kapfoklan yazdı:1: İsmim Burak
2. Yaşım 15
3. Bu Loncanın gördüğüm kadarıyla güvenilir bir lonca olduğundan ve büyük tecrübeli insanları olduğundan
5. ßence .. Lonca demek yardımlaşma birlikte gruplaşma demektir bence.. ve ben buna ayak uydurucağıma inanıyorum
7. BoReAsSs ...... :arrow: 49 LvL
Şansxxşifacısı .. :arrow: 45 LvL
Burak lonca yaş sınırı 18 dir bu konuda müsamma göstermek için locna içi ciddi bir referansın olmalı sen hiç referans belirtmemişsin lonca içi referans şarttır .
selamlar arkadaslar malumunuz bu haftasonu sınav yapıcaz yoğunluğumdan ne oyuna ne foruma katılaibliyorum fakat yinede reisimiz murat kardeşim artık aramızda ve ben olmasam bile kesinlikle yokluğumu hissettirmemekte sağolsun yakında yine aktif şekilde burda olucam şimdilik göürşme küzere diyorum
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
lahy1 yazdı:selamlar arkadaslar malumunuz bu haftasonu sınav yapıcaz yoğunluğumdan ne oyuna ne foruma katılaibliyorum fakat yinede reisimiz murat kardeşim artık aramızda ve ben olmasam bile kesinlikle yokluğumu hissettirmemekte sağolsun yakında yine aktif şekilde burda olucam şimdilik göürşme küzere diyorum
As Dostum Atakan sürekli aramızad olmanı daha çok istereiz tabiyki ama olsun uzun zamandır loncanın yükü omuzlarına kalmıştı biraz dinlenmiş hemde şahsi işlerinide halletmiş olursun bizler buralardayız görüşmek üzere.
kapfoklan yazdı:1: İsmim Burak
2. Yaşım 15
3. Bu Loncanın gördüğüm kadarıyla güvenilir bir lonca olduğundan ve büyük tecrübeli insanları olduğundan
5. ßence .. Lonca demek yardımlaşma birlikte gruplaşma demektir bence.. ve ben buna ayak uydurucağıma inanıyorum
7. BoReAsSs ...... :arrow: 49 LvL
Şansxxşifacısı .. :arrow: 45 LvL
Burak lonca yaş sınırı 18 dir bu konuda müsamma göstermek için locna içi ciddi bir referansın olmalı sen hiç referans belirtmemişsin lonca içi referans şarttır .