Tamam o da olur şuan sadece saat önemli ne zaman gireyim oyuna ben 12 - 3 arası açığım sizede uyarsa gelirim

bide bu arada Biraz fazla tuttum sizi Kusura Bakmayın :)

Bıraktı 31.03.2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön