Mağaza İtem H.K (Gelin Konuyla Payşalım)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Deem
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Re: Mağaza İtem H.K (Gelin Konuyla Payşalım)

Mesaj gönderen Deem »

Lütfen Konuyu Kitlermisiniz.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Öneriniz güzel ama yapılabilmesi mümkün değil.Şu anki ürünler var olan haritalara göre ayarlandi.Fazlasıda eksiği de oyun dengelerini bozar.Düşünsenize eğer başka silahlara yükseltme geldiğini o zaman pvp ler kaç saniye sürer.

Dediğiniz öneri ilerde yapılacaktır ama şimdi değil..
Bunu oyunda kırıtık en az 10 güncellemenin fikir sahibi olarak söylüyorum.
Iyi geceler.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Deem yazdı:Selamlar, Benim Fikrim Olarak Aklıma Takılanlar Mevcutur Tabi Oyuncuların ve Yetkilerinde Katılmasını ve yardımcı olmasını istiyorum Lütfen Konuda Anlayış Gösteriniz.

Dükkan'da Bulan Herşey Mevcut Belki Eksik Olabilir.
1-Dükkan'da Sılah Yüksetmek Mevcut Neden Zırh Yüksetme Olmasın Dİye düşünüyorum.
2-Şans Atrıcılardan Tek Tek Satılıyor ise neden, Hepsi Bir Arada'da Olmasın.
3-Cemberli Taş Kutuda Bulunan +5 Yetenek verilen Kodu (+10/+15/+20 '' artılsa rakamda'') Dükkan'da Satışa Sunulsa.
4-Cemberli Taş Kutuda Bulunan Kasa Erişimi 'de Aynı Keza Dükkan'da Satışa Sunulsa.

En önemli Konu Bunu Herkes Paylaşabilir hatta tartışabilirizde Konu Hakkında.

Neden Magaza'da Özel İtemler Bulunmasın Örnek itemler ( Ejder Asa, Ashab-ı Kehf, Ecel Getiren, Latif ) Yada Bunların Recetesi Oyun İçinde Mevcut mazemesini satılsa( Meteryal ) Set Halinde Kesinlikle Alınır vede efsunlu eşya'lar Takas Edilmiyor Bunu Herkes Biliyor Bazı Oyuncular ''Yakın zamanda Açarlar Takas Ederiz'' Böyle İtemlerinde Mağaza İtemlerinde de Bulunmasını'da istiyorum.
Merhabalar ;

Soruları tek tek yazalım :D

1-) Silah yükseltme olabilir fakat zırh, vb itemleri yükseltmek imkansız çünkü hasarın ne kadar çok olacağını ınanamazsınız . ( örneğin ; Meranda buz büyücüsüne tek atmak veya 2 skılde kesmek ne kadar Saçma olur :!: ) gerçekleşmesi İMKANSIZ

2-) Bu dediğin olmayacak birşey değil , ki olsa çok güzel olur ama Sobee kazanacağı para3 kat azaldığı için yapması imkansız olan bir öneri .

3-) Yetenek puanları dediğin şekilde arttırılmış olabiliyor olsa peki ya o zaman yetenek sıfırlama makınalarının amacı ne ? yada bir büyüde 4 hasar skıl'i mevcut olacak , Savaşçı da hem ofansif hem defansif olacak , yani bu öneri çok saçma olur ve gerçekleşmesi mümkün DEĞİLDİR.

4-)Bu önerinin ileri zamanlarda dükkanda olacağını düşünüyorum . (Bkz. İsim değiştirme Sadece Fuar'a katılanlar için di sonra dükkana geldi , Ne için PARA :!: buda gelir merak etmeyin )

Ejder Asa , Ashab-ı Kehf , Ecel , Latif bunlar yada buna benzer şaheserler Reel para karşılığı alınması çok saçma olacaktır ki madenlerin amacı kalmaz . ( Örneğin , NPCde Ejderha iksir geldi iksir fiyatı bi anda düştü madenlerin bu durumda olmasını kimse istemez, ayrıca yönetimin bir sözü vardı '' Lakin şu dönemde oyun içi ticaret dünyasını doğrudan etkileyebilecek ürünlerin satılması düşünülmemektedir '' )

Keyifli Forumlar.

Kullanıcı avatarı
Adonis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Adonis »

Deem yazdı:Lütfen Konuyu Kitlermisiniz.

Konu Kilitlenmiştir.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön