KİM OLSA SABREDEMEZ BARİ BİR CEVAP GELSİN ....
- Healingxtouch
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
KİM OLSA SABREDEMEZ BARİ BİR CEVAP GELSİN ....
Arkadaşlar Konu belli Yılbaşı günü ASHAB-I KEYF ürettim daha doğrusu üretilmedi sorun şöyle yılbaşı günü ashab üretmek için herşeyim tmm dı fakat üretim penceresine geldim ürete tıkladım üretim gerçekleşti dedi ardından düştü bir daha giremedim oyuna yani kutu çıktımı çıkmadımı hiç haberim yok koskoca üretim gerçekleşti yazıyı gördüm fakat oyundan anında düştü bilmiyorum yılbaşı günü olduğundan yoğunmuydu acaba ? Desteğe yazıyorum 1 tane mesaj ile cevap gelmedi bekliyorum beklemeye devam edeceğim şöyle ağız tadıyla bir çemberli yapamadım.... NEKADAR SÜRER MSJ GELMESİ SABRIM KALMADI..

[LegendOfAnatoliA](ŞİFACI) / [RoAxİoN](SAVAŞÇI) / [RoAxİONn](BÜYÜCÜ)

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: KİM OLSA SABREDEMEZ BARİ BİR CEVAP GELSİN ....
Foto Veya Video Çekmediysen GMLer veya Destek Ekibi İnanmamış Olabilir.
Tek çaren Desteğin mesajını Beklemek.
Tek çaren Desteğin mesajını Beklemek.
- Healingxtouch
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kardeş cevap için çok saol fakat ben nerden biliyim böye olacağını önceden tahmin edemem ya bilseydim böyle olacağını foto yada video çekerdim
Üstüne üstün ilk şah eserim o yüzden yanıyom bu duruma 

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Geçmiş Olsun Ne diyelim Foto alsaydın iyi Olurdu.Healingxtouch yazdı:Kardeş cevap için çok saol fakat ben nerden biliyim böye olacağını önceden tahmin edemem ya bilseydim böyle olacağını foto yada video çekerdimÜstüne üstün ilk şah eserim o yüzden yanıyom bu duruma
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Karakter geçmişi incelenerek söz konusu silahın üretiminin gerçekleşip gerçekleşmediği tespit edilebilir.Desteğe göndermiş olduğunuz mesajda bunu da belirtiniz. Umarım gerekli incelemeler sonucu silahınız size verilir.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- Healingxtouch
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Haklısınız TÜRKİYEM ama benim dediğim şu nkdr sürer ?

- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Bütün karakterlerin geçmişi kaydediliyor. Resim Video tarzı şeyler olması şart değil yani.TURKIYEIMPARATOR yazdı:Karakter geçmişi incelenerek söz konusu silahın üretiminin gerçekleşip gerçekleşmediği tespit edilebilir.Desteğe göndermiş olduğunuz mesajda bunu da belirtiniz. Umarım gerekli incelemeler sonucu silahınız size verilir.
Destekten 3 iş günü içerisinde cevap gelmez ise talebinizi yenileyiniz. Tahminen 7 iş günü içerisinde geri dönüş yapılacaktır
- Healingxtouch
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hmm bekliyelim bakalım inşlh olumlu bir çözüme kavuşur...

- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Merhabalar ;oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Bütün karakterlerin geçmişi kaydediliyor. Resim Video tarzı şeyler olması şart değil yani.TURKIYEIMPARATOR yazdı:Karakter geçmişi incelenerek söz konusu silahın üretiminin gerçekleşip gerçekleşmediği tespit edilebilir.Desteğe göndermiş olduğunuz mesajda bunu da belirtiniz. Umarım gerekli incelemeler sonucu silahınız size verilir.
Destekten 3 iş günü içerisinde cevap gelmez ise talebinizi yenileyiniz. Tahminen 7 iş günü içerisinde geri dönüş yapılacaktır
Destek ekibi mailleri güne göre cevap göndermiyor mesela o an yoğun değillerdir anında cevap alırsın kimi zaman olur çok yoğundur 10 gün sonra cevap alırsın ama şunu bil ki ne kadar çok mail atarsan o kadar geç işini görürler.
Log kayıtlarında karakterin ile ilgili her durum görünmektedir, ama ürettiğin itemi geri verirlermi bilemem çünkü şuan için İşbortaya , yere atılan itemler için Destek veriyorlar.
Bknz.
ve burada ne kadar çok mail atarsan o kadar geç cevap verildiğinin kanıtı
Bknz.
Keyifli Forumlar.
Bu tür konular geçmişe yönelik olduğundan dolayı incelenme süresi uzun olabilmektedir. İKV Destek ekibinin her zaman oluşan sorunlara çözüm bulma yönünde olduğunu hatırlatalım. Birden fazla gönderilen iletiler destek ekibinin işini yoğunlaştırmakta ve geri dönüşümü geciktirmektedir.
Sorununuzu ve üzüntünüzü kabulleniyor ; Destek ekibinin size verecek olan cevabı beklemenizi diliyorum.
İlginiz için teşekkürler..
LoveLy
Sorununuzu ve üzüntünüzü kabulleniyor ; Destek ekibinin size verecek olan cevabı beklemenizi diliyorum.
İlginiz için teşekkürler..
LoveLy
bir hayaldi .. geldi , geçti
[[FatiH KARATAŞ]]