3.5 yıl oldu oynadığım bu oyun insan beynini aşırı derecede Yordugu ve bağımlılık yaptıgı bir gerçek.
Bunlar bir yana Oyun tad vermiyor artık.Bİr çok işi yaptım Kimselerin Yapamadığı.Uzun Vedaları sevmem Çünkü kalan değil giden acı ceker.
Bu işte Burda Bİtsin Artık !
Hepinizi SEviyorum .
Şeref Can Serin.
:? :? :? :? :? :? :? :?
Aldırma söylenenlere: Varsın, görenler seni bir ot sansın. Sen gül ol da, uğruna ötmeyen bülbül utansın.
Arayan Belasınıda MEvlasınıda bulurmuş.
Hadi Kalın SAlıcakla.
Bir Veda'da benden olsun!
Bir Veda'da benden olsun!
KaSTeLLa
- TimexLoRDs
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Bir Veda'da benden olsun!
Güle Güle Kardeş Reel Hayatında Başarılar :?
~Öñèmlí oLan yå$amak deqíldìr,ßa$armak hìç deqìldìr.Önemlì olan ìn§an kalmayi ßìlmèktír~
- raporsuzdely
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: İnception
Şeref Can Serin sen daha öncede bırakmamışmıydın :?:Kastella yazdı:3.5 yıl oldu oynadığım bu oyun insan beynini aşırı derecede Yordugu ve bağımlılık yaptıgı bir gerçek.
Bunlar bir yana Oyun tad vermiyor artık.Bİr çok işi yaptım Kimselerin Yapamadığı.Uzun Vedaları sevmem Çünkü kalan değil giden acı ceker.
Hepinizi SEviyorum .
Şeref Can Serin.
Aldırma söylenenlere: Varsın, görenler seni bir ot sansın. Sen gül ol da, uğruna ötmeyen bülbül utansın.
Hadi Kalın SAlıcakla.
BkNz ;
viewtopic.php?f=32&t=84068
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
raporsuzdely yazdı:Şeref Can Serin sen daha öncede bırakmamışmıydın :?:Kastella yazdı:3.5 yıl oldu oynadığım bu oyun insan beynini aşırı derecede Yordugu ve bağımlılık yaptıgı bir gerçek.
Hepinizi SEviyorum .
Şeref Can Serin.
Hadi Kalın SAlıcakla.
BkNz ;
viewtopic.php?f=32&t=84068
Yolun açık olsun.
- raporsuzdely
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: İnception
İletiniz düzenlenmiştir. Lütfen kelimelerimizi daha özenli seçelim.Kastella yazdı:Derdin bumu oldu Önce bırakmış olmammı ???
PitbuLL