kuklacı sunucusunda mehmet isimli arkadısımızın GöLGexGüLHaNıM nick li karakteri çalınmıştır ve isim değiştirip oyunda oynuyor şu ani ismi [İçerik düzenlenmiştir.] tir karakterin arkadaşımıza tekrar verilmesini talep ediyoruz dıye destege form gonderirmisiniz
ProtectorDragon
GöLGE..!!
Re: GöLGE..!!
umarım gerekenleri yaparlar cok sevdigimiz bir abimizin karekterini nasıl calıyorlar anlamıyorum abimizin kimseye zararını görmedik iyi günde kötü günümüzde yanımızda oldu hep inşallah geri gelir .. 
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GöLGE..!!
Merhaba,
Karakterleriniz isteğiniz dışında başka üyeliklere transfer edildiyse, Destek/İletişim Formu'nda Karakter Transfer bildirim tipinden yardım alabilirsiniz.
Ana hesabın size ait olduğunu kanıtlamanız için;
En az bir E-Pin kodunu, Mobil Ödeme ile yüklediyseniz başvuru yaptığınız GSM numarası ve başvuru tarihini bize iletmeniz gerekmektedir.
viewtopic.php?f=26&t=85758
Buradan devam edelim.
Bilgilerinize. İyi forumlar.
Karakterleriniz isteğiniz dışında başka üyeliklere transfer edildiyse, Destek/İletişim Formu'nda Karakter Transfer bildirim tipinden yardım alabilirsiniz.
Ana hesabın size ait olduğunu kanıtlamanız için;
En az bir E-Pin kodunu, Mobil Ödeme ile yüklediyseniz başvuru yaptığınız GSM numarası ve başvuru tarihini bize iletmeniz gerekmektedir.
viewtopic.php?f=26&t=85758
Buradan devam edelim.
Bilgilerinize. İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU