rapper yazdı:-Meslekler-
Madenciysen : İridyum madenine git ,bol bol iridyum çekmeye çalış , arada karacinlere git kasıl .
Lokmansan : Yonca madenine git , bol bol dört yapraklı çekmeye çalış, arada bekçi engerek falan gelir kesersin .
Sarrafsan: Aklıma gelmiyor adada safir çekebilrsin
Zırhçı-Silahtar : Bol bol değerli reçete düşürmeye çalış bunları (plusun varsa bölgeden,yoksa SÖYLE'den [normaLyazışma] ) yansıt malz+para veya direkt para olarak fiyat ver . (Reçeteler +40 level olursa kazancın artar)
meslekler sayesinde extra kazanabileceğin madenlerden bi mavi topaz bide akik var gerisi değersiz .!
-Meslekler genellikle sabır ve tecrübe isteyen para kasma yöntemidir (maden çekme hızı,maden çıkma süresi hesaplama , maden piyasasını iyi bilme,vs .. ) daha basit birşey istiyorsan :
1-Adada kemikkafalara git orda eşya düşürmeye çalış,
2-Yeraltında karacinlere git orda hem kasılırsın hemde iyi itemler düşebilir
3- Bir eşyayı normalden daha az fiyata al daha çok fiyata sat (Kara Borsacılık yapmaya çalış)
daha niceleri var ama aklıma gelmiyor umarım yardımcı olmuşumdur
İYİ FORUMLAR
Adada kemik kafalar tam olarak nerde ruhların ordamı
Ayrıca mavi safir, pamuk ipliği, masai çayı,yeraltı mantarı ne kadar bir bunların piyasasını bilmiyorum
rapper yazdı:-Meslekler-
Madenciysen : İridyum madenine git ,bol bol iridyum çekmeye çalış , arada karacinlere git kasıl .
Lokmansan : Yonca madenine git , bol bol dört yapraklı çekmeye çalış, arada bekçi engerek falan gelir kesersin .
Sarrafsan: Aklıma gelmiyor adada safir çekebilrsin
Zırhçı-Silahtar : Bol bol değerli reçete düşürmeye çalış bunları (plusun varsa bölgeden,yoksa SÖYLE'den [normaLyazışma] ) yansıt malz+para veya direkt para olarak fiyat ver . (Reçeteler +40 level olursa kazancın artar)
meslekler sayesinde extra kazanabileceğin madenlerden bi mavi topaz bide akik var gerisi değersiz .!
-Meslekler genellikle sabır ve tecrübe isteyen para kasma yöntemidir (maden çekme hızı,maden çıkma süresi hesaplama , maden piyasasını iyi bilme,vs .. ) daha basit birşey istiyorsan :
1-Adada kemikkafalara git orda eşya düşürmeye çalış,
2-Yeraltında karacinlere git orda hem kasılırsın hemde iyi itemler düşebilir
3- Bir eşyayı normalden daha az fiyata al daha çok fiyata sat (Kara Borsacılık yapmaya çalış)
daha niceleri var ama aklıma gelmiyor umarım yardımcı olmuşumdur
İYİ FORUMLAR
Adada kemik kafalar tam olarak nerde ruhların ordamı
Ayrıca mavi safir, pamuk ipliği, masai çayı,yeraltı mantarı ne kadar bir bunların piyasasını bilmiyorum
kemik kafalar lodos sancağa gitmeden sağ tarafta haritada koyu gözüken yerdedirler(yeraltı gelmeden önce 35 lvlden itibaren 39 a burda kasılır genelikle özellikle buyuculer).
mavi safir: toptan satarsan tanesini en fazla 1000 liradan satarsın
pamuk ipliği: eskiden daha değerliydi.üretim yapacaksan biriktir istemiyorsanda alıcısına göre değişir 10 bin falan eder.
masai çayı: bu ya şevketten alınıyodu yada reçeteydi.ama para etmez üretim yapacaksan yaparsın.
yeraltı mantarı: bu mantar 39 lvlde topalın verdiği bi görevdir.yani toplaması çok kolay (savaşçı için) piyasası pahalı değildir.
Gargoyle35 yazdı:Aralıksız kasarak Çantan dolunca işportaya boşalt günde 1 m kazanırsın.Şansın varsada item düşüp yüksek fiyatlara satıp para yapabilirsin başka bir yolu yok
karagumruklu yazdı:Evet arkadaşlar kime sorsam herkeste milyonlar var ben uzun zamandır oyuna girmiyordum. Nasıl çok fazla para kazanabilirim. Birşey almak istiyorum direk söyleince şu kadar m diye hayırlı işler diyorum. Nasıl para kazanabilirim
Esselam,
Bak işte bunu tam bir deli hastahanesinde sorulacak soru gibi sormuşsun lem bu millet sa.. mı ? : :mrgreen:
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !