Selamlar, Benim Fikrim Olarak Aklıma Takılanlar Mevcutur Tabi Oyuncuların ve Yetkilerinde Katılmasını ve yardımcı olmasını istiyorum Lütfen Konuda Anlayış Gösteriniz.
Dükkan'da Bulan Herşey Mevcut Belki Eksik Olabilir.
1-Dükkan'da Sılah Yüksetmek Mevcut Neden Zırh Yüksetme Olmasın Dİye düşünüyorum.
2-Şans Atrıcılardan Tek Tek Satılıyor ise neden, Hepsi Bir Arada'da Olmasın.
3-Cemberli Taş Kutuda Bulunan +5 Yetenek verilen Kodu (+10/+15/+20 '' artılsa rakamda'') Dükkan'da Satışa Sunulsa.
4-Cemberli Taş Kutuda Bulunan Kasa Erişimi 'de Aynı Keza Dükkan'da Satışa Sunulsa.
En önemli Konu Bunu Herkes Paylaşabilir hatta tartışabilirizde Konu Hakkında.
Neden Magaza'da Özel İtemler Bulunmasın Örnek itemler ( Ejder Asa, Ashab-ı Kehf, Ecel Getiren, Latif ) Yada Bunların Recetesi Oyun İçinde Mevcut mazemesini satılsa( Meteryal ) Set Halinde Kesinlikle Alınır vede efsunlu eşya'lar Takas Edilmiyor Bunu Herkes Biliyor Bazı Oyuncular ''Yakın zamanda Açarlar Takas Ederiz'' Böyle İtemlerinde Mağaza İtemlerinde de Bulunmasını'da istiyorum.
Mağaza İtem H.K (Gelin Konuyla Payşalım)
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mağaza İtem H.K (Gelin Konuyla Payşalım)
zırh yükseltme saçma olabilir ama gelmeside kötü olamaz eyer oda gelirse herkez pant ceket gözlük yükseltilsin derler...
şans arttırıcılar bir arada satılırsa güzel olur e.ö madencileri için.
Şu +5+10+15 yetenekler oyuncuları aynı yapmaz mesela adamın maddi gücü pek yok ve diyerinin var diyeri full 15 diyerinde bazılarında 0 puan bazılarında 1 puan olabilir...
Kasa erişimi satılsa iyi olur ama bu kasa erişimi neden satılmıyor ve satılmıycak denilirse çemberlitaş kutusu daha pahalı olması gerekir çünki bu çemberlitaş kutu alanlara hediye olarak verilir.
şans arttırıcılar bir arada satılırsa güzel olur e.ö madencileri için.
Şu +5+10+15 yetenekler oyuncuları aynı yapmaz mesela adamın maddi gücü pek yok ve diyerinin var diyeri full 15 diyerinde bazılarında 0 puan bazılarında 1 puan olabilir...
Kasa erişimi satılsa iyi olur ama bu kasa erişimi neden satılmıyor ve satılmıycak denilirse çemberlitaş kutusu daha pahalı olması gerekir çünki bu çemberlitaş kutu alanlara hediye olarak verilir.
Tek tek cevap verem sorularına:Deem yazdı:Selamlar, Benim Fikrim Olarak Aklıma Takılanlar Mevcutur Tabi Oyuncuların ve Yetkilerinde Katılmasını ve yardımcı olmasını istiyorum Lütfen Konuda Anlayış Gösteriniz.
Dükkan'da Bulan Herşey Mevcut Belki Eksik Olabilir.
1-Dükkan'da Sılah Yüksetmek Mevcut Neden Zırh Yüksetme Olmasın Dİye düşünüyorum.
2-Şans Atrıcılardan Tek Tek Satılıyor ise neden, Hepsi Bir Arada'da Olmasın.
3-Cemberli Taş Kutuda Bulunan +5 Yetenek verilen Kodu (+10/+15/+20 '' artılsa rakamda'') Dükkan'da Satışa Sunulsa.
4-Cemberli Taş Kutuda Bulunan Kasa Erişimi 'de Aynı Keza Dükkan'da Satışa Sunulsa.
En önemli Konu Bunu Herkes Paylaşabilir hatta tartışabilirizde Konu Hakkında.
Neden Magaza'da Özel İtemler Bulunmasın Örnek itemler ( Ejder Asa, Ashab-ı Kehf, Ecel Getiren, Latif ) Yada Bunların Recetesi Oyun İçinde Mevcut mazemesini satılsa( Meteryal ) Set Halinde Kesinlikle Alınır vede efsunlu eşya'lar Takas Edilmiyor Bunu Herkes Biliyor Bazı Oyuncular ''Yakın zamanda Açarlar Takas Ederiz'' Böyle İtemlerinde Mağaza İtemlerinde de Bulunmasını'da istiyorum.
1-Olabilir yakında daha fazla para kazanmak için yaparlar.
2-Olabilir toplu halde indirimli alınır.
3-Bu oyundaki dengeyi alt üst eder.
4-Bu olabilir
5-Şahaser eşya malzemeleri dükkanda satılırsa herkeste şahaser olur oyun piyasası taklaya gelir.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Ek Konuda Eklemek İstiyorum.
Güvenlik Konusunda, Oyun Giriş yaptığımızda Bizden e-posta ve şifre istiyor ve... Karakter Girer Ken Yada Karakteri Silerken, Oyun Şifresi de Olabilir. Demek İstediğim Örnek veriyorum, Hesap Şifresi Çalındı ! Karakter Giriş Yaparken Seçilen Karakteride Şifre İstese buda ek güvenlik olur.
