Bu zamana kadar oyunu bırakmış isimler.
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Re: Bu zamana kadar oyunu bırakmış isimler.
+1Frkncl yazdı:Aynen .BaLikekmek yazdı:Bu oyunu hala oynayan birinden mantık kelimesini duymak çok şaşırtıcı

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
Titxdelikurt ( Kardeşim Göktuğ kullanmaktadır. )- Titxreis - Titxatasagun...
Yaklaşık 8 ay önce oyunu bırakmıştım, lakin Lonca sistemi geldiği için, tekrar loncamın başına döndüm,
T.İ.T. Loncası sunucunun faal olan en eski loncasıdır, hakettiği seviyeye gelene kadar loncamın başında ve
oyundayım.
İyi forumlar.
Yaklaşık 8 ay önce oyunu bırakmıştım, lakin Lonca sistemi geldiği için, tekrar loncamın başına döndüm,
T.İ.T. Loncası sunucunun faal olan en eski loncasıdır, hakettiği seviyeye gelene kadar loncamın başında ve
oyundayım.
İyi forumlar.
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Oyunu bırakanlar sorulmuş senin Loncanı soran olmadı.Titxreis yazdı:Titxdelikurt ( Kardeşim Göktuğ kullanmaktadır. )- Titxreis - Titxatasagun...
oyundayım.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sorduk mu ? Derdim ama demeyecem soruma bida bak senlBlackDeathl yazdı:T.İ.T. Loncası sunucunun faal olan en eski loncasıdır, hakettiği seviyeye gelene kadar loncamın başında ve
oyundayım.
Vindemiatrix : [(^)Ecel Getiren]
Kastilya : (Şifacı)(49)
-----------------------------------------------------------------------
Sıkıntı yok ! // FrKncL
Sıkıntı yok ! // FrKncL
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
lBlackDeathl yazdı:Oyunu bırakanlar sorulmuş senin Loncanı soran olmadı.Titxreis yazdı:Titxdelikurt ( Kardeşim Göktuğ kullanmaktadır. )- Titxreis - Titxatasagun...
oyundayım.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Titxdelikurt'u Göktuğ kullanmaktadır .Fkat istiyorsan çarını geri alabilirsin..
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
- HoLLyEoLo
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: We Are Legend
Ben oyunu bıraktım.Ara sıra giriyorum foruma ne var ne yok diye bakıyorum. 
Öncelikle herkese mrb .. oyunu bırakalı 2 sene oldu galiba .. Hatırladığım iki çarımın adları Gökxİnfaz - Emrekg .. Bu oyunu oynamak hayatımdaki en saçma işlerimden biri oldu , o kadar zaman boşa gitti .. Oyunu bırakın bi o kadar saçma gelecekki size bu oyun .. Gökx loncası , o şahane insanlar .. Hepiniz hala değerlisiniz görüşmesek bile aklımdasınız Hİlal abla , Ömer abi .. Sizleri çok seviyorum inş sizde oyunu bırakmışsınızdır
Hepiniz Allaha emanet olun , Herşey gönlünüzce olsun
Gökxİnfaz GökxMusallat >>İnfaz Memuru>>
Alem Durur İnfaz Vurur İnfaz Adamı Uçurur ! >>Karizmatik Serseri>>

http://www.ikvgok.tr.gg/
Alem Durur İnfaz Vurur İnfaz Adamı Uçurur ! >>Karizmatik Serseri>>

http://www.ikvgok.tr.gg/
Aynen bıraktıktan sonra anlaşılıyo saçma olduğu .Infaz yazdı: Öncelikle herkese mrb .. oyunu bırakalı 2 sene oldu galiba .. Hatırladığım iki çarımın adları Gökxİnfaz - Emrekg .. Bu oyunu oynamak hayatımdaki en saçma işlerimden biri oldu , o kadar zaman boşa gitti .. Oyunu bırakın bi o kadar saçma gelecekki size bu oyun .. Gökx loncası , o şahane insanlar .. Hepiniz hala değerlisiniz görüşmesek bile aklımdasınız Hİlal abla , Ömer abi .. Sizleri çok seviyorum inş sizde oyunu bırakmışsınızdırHepiniz Allaha emanet olun , Herşey gönlünüzce olsun
Vindemiatrix : [(^)Ecel Getiren]
Sıkıntı yok ! // FrKncL
Sıkıntı yok ! // FrKncL
bende bırakmıştım çemberli taş başyınca tekrar başladım