Fan Art Yarışması Kazananları Belli Oldu!
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Fan Art Yarışması Kazananları Belli Oldu!
Daha önceden yayınlanmış bir eser olabilir diyorsunuz. Benim arkadaşım müziğini yapmak için 1 hafta çalıştı ve 3. oldu. Fakat 1. indirmesi sadece 5 dk sürdü. Şimdi u emek hırsızlığı değilde nedir ? Siz konular açıyorsunuz yönetim emeğe saygı emeğe saygı diye. Hadi bunu es geçtiniz şunu geçin. Sobee katılan tüm eserlerin hakları Sobee ye aittir diyor. Sobee bu müziği oyununda kullansa ne olacak ? Rockstargames hemen dava açacak. Hala 1. liğin o kişiye ait olduğunumu düşünüyorsunuz ?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
ErNeSTo yazdı:ErNeSTo yazdı:Yukarıda ki kuralda dediği gibi eser daha önce farklı ortamlarda yayınlanmış olabilir. diyor bu konuda garipsenecek bir durum görmüyorum açıkçası sobee dava edilirmi orasını bilemem ama bu ödül verilmez ise oyuncuya büyük bir haksızlık olur diye düşünüyorum o kurala güvenerek göndermiş olabilir sonuçta.Tremexhaqan yazdı:1. Meran - OTTOMANxSADRAZAM - Kuklacı
Şahsın Müziğini Dinledim ve "Max Payne Fall of Max Payne" adlı oyunun Bölüm müziklerinden biri olduğunun kanısındayım...Bu Müzik Dereceye Girmiş..(1).Buna İtirazen Hızlı Desteğe Bildirdim ancak:
Merhaba,
FanArt Yarışma kurallarını tekrar size belirtmek istiyorum ;
Tüm eserler İKV konulu olmalı.Harici içerikler kesinlikle dikkate alınmayacaktır.
Herhangi bir siyasi içerik yer almamalı.
Rahatsız edici içerik veya görüntüler bulunmamalı.
Eserin bir ismi olmalı.
Eser daha önce farklı ortamlarda yayınlanmış olabilir.
Yarışmaya katılan tüm oyuncular, yarışma kapsamında değerlendirilen tüm eserlerin/eserlerinin tüm dağıtım/yayın/kullanım haklarının Sobee'ye ait olduğunu kabul ve tasdik ederler.
Göstermiş olduğunuz hassasiyet için teşekkürler, iyi eğlenceler.
Adlı Cevabı Aldım..
Peki Telif Hakları Yasasınca Bu Eseri Çoğaltmak/Değiştirmek ve Başka bir Medyada Yayınlamak Telif Haklarına Karşı Gelmek Değilmidir? Peki Sobee veya Şahıs bu konuda dava edilirse ne olur??
Kusura bakma ama beyininde problem olduğunu düşünmmekteyim.Çalıntı bir eseri yukarıdaki madde ile eşleştirmen ciddi bir sorunun olduğu anlamına geliyor
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Yorumumu silip beni banlayan sonra banımı açan yöneticiye öncelikle selamlar. Bakın benim arkadaşım müziğini yapmak için günlerce uğraştı. Fakat 1. olan sadece 5 dakika uğraştı oda gönderme süresidir. Daha önceden yayınlanmış diyor. Sobee bu müziği kendi oyununda kullandığında ne olacak ? R* direk Sobee ye dava açacak.
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Choosens
ROckStarGAMES yazdı:Yorumumu silip beni banlayan sonra banımı açan yöneticiye öncelikle selamlar. Bakın benim arkadaşım müziğini yapmak için günlerce uğraştı. Fakat 1. olan sadece 5 dakika uğraştı oda gönderme süresidir. Daha önceden yayınlanmış diyor. Sobee bu müziği kendi oyununda kullandığında ne olacak ? R* direk Sobee ye dava açacak.
Haklısın eğer sobee bu müzik daha önce başka bir yerde kullanılmış olabilir biz bunu kabul ederiz diyosa..Şahsın bütün sorumluluğu bize aittir açılacak dava bizi ilgilendirir bizim firmamıza açılacaktır göndermesini yapıyor..Eğer Sobee ye dava açılırsa o dava %200 Rockstar Games/Sanatçının lehine olur ve oyun kapatılmakla beraber Sobee belirli miktarda para cezasına çarptırılır.
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: <Never Walk Alone>
[İçerik silinmiştir.]
Forum üyeliğiniz uyarı amaçlı 1 gün süreyle uzaklaştırılmıştır.
Forum üyeliğiniz uyarı amaçlı 1 gün süreyle uzaklaştırılmıştır.
En son Fuerte tarafından 09 Oca 2012 23:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Forum kuralları madde 1'e istinaden; tahrik edici ileti silinmitir.
Sebep: Forum kuralları madde 1'e istinaden; tahrik edici ileti silinmitir.
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Tremexhaqan Bu konuyu forumdan ve oyundan çok uzatıyorsun , diğer yarışmacı üyelerin şarkıları sanki kendi emek
2 dakikada sobeyi batırdın tamam,Düşünce hatana kafana yazık yorma o kafanı boşwer sen oyununu oyna ...
2 dakikada sobeyi batırdın tamam,Düşünce hatana kafana yazık yorma o kafanı boşwer sen oyununu oyna ...
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
MONEY yazdı:Tremexhaqan Bu konuyu forumdan ve oyundan çok uzatıyorsun , diğer yarışmacı üyelerin şarkıları sanki kendi emek![]()
Bir Toplumda Duyarlı insanlar kadar Senin gibi duyarsızlarıda olabilir..Diğerleri kendi emeklerimidir bilemem ama kendi emeği olmayını gördüğümde ben böyle yaparım...Eğer ben 2 dk de sobeeyi batırmasaydım Sobee 2 dk de seni batırabilirdi! Senin yaptığın bir eseri başkası kullansa emin ol şu an bu dediklerinin yerinde küfür ediyor olurdun
Sen 2 Dakikada oyunun içine ettin de sesini çıkartan olmadı sus otur yerine :mrgreen:MONEY yazdı:Tremexhaqan Bu konuyu forumdan ve oyundan çok uzatıyorsun , diğer yarışmacı üyelerin şarkıları sanki kendi emek![]()
[imgright]http://f1301.hizliresim.com/15/l/j2m62.png[/imgright]
KATYUSHA/КАТЮША
Расцветали яблони и груши
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/pJzUurSh3UY[/youtube]
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/I_Hk2b5cefc[/youtube]
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
AirLifte yazdı:Sen 2 Dakikada oyunun içine ettin de sesini çıkartan olmadı sus otur yerine :mrgreen:MONEY yazdı:Tremexhaqan Bu konuyu forumdan ve oyundan çok uzatıyorsun , diğer yarışmacı üyelerin şarkıları sanki kendi emek![]()
Ahahaha
Boş insansınız...kendince cümle yazdığını sanan bi ahmaksın ama neyse uzatmaya luzüm yok .
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013