Güvenlik Konusunda, Oyun Giriş yaptığımızda Bizden e-posta ve şifre istiyor ve... Karakter Girer Ken Yada Karakteri Silerken, Oyun Şifresi de Olabilir. Demek İstediğim Örnek veriyorum, Hesap Şifresi Çalındı ! Karakter Giriş Yaparken Seçilen Karakteride Şifre İstese buda ek güvenlik olur.
En son Deem tarafından 09 Oca 2012 01:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Helal diyorum bu kadar güzel fikir ortaya atılabilir ... gerçekten bu fikir süpermiş ciddi ciddi.Deem yazdı:Ek Konuda Eklemek İstiyorum.
Güvenlik Konusunda, Oyun Giriş yaptığımızda Bizden e-posta ve şifre istiyor ve... Karakter Girer Ken Yada Karakteri Silerken, Oyun Şifresi de Olabilir. Demek İstediğim Örnek veriyorum, Karterimi Şifresi Çalındı ! Karakter Giriş Yaparken Seçilen Karakteride Şifre İstese buda ek güvenlik olur.
hesap çalınca bile ayrı bir şifre ile hesap korunabiliyor vay be güzelmiş.
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
bi tek şaheser mevzuna katılmıyorum farkımız zaten ashab ejder onlarıda parayla satarlarsa ne anlamı kalırki
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
Arkadaşımızz çok doğru birşey söylemiş bizde şaheser olacakki farkımız olacak emek döktüğümüz bilinecek ben ejdere başladım daha bitiremedim emek harcıyorum meselaavss123 yazdı:bi tek şaheser mevzuna katılmıyorum farkımız zaten ashab ejder onlarıda parayla satarlarsa ne anlamı kalırki
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
Merhaba
Tek tek cevap vermek gerekirse;
1-)Zırh yükseltme geldiği zaman oyun dengesi alt üst olacağından böyle birşeyin yakın zamanda gelmesi olanaksız gibi.
2-)Şans arttırıcıların bir arada, indirimli satılması muhtemelen patlama yapacaktır, olabilir.
3-)Çemberli kutu ürünleri geçtiğimiz zamanlarda belirtildiği gibi ''sadece'' İKV Çemberlitaş kutuya mahsusdur.
Öte yandan +10 yetenek +15 yetenek gibi ek puan gelirse oyun sistemi tamamen alt üst olacaktır.Bununda yapılacakğını kesinlikle düşünmiyorum.
4-)Çemberli kutu ürünleri geçtiğimiz zamanlarda belirtildiği gibi ''sadece'' İKV Çemberlitaş kutuya mahsusdur.Başka yerde satılamaz, satıldığı düşünülemez.
Mağaza fikirlerinize gelecek olursak;
Bence çok saçma, gelmesi en son düşünülen hatta düşünülmeyen bir öneridir.
Ben gecelerce kaynaklarda sabahlamışım,
Bin bir zorlukla zamanın şartlarına göre şaheser üretmişim,
Adam bir NPC den tüm madenleri alacak çok saçma.
Böyle birşey geldiğinde piyasayı kim belirlicek :?:
Yönetim her seferinde dile getiriyor oyun içi alışveriş, piyasalar serbest piyasadır.Biz karşamayız :!:
Yani Ejder asaya 200 m fiyat biçilse madencinin karı ne olacak burda,
Öte yandan hani emek :?: .
Fikirlerinize saygı duyduğumu lakin, bunun en olanaksız bir öneri olduğunu belirtmek isterim.
Güvenlik konusundaki mesajınız için katılmamak elde değil.
Zaten bir çok online oyunda sistem bu şekilde ilerliyor.
Karakter açıldığında silineceği zaman için özel şifre veriliyor.
Sanırım sizde burdan esinlendiniz...
İyi forumlar..
1-)Zırh yükseltme geldiği zaman oyun dengesi alt üst olacağından böyle birşeyin yakın zamanda gelmesi olanaksız gibi.
2-)Şans arttırıcıların bir arada, indirimli satılması muhtemelen patlama yapacaktır, olabilir.
3-)Çemberli kutu ürünleri geçtiğimiz zamanlarda belirtildiği gibi ''sadece'' İKV Çemberlitaş kutuya mahsusdur.
Öte yandan +10 yetenek +15 yetenek gibi ek puan gelirse oyun sistemi tamamen alt üst olacaktır.Bununda yapılacakğını kesinlikle düşünmiyorum.
4-)Çemberli kutu ürünleri geçtiğimiz zamanlarda belirtildiği gibi ''sadece'' İKV Çemberlitaş kutuya mahsusdur.Başka yerde satılamaz, satıldığı düşünülemez.
Yönetim her seferinde dile getiriyor oyun içi alışveriş, piyasalar serbest piyasadır.Biz karşamayız :!:
Fikirlerinize saygı duyduğumu lakin, bunun en olanaksız bir öneri olduğunu belirtmek isterim.
İyi forumlar..
Merhabalar,Deem yazdı:
İKV Dükkan aynı ürünler ile sınırlı kalmayacaktır. Yeni ürünler zamanla eklenerek dükkanımız daha da şekillenecektir.
İKV Dükkanlarında yer alacak ürünleri seçerken oyuncularımızdan gelen önerileri göz önünde bulunduracağımıza emin olabilirsiniz. Lakin şu dönemde oyun içi ticaret dünyasını doğrudan etkileyebilecek ürünlerin satılması düşünülmemektedir. İKV Dükkan'da bulunan ürünleri incelerseniz belirli bir uğraş harcamadan bu tarz ürünleri satın almak mümkün değildir.
İlginiz için teşekkürler.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
:arrow: :arrow:Legendxdalgac yazdı:Merhaba
İyi forumlar..
What is the problem ..