Hırsızlarla işbirliği yönetimin çok büyük hatası...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Hırsızlarla işbirliği yönetimin çok büyük hatası...

Mesaj gönderen Neowin »

Öncelikle başıma gelen olayı anlatayım bundan 2-3 ay oncesıne kadar kullandıgım maılı bılgısayarımda trojan supesıyle tlfn numarama tasıdım yanı sobee den tlfnuma kayıtlı yenı adres aldm ve maılımdekı karakterlermı bu numarama tasıyama basladım 1-2 gun sonra maılımın calındıgını fark ettım ve pek onemsemedım nasıl olsa bır cok karaktermı kurtarmıstım gerı kalanlar ıcın pek sorun olmaz dedım. ama bu sorun olmaz dedıgım sey yuzunden bugun ıtıbarıyle karakterlerım gerı ana hesabıma yonetım tarafından aktarılmaya basladı yanı calınan maıl adresıme kayıtlı hesabıma gerı aktarıldı yonetım tarafından karakterlerım sımdı yonetıme sorarım bu kadar emegımın karslıgı bınlerce akce yukleyıp bın bır uğraşla yaptıgım carlar ne olacak hırsızlardamı kalacak yonetım tarafından yapılan hatalar yuzunden. eskı hesabıma yukledıgım akce kodlarım yukledıgım +5 puanlarım kasa erısım kodlarım hepsı elımde bır yonetıcının olaya el atmasını ıstıyorum magdur durumdayım. Ayrıca oyunda loncamdakı bır avukat arkadasımızla gorustum durumu anlattım burda sucu işleyen sobee olarak gozukuyor hatalarından dolayı bır kac gun ıcerısınde bana donus yapılmazsa once tuketıcı hakklarına basvurcam sobee ekıbı tarafından magdur durma dustugum ıcın eger bu sekılde cozum bulamazsam butun haklarımı kullanacagım...
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: Hırsızlarla işbirliği yönetimin çok büyük hatası...

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Biraz hikaye yada kurmaca gibi duruyor.Eğer ki bahsettiğiniz ıkv oyun karakterleri size ait olduğunu kanıtlayabilirseniz aynı desteğin size verileceğine eminim.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Neowin »

Hikaye kurmaca :) karakterlerımı gerı aldıgımda bu sozlerınızı sıze hatırlatıcam :)

kodlar elımde destege maıl attım cevaplarını beklıyorum gerı ıade edılen hesabında yenı hesabında 2 sınınde akce kodları elımde destegın gerı donmesını beklıyorum
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Hızlı destek birimimizde gerekli cevap verilmiştir.
viewtopic.php?f=100&t=85710

Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Neowin yazdı:Öncelikle başıma gelen olayı anlatayım bundan 2-3 ay oncesıne kadar kullandıgım maılı bılgısayarımda trojan supesıyle tlfn numarama tasıdım yanı sobee den tlfnuma kayıtlı yenı adres aldm ve maılımdekı karakterlermı bu numarama tasıyama basladım 1-2 gun sonra maılımın calındıgını fark ettım ve pek onemsemedım nasıl olsa bır cok karaktermı kurtarmıstım gerı kalanlar ıcın pek sorun olmaz dedım. ama bu sorun olmaz dedıgım sey yuzunden bugun ıtıbarıyle karakterlerım gerı ana hesabıma yonetım tarafından aktarılmaya basladı yanı calınan maıl adresıme kayıtlı hesabıma gerı aktarıldı yonetım tarafından karakterlerım sımdı yonetıme sorarım bu kadar emegımın karslıgı bınlerce akce yukleyıp bın bır uğraşla yaptıgım carlar ne olacak hırsızlardamı kalacak yonetım tarafından yapılan hatalar yuzunden. eskı hesabıma yukledıgım akce kodlarım yukledıgım +5 puanlarım kasa erısım kodlarım hepsı elımde bır yonetıcının olaya el atmasını ıstıyorum magdur durumdayım. Ayrıca oyunda loncamdakı bır avukat arkadasımızla gorustum durumu anlattım burda sucu işleyen sobee olarak gozukuyor hatalarından dolayı bır kac gun ıcerısınde bana donus yapılmazsa once tuketıcı hakklarına basvurcam sobee ekıbı tarafından magdur durma dustugum ıcın eger bu sekılde cozum bulamazsam butun haklarımı kullanacagım...

Sobee ne yapmış anlamdım burda karakterlerin asıl hesabına aktarmasımı suç. Maili çaldırmısın sana akçe veren kişide hem malini calmış hem akçe kodlarını yada ona yüklettirdin yani çalanı yakından tanıyorsun dimi git savcılığa başvurda bizde sonucu öğrenelim çünkü mail adresin çalınmış ve kötü niyet altında çarlarını çalmış.

Ben olsam o mal hesabı dışnda başka bir hesama ... sene vermem. Bilişim boş boş oturuyor bakalım kimmiş akrabamı kuzenmi kardeşmi öğrenelim.

Paylaşım adı altında gelen cevabı dört gözle beklyom. O mail hesabı dışında çalan kişide senin dışında ek bir bilgi verirse oda doğrusa heyecanlandım :))
Hayırlısı olsun ama mail hesabını çalmış git bence başka bişilerinide çalmıştır sen uyurken.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Eğer kanıtlayabilirsen dedim kanıt varsa sorun yok azami bir hafta içinde karakterini alırsın
Resim

LEPRECHAUN
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Aynı konuya hızlı destek bölümünden cevap vermiştim.
Lütfen benzeri konular açmayınız.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön