Lonca Simgesi
Re: Lonca Simgesi
Müthiş bir çalışma olmuş. Grafik tasarımda oldukça iyi olduğun fikirlerine ve oyundaki yeniliklere resmen yelken açıyor. Başarılarının devamını dilerim.. Sonuna kadar destekliyorum 
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Özentilikten öte birşey olmaz
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
OrdeaL yazdı:Müthiş bir çalışma olmuş. Grafik tasarımda oldukça iyi olduğun fikirlerine ve oyundaki yeniliklere resmen yelken açıyor. Başarılarının devamını dilerim.. Sonuna kadar destekliyorum
- Güzel yorumun için teşekkür ederim. Konunun yeniden gündeme gelmesi güzel oldu.
Desteklerini esirgemeyenlere teşekkürler.
2009-2013
Grafiksel becerini kutluyorum ve önerin güzel böyle bir şey yapılmalı fakat yönetime yüklenmesek diyorum 5 yıldır lonca sistemi bekledik ve geldi artık biraz nefes alsınlar derim,
Saygılar.
Saygılar.
Lonca Sistemi'nde şu an birçok eksik ve yanlış var ki inşallah tahmin ettiğim gibi yeni olduğu içindir. Loncaların oyun içindeki görünümü de bunlardan biri. Bence [Lonca Adı] şekli çok basit ve çok hoş değil. Bunun yerine daha müthiş bir görsellikle sunulabilir. Simge de bu işin bir parçası olmalıdır. Tebrik ederim.
Demek ki fazla online oyun oynadığın yok. En basiti git Son Destan adlı oyuna bak orada arkadaşın bahsettiği gibi Lonca adının yanında Lonca simgeleri var. Konuya olan yorumuma gelecek olursak 4-5 yılda gelmeyen Lonca sistemi için bu yeniliğinde yapılması hayli bir zaman alacaktır
bu konusmayı yapan arkadaşa teşekkur edıyorum onlıne oyunların sadece IKV'de (yanlış bılmıyorsam) simge yok
dıgerlerınde örnegın Knıght Onlıne Pelerın dahı var bu demek kı dıger oyunlara olan bı özentı ve IKV bu özentıyı yapacak önceden Lonca kanalı acık degıldı ama acıldı yarın bır gunde lonca savaşlaı ondan sonra pelerın vs vs
bu konusmayı yapan arkadaşa teşekkur edıyorum onlıne oyunların sadece IKV'de (yanlış bılmıyorsam) simge yok
dıgerlerınde örnegın Knıght Onlıne Pelerın dahı var bu demek kı dıger oyunlara olan bı özentı ve IKV bu özentıyı yapacak önceden Lonca kanalı acık degıldı ama acıldı yarın bır gunde lonca savaşlaı ondan sonra pelerın vs vs
__HaKYoL__
Kesinlilkle Güzel Bir çalışma bence Oyuna aktif olmalı !
aman ne çok şey yapmışlar bravo valla 5 yıll dile kolayyy... :evil: :evil:Sahxyilan yazdı:Grafiksel becerini kutluyorum ve önerin güzel böyle bir şey yapılmalı fakat yönetime yüklenmesek diyorum 5 yıldır lonca sistemi bekledik ve geldi artık biraz nefes alsınlar derim,
Saygılar.
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Güzel ve doğru söylemişsin. Simge de gerçekten güzel Anadolu muzu simge eden bir simge ETİ yani HİTİT ler ile alakalı simge ayrıntıya girmeyeceğim.JouRney yazdı:
..Yeni Gelecek Olan Lonca Sistemi Hakkında Bir Önerimi Sunmak İstiyorum..
" Lonca Simgesi "
Lonca Simgesi Nedir?
- Lonca Simgesi, oyun içerisinde Lonca Adı'nın yanında bulunan ve loncayı temsil eden bir semboldür.
..umut
Biraz erken olabilir ama önerinin erkeni geçi olmaz diye düşünüyor, yorumlarınızı ve fikirleriniz bekliyorum.
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Lonca simgesi ile birlikte karakter adı altındaki lonca adı kesinlikle farklı bir renkte olmalıdır bence.