1. Meran - OTTOMANxSADRAZAM - Kuklacı
Şahsın Müziğini Dinledim ve "Max Payne Fall of Max Payne" adlı oyunun Bölüm müziklerinden biri olduğunun kanısındayım...Bu Müzik Dereceye Girmiş..(1).Buna İtirazen Hızlı Desteğe Bildirdim ancak:
Merhaba,
FanArt Yarışma kurallarını tekrar size belirtmek istiyorum ;
Tüm eserler İKV konulu olmalı.Harici içerikler kesinlikle dikkate alınmayacaktır.
Herhangi bir siyasi içerik yer almamalı.
Rahatsız edici içerik veya görüntüler bulunmamalı.
Eserin bir ismi olmalı.
Eser daha önce farklı ortamlarda yayınlanmış olabilir.
Yarışmaya katılan tüm oyuncular, yarışma kapsamında değerlendirilen tüm eserlerin/eserlerinin tüm dağıtım/yayın/kullanım haklarının Sobee'ye ait olduğunu kabul ve tasdik ederler.
Göstermiş olduğunuz hassasiyet için teşekkürler, iyi eğlenceler.
Adlı Cevabı Aldım..
Peki Telif Hakları Yasasınca Bu Eseri Çoğaltmak/Değiştirmek ve Başka bir Medyada Yayınlamak Telif Haklarına Karşı Gelmek Değilmidir? Peki Sobee veya Şahıs bu konuda dava edilirse ne olur??
Ya Sobee Dava Edilirse?
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Ya Sobee Dava Edilirse?
En son Tremexhaqan tarafından 07 Oca 2012 12:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Ya Sobee Dava Edilirse?
Merhaba;
Bildiriminizi Üst yetkililerimize ileteceğiz.
Anlayışınız için teşekkürler.
Bildiriminizi Üst yetkililerimize ileteceğiz.
Anlayışınız için teşekkürler.
Koray YAR
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Müziği bende inceledim ve bir Max Payne hayranı olarak sana katılıyorum. Müzik Max Payne 2: Fall of Max Payne adlı oyundan alınmış.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Vuslatt
Destekten gelen cevaba koptum :mrgreen: . Bence bu tarz ciddi şeyleri forumdan paylaşmak daha mantıklı hatta mümkünse genel etkileşim olmalı yoksa arada kaynayabilir
EARTH
DisToRtioN
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
1. Meran - OTTOMANxSADRAZAM - Kuklacı -
Şu Müziği Dinleyin Ardındanda Bunu:
Aradaki Fark Olmadığı Tabiri Caizse Kabak Gibi Ortada!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L-k2Ed0K ... er&list=UL[/youtube]
Şu Müziği Dinleyin Ardındanda Bunu:
Aradaki Fark Olmadığı Tabiri Caizse Kabak Gibi Ortada!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L-k2Ed0K ... er&list=UL[/youtube]
Araştırmacı gazetecilik diye buna derim
Konunun önemi yüksek ve Sobee'nin yaptırım altına girmesi söz konusu(her ne kadar "fan art" gibi komik bir şey yüzünden olsa bile). Kesinlikle Genel Etkileşim'e taşınmasını öneriyorum ilgili forum sorumlusundan.

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: <Never Walk Alone>
Yukarıda ki kuralda dediği gibi eser daha önce farklı ortamlarda yayınlanmış olabilir. diyor bu konuda garipsenecek bir durum görmüyorum açıkçası sobee dava edilirmi orasını bilemem ama bu ödül verilmez ise oyuncuya büyük bir haksızlık olur diye düşünüyorum o kurala güvenerek göndermiş olabilir sonuçta.Tremexhaqan yazdı:1. Meran - OTTOMANxSADRAZAM - Kuklacı
Şahsın Müziğini Dinledim ve "Max Payne Fall of Max Payne" adlı oyunun Bölüm müziklerinden biri olduğunun kanısındayım...Bu Müzik Dereceye Girmiş..(1).Buna İtirazen Hızlı Desteğe Bildirdim ancak:
Merhaba,
FanArt Yarışma kurallarını tekrar size belirtmek istiyorum ;
Tüm eserler İKV konulu olmalı.Harici içerikler kesinlikle dikkate alınmayacaktır.
Herhangi bir siyasi içerik yer almamalı.
Rahatsız edici içerik veya görüntüler bulunmamalı.
Eserin bir ismi olmalı.
Eser daha önce farklı ortamlarda yayınlanmış olabilir.
