Arayan Bulur Etkinliği - Beyaz Köşk - (Haksızlık)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Mat4dor
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Arayan Bulur Etkinliği - Beyaz Köşk - (Haksızlık)

Mesaj gönderen Mat4dor »

ParduS yazdı:Selamlar

Bazen Karakter Takılı Kalmaktadır , bug nedeniyle sizin bulunduğunuz yerde takılı kalmış olabilir , bu nedenle Etkinlik görevlisinin Kod yazarak Yanına Cekebilir , Neden Onca kişinin Arasında Yanına gelmeden Kazansın desin ki bu tehlikeye girer mi ? Yada 10 iksir için bunu yapar mı ?

Saygılar..
Öyle Birşeymi Olur. Kod Yazarak Yanına Çekmek... O Zaman Herkes Takıldım Der Gm Yanına ÇEker Alışveriş Açar Ödülü Alır... Ayrıca 10 İksir Değil 1 Ganoderma Ve Ejder Asa Üretmek İçin Malzemesiyle Takas Edecektim..
Vfmatador - Beyazköşk

BİZANSİMPARATORLUĞU
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Takılma söz konusu olamaz. Gereken cevap tarafım ve forum halkı tarafından verilmişti.

Mat4dor yazdı:Öyle Birşeymi Olur. Kod Yazarak Yanına Çekmek... O Zaman Herkes Takıldım Der Gm Yanına ÇEker Alışveriş Açar Ödülü Alır... Ayrıca 10 İksir Değil 1 Ganoderma Ve Ejder Asa Üretmek İçin Malzemesiyle Takas Edecektim..
ProtectorDragon yazdı:
Merhaba,

Quest isimli oyuncunun sizden önce Etkinlik görevlisini bulup alışverişi gerçekleştirdiği; Anons yapılana kadar ki süreçte yer değiştirdiği olağandır.

Bilginize.

Resim
Etkinlik Süresi en fazla 1 saattir.
Etkinlik süresince ipuçları, yazışma alanında bulunan ve sarı renkle ifade edilen anons kanalından verilecektir
Ödülü Etkinlik sorumlusunu bularak ilk alışveriş penceresi açan oyuncu kazanır.
Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
avss123 yazdı:yani kısacası siz adamın yanına gittiğinizde zaten gmyi bulmuş adam ama anons daha sonra yapılmış
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Merhaba,

Takılma söz konusu olamaz. Gereken cevap tarafım ve forum halkı tarafından verilmişti.

ALINTI

Takılma söz konusu olamaz kelimesini yüzde yüz oalrak kullanmasanız bizde oyun oynuyoruz takılma degil Görüntün orda durması söz konusu Efek takılması gibi bişi.

O bahanede hazır bilgisaayrınızın ekranın kalit4esinden dersinizde varmı var.

Ben Kendi carımla oynarken oyundan cıkıyom.

Başka bir carımla aynı yerden gecerken kendi çarımı görüyorum.

En çok olan yer gidip denesinler. Kadin ve yeslie giderken orda alex meydanı var alex gerisinde dur teslanı aç yada evcil hayvanını aç evcilin süresi bitince o hayvanlar orda duruyor.

Ben buraya bir foto koayarım 50 tane tesla açarım bu teslaların sahibi kim diye sorarım.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen Fuerte »

Mat4dor yazdı:
Öyle Birşeymi Olur. Kod Yazarak Yanına Çekmek... O Zaman Herkes Takıldım Der Gm Yanına ÇEker Alışveriş Açar Ödülü Alır... Ayrıca 10 İksir Değil 1 Ganoderma Ve Ejder Asa Üretmek İçin Malzemesiyle Takas Edecektim..
ARZLODOS yazdı:Merhaba,

ALINTI

Takılma söz konusu olamaz kelimesini yüzde yüz oalrak kullanmasanız bizde oyun oynuyoruz takılma degil Görüntün orda durması söz konusu Efek takılması gibi bişi.

O bahanede hazır bilgisaayrınızın ekranın kalit4esinden dersinizde varmı var.

Ben Kendi carımla oynarken oyundan cıkıyom.

Başka bir carımla aynı yerden gecerken kendi çarımı görüyorum.

En çok olan yer gidip denesinler. Kadin ve yeslie giderken orda alex meydanı var alex gerisinde dur teslanı aç yada evcil hayvanını aç evcilin süresi bitince o hayvanlar orda duruyor.

Ben buraya bir foto koayarım 50 tane tesla açarım bu teslaların sahibi kim diye sorarım.
Merhaba,

Burada ki "takılma" söz konusu olan Lag veya Ekran kartı kaynaklı takılma değildir. "O Zaman Herkes Takıldım Der Gm Yanına ÇEker Alışveriş Açar Ödülü Alır..." Koordinat sistemine göre bir takılma söz konusu olamaz diye net bir cevap verdim.

Forum kuralları gereği Konunun amacı dışında atılacak iletiler konunun kilitlenmesine sebep olacaktır.

Bilgierlinize sunar, iyi forumlar dilerim.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

hahaha Zorlanılan yerde neden hep konu kitlenirki? Hadi ben geldim 10 tane İksiri verin adama
Mat4dor
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Mat4dor »

Neyse İstanbul Kıyamet Vakti Bu Şekilde Oyunda Lag Ve Etkinliklerinde Haksızlık Olduğu Sürece Ömrü Uzun Sürmeyecektir. Tanıdığım Arkadaşlarımı Oyunun Daha Fazla Haksızlığa Neden Olmaması İçin Saldırılarına Mağruz Bırakıcam.

İstanbul Kıyamet Vakti Bitecektir. Verilen Emekler Boşa Gidecektir... Bilginize.

İyi Günler..
Vfmatador - Beyazköşk

BİZANSİMPARATORLUĞU
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Konu kendi özelliğini yitirip tartışmaya çevrilmesi nedeniyle konu kilitlenmiştir.
Ayrıca durum etkinlik ekiplerine bildirilmiştir.

Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Merhaba,
İtirazda bulunurken yahut hakkımızı ararken kullanmamız gereken üslubun bu şekilde
olmaması gerektiğini belirttikten sonra,
itirazınızın ardından yapılan incelemede görülmüştür ki;
Etkinlik görevlisi Eminönü bölgesinde saklanmış ve Quest isimli oyuncu tarafından bulunarak alışveriş başlatılmıştır.Karşılaştığınız durum karakter yansımasından ibarettir.
Sizlere daha sağlıklı yardımcı olabilmemiz açısından lütfen konularınızı Etkinlik yorumlarıbaşlığı altında paylaşınız.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön