SeRRuh yazdı:Bekle bakalım[/
Bu aralar anca bunu yapabilirim çünkü İki günde bir 3 saat online kalabiliyorummalum sınavlar var yaz tatilinde 8/25 online olum maden çekmeyi düşünüyorum
Ejder asa üretmeye yardımcı olacak varmı ??
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: Ejder asa üretmeye yardımcı olacak varmı ??
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Madeni oyunu bir kenera bırak Derslerine çalış Sınavlar bittikten sonra yaparsın ne yapacaksanArizonaa yazdı:SeRRuh yazdı:Bekle bakalım[/
Bu aralar anca bunu yapabilirim çünkü İki günde bir 3 saat online kalabiliyorummalum sınavlar var yaz tatilinde 8/25 online olum maden çekmeyi düşünüyorum
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Kimseden Medet yada yardım Umma...
Allah tan başka kimseden de yardım isteme..
Çalışmayana kim ne verir???? saygılar
Allah tan başka kimseden de yardım isteme..
Çalışmayana kim ne verir???? saygılar
Bilader fazla kasma bunları uygula her türlü üretirsin.SeRRuh yazdı:Ejder asa üretebilmek aslında o kadar zor degil hani kimseye muhtaç olmadan üretebilirsiniz rahatlıkla
Nasıl mı ?
- Sarraf Arttırıcı(60/60) alın 1 haftalık işinizi görür [Günde 4 Saatin üzerinde Online Olanlar için]
- Karakter toplama puanlarını en az 23 Sarraf,23 Madenci,23 Lokman olacak şekilde dağıtın
- Eminönü sokaklarından başka bölgeye geçmeyin sürekli Eminönü'nde maden toplayın ve Gördügünüz her madeni toplayın(1.Derece madenlerin çoğu şu zamanda havada kapılıyor.Bkz.Ökse otu,Adaçayı yapragı)
- Topladığınız çöp denilen madenleri piyasa değerinde satın bu paralar ile ucuz madenleri alabilirsiniz(Mavi Topaz,Örümcek Gözü,Liderlik vb.)
- 1 Haftada 5 menekşe ve 5 akik rahatlıkla çekebilirsiniz diye düşünüyorum. Satacagınız çöp madenler ile 18 mavi topazı rahatlıkla alabilirsiniz belki harçlıgınız bile kalır(Örs parası)
- Oyundaki yardım sever insanlar ile iletişime geçip kadim kesimi düzenlemelerini rica edin bir çok kişi yardım eder diye düşünüyorum
Ve sonunda 1 hafta 10 gün sonra kimseye muhtaç olmadan Ejder Asa'nızı güle güle kullanırsınız.. Şimdiden hayırlı olsun![]()
..diye düşünüyorum
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
oyuna yarım saat giriyim dedim 29 lvl şifamla etkinlik varmış aslında aramaya hiç niyetim yoktu ama yöneticiyi yolumun üstünde buldum gano mu aldım ejdere ilk adım atıldı
)
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
1 mavi 1 akik de bende beleş oyun içinde marasldadas ı görünce isteArizonaa yazdı:oyuna yarım saat giriyim dedim 29 lvl şifamla etkinlik varmış aslında aramaya hiç niyetim yoktu ama yöneticiyi yolumun üstünde buldum gano mu aldım ejdere ilk adım atıldı)
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
marasaldadas yazdı:1 mavi 1 akik de bende beleş oyun içinde marasldadas ı görünce isteArizonaa yazdı:oyuna yarım saat giriyim dedim 29 lvl şifamla etkinlik varmış aslında aramaya hiç niyetim yoktu ama yöneticiyi yolumun üstünde buldum gano mu aldım ejdere ilk adım atıldı)
Oyunda gördüğüm en cömert kişisin :shock: oyun olduğunun farkındasın alacam onları kimseye verme
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
sabah işten çıkınca girerim oyuna senden önce bir arkadaş var forma yazmış sabah onla gireriz akşama girersem sana söz. ejder üretmek için çok süründüm. oyunuda bilmiyordum çok uğraştım kimse yardım etmedi. ejder üretikten sonra şaheser üretecek arkadaşlara 4 akik 2 gano 2 menekşe bir kaçta mavi verdim karşılıksız. kimini oyunda tanıdım kimini tanımıyorum bile
karşılığınıda aldım. bazı arkadaşlar bölgelerden item düşmüyor diye yakınıyor. bir ayda şifamın her şeyi tamam. bümünde 1 tek nucules zırhı kaldı junondan alcağı. unutmayın altıda üstüde oyun
karşılığınıda aldım. bazı arkadaşlar bölgelerden item düşmüyor diye yakınıyor. bir ayda şifamın her şeyi tamam. bümünde 1 tek nucules zırhı kaldı junondan alcağı. unutmayın altıda üstüde oyun
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Vallahi Kardeşim Bencede Gördüğüm En Cömert Kişsinmarasaldadas yazdı:1 mavi 1 akik de bende beleş oyun içinde marasldadas ı görünce isteArizonaa yazdı:oyuna yarım saat giriyim dedim 29 lvl şifamla etkinlik varmış aslında aramaya hiç niyetim yoktu ama yöneticiyi yolumun üstünde buldum gano mu aldım ejdere ilk adım atıldı)
En son XxxChesTeRxxX tarafından 07 Oca 2012 17:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Trldatklatnfree
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben Senden Duyucağımı Duydum , Anladımki Güvenmiyorsun.. :!:XxxChesTeRxxX yazdı:Keşke Biride Bana Öyle Yardm Etsemarasaldadas yazdı:1 mavi 1 akik de bende beleş oyun içinde marasldadas ı görünce isteArizonaa yazdı:oyuna yarım saat giriyim dedim 29 lvl şifamla etkinlik varmış aslında aramaya hiç niyetim yoktu ama yöneticiyi yolumun üstünde buldum gano mu aldım ejdere ilk adım atıldı)
ops:
Savaş ne kadar zorsa zafer o kadar tatlıdır, önemli olan zoru başarmaktır.
* Deartmelegixbüyü
* ScaRyNightmare
* Deartmelegixbüyü
* ScaRyNightmare