Yarışmaya katılan tüm oyuncular, yarışma kapsamında değerlendirilen tüm eserlerin/eserlerinin tüm dağıtım/yayın/kullanım haklarının Sobee'ye ait olduğunu kabul ve tasdik ederler.
Göstermiş olduğunuz hassasiyet için teşekkürler, iyi eğlenceler.
Adlı Cevabı Aldım..
Peki Telif Hakları Yasasınca Bu Eseri Çoğaltmak/Değiştirmek ve Başka bir Medyada Yayınlamak Telif Haklarına Karşı Gelmek Değilmidir? Peki Sobee veya Şahıs bu konuda dava edilirse ne olur??
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
Telif hakkı, herhangi bir bilgi veya düşünce ürününün kullanılması ve yayılması ile ilgili hakların, yasalarla belirli kişilere verilmesidir. Kısaca, orijinal bir yaratının kopyalanmasına veya kullanılmasına izin verme hakkıdır.
Telif hakkı, genellikle belirli bir süre için geçerlidir. Sembolü çember içinde bir "C" harfidir, © harfi üzerinde bulunduğu yaratının telif haklarının korunduğunu belirtir ve İngilizce "copyright" kelimesini ifade eder.
Fikir ve sanat eserleri 5846 sayılı kanun ile korunmaktadır. Bu kanunun amacı, fikir ve sanat eserlerini meydana getiren eser sahipleri ile bu eserleri icra eden veya yorumlayan icracı sanatçıların, seslerin ilk tespitini yapan fonogram yapımcıları ile filmlerin ilk tespitini gerçekleştiren yapımcıların ve radyo-televizyon kuruluşlarının ürünleri üzerindeki manevi ve mali haklarını belirlemek, korumak, bu ürünlerden yararlanma şartlarını düzenlemek, öngörülen esas ve usullere aykırı yararlanma halinde yaptırımları tespit etmektir... Bu şartlar altında şahsın izinsiz kullandığı veriler veya ürünler şahsın telif haklarını ihlal etmiş olduğunu gösterir.
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
tamam laTremexhaqan yazdı:
Telif hakkı, herhangi bir bilgi veya düşünce ürününün kullanılması ve yayılması ile ilgili hakların, yasalarla belirli kişilere verilmesidir. Kısaca, orijinal bir yaratının kopyalanmasına veya kullanılmasına izin verme hakkıdır.
Telif hakkı, genellikle belirli bir süre için geçerlidir. Sembolü çember içinde bir "C" harfidir, © harfi üzerinde bulunduğu yaratının telif haklarının korunduğunu belirtir ve İngilizce "copyright" kelimesini ifade eder.
Fikir ve sanat eserleri 5846 sayılı kanun ile korunmaktadır. Bu kanunun amacı, fikir ve sanat eserlerini meydana getiren eser sahipleri ile bu eserleri icra eden veya yorumlayan icracı sanatçıların, seslerin ilk tespitini yapan fonogram yapımcıları ile filmlerin ilk tespitini gerçekleştiren yapımcıların ve radyo-televizyon kuruluşlarının ürünleri üzerindeki manevi ve mali haklarını belirlemek, korumak, bu ürünlerden yararlanma şartlarını düzenlemek, öngörülen esas ve usullere aykırı yararlanma halinde yaptırımları tespit etmektir... Bu şartlar altında şahsın izinsiz kullandığı veriler veya ürünler şahsın telif haklarını ihlal etmiş olduğunu gösterir.
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
haydegidelum yazdı:tamam laTremexhaqan yazdı:
Fikir ve sanat eserleri 5846 sayılı kanun ile korunmaktadır. Bu kanunun amacı, fikir ve sanat eserlerini meydana getiren eser sahipleri ile bu eserleri icra eden veya yorumlayan icracı sanatçıların, seslerin ilk tespitini yapan fonogram yapımcıları ile filmlerin ilk tespitini gerçekleştiren yapımcıların ve radyo-televizyon kuruluşlarının ürünleri üzerindeki manevi ve mali haklarını belirlemek, korumak, bu ürünlerden yararlanma şartlarını düzenlemek, öngörülen esas ve usullere aykırı yararlanma halinde yaptırımları tespit etmektir... Bu şartlar altında şahsın izinsiz kullandığı veriler veya ürünler şahsın telif haklarını ihlal etmiş olduğunu gösterir.işi iyice ciddileştiriosun
uzatma konuyu :mrgreen: kapansın gitsin.
Başka konuya -->
En son Tremexhaqan tarafından 11 Oca 2012 22:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.