ALINAN CEZALAR İLE İLGİLİ
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ALINAN CEZALAR İLE İLGİLİ
Almış olduğum sus cezası ile ilgili herhangi bir bilgilendirme mesajı alamadım 4 gündür mesaj atıyorum ama bunlarada cevap yok bu durumda cezamın ne kadar olduğunu nasıl öğreneceğim bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
- ChansonDerolant
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ALINAN CEZALAR İLE İLGİLİ
yunuscanemre21 yazdı:Almış olduğum sus cezası ile ilgili herhangi bir bilgilendirme mesajı alamadım 4 gündür mesaj atıyorum ama bunlarada cevap yok bu durumda cezamın ne kadar olduğunu nasıl öğreneceğim bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
Oyuna ilk girdiğinde Bilgilendirme Panosunda yazması lazımdı. Ve nereye bildirim mesajının gittiğide yazmalıydı. herhalde sus yedigin ilk saatte Çara senden önce birisi girmiş olmalı ki sana bilgilendirme mesajı gelmemiş.
Re: ALINAN CEZALAR İLE İLGİLİ
Merhaba
Oyuna girişlerde bilgilendirme mesajı bazı kullanıcılara gelmediği farkedilmiştir. Bu yönde çalışmalar mevcut. Cezanız hk. detaylı bilgi için destek iletişim adresinden başvurabilirsiniz.
İyi Forumlar..
Oyuna girişlerde bilgilendirme mesajı bazı kullanıcılara gelmediği farkedilmiştir. Bu yönde çalışmalar mevcut. Cezanız hk. detaylı bilgi için destek iletişim adresinden başvurabilirsiniz.
İyi Forumlar..
bir hayaldi .. geldi , geçti
[[FatiH KARATAŞ]]