Sayın Yönetim Kurulu...
Beyaz Köşk Sunucusunda 27 Aralık 2011 Tarihinde Yapılan Etkinlikte Haksızlık Yapılmıştır.
Konuyu Kısaca Açıklayayım.(KuDüS Takma Adlı Karakterde Şahittir.)
Şimdi Ben Arayan Bulur Etkinliği İçerisinde Yöneticiyi Aramaktaydım. Yönetici Arkadaş Zor Bir
Yere Gitmişti Ve Ben Onu Aramak Maksadıyla Meteor Bölgesinden Yer Altı Bölgesine Geçiş Yaptım.
Karşımda Quest Ve KuDüS Takma Adlı İki Karakter Bulunmaktaydı.
Bende Bekledim. Anca Altta Geçen Yazı Aynen Şu Şekildedir.
"(Duyuru):Bulmakta Zorlandınız Kolay Bir Yere Geçeyim Dedimki Quest Adlı Karaktere Enselendim."
KuDüS Ve Ben Şaşırdık. Nasıl Olur Böyle Birşey ? Adam Bizimle Beraber Oturmakta Anca Etkinliği O
Kazandı...
Bu Konuyla İlgili Desteğe Şikayette Bulundum. Anca Geri Dönüş Olmadı.
NOT: YÖNETİCİ KİŞİLERİ KORUMANIZ BİR ŞEY KAZANDIRMAYACAKTIR. KONU HAKKINDA UYGUN CEVAP
ALAMASSAM VE KONU KAPATILIR, KİTLENİR İSE KONUYU TEKRAR TEKRAR AÇACAĞIM HESABIM BANLANSA BİLE...
BU BİR TEHDİR DEĞİLDİR.
Beyaz Köşk Sunucusu : Vfmatador
Facebook : Eren Arda Trkmn
Arayan Bulur Etkinliği - Beyaz Köşk - (Haksızlık)
Arayan Bulur Etkinliği - Beyaz Köşk - (Haksızlık)
Vfmatador - Beyazköşk
BİZANSİMPARATORLUĞU
BİZANSİMPARATORLUĞU
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Arayan Bulur Etkinliği - Beyaz Köşk - (Haksızlık)
Merhaba,
Quest isimli oyuncunun sizden önce Etkinlik görevlisini bulup alışverişi gerçekleştirdiği; Anons yapılana kadar ki süreçte yer değiştirdiği olağandır.
Bilginize.

Etkinlik Süresi en fazla 1 saattir.
Etkinlik süresince ipuçları, yazışma alanında bulunan ve sarı renkle ifade edilen anons kanalından verilecektir
Ödülü Etkinlik sorumlusunu bularak ilk alışveriş penceresi açan oyuncu kazanır.
Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
Quest isimli oyuncunun sizden önce Etkinlik görevlisini bulup alışverişi gerçekleştirdiği; Anons yapılana kadar ki süreçte yer değiştirdiği olağandır.
Bilginize.

Etkinlik Süresi en fazla 1 saattir.
Etkinlik süresince ipuçları, yazışma alanında bulunan ve sarı renkle ifade edilen anons kanalından verilecektir
Ödülü Etkinlik sorumlusunu bularak ilk alışveriş penceresi açan oyuncu kazanır.
Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- avss123
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
yani kısacası siz adamın yanına gittiğinizde zaten gmyi bulmuş adam ama anons daha sonra yapılmış
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Ama KuDüs Karakteri "Bende Aynı Taraftam Geldim Gm Yoktu." Diyor.
Vfmatador - Beyazköşk
BİZANSİMPARATORLUĞU
BİZANSİMPARATORLUĞU
Mat4dor yazdı:Sayın Yönetim Kurulu...
Beyaz Köşk Sunucusunda 27 Aralık 2011 Tarihinde Yapılan Etkinlikte Haksızlık Yapılmıştır.
Şimdi Ben Arayan Bulur Etkinliği İçerisinde Yöneticiyi Aramaktaydım. Yönetici Arkadaş Zor Bir
Yere Gitmişti Ve Ben Onu Aramak Maksadıyla Meteor Bölgesinden Yer Altı Bölgesine Geçiş Yaptım.
"(Duyuru):Bulmakta Zorlandınız Kolay Bir Yere Geçeyim Dedimki Quest Adlı Karaktere Enselendim."
KuDüS Ve Ben Şaşırdık. Nasıl Olur Böyle Birşey ? Adam Bizimle Beraber Oturmakta Anca Etkinliği O
Kazandı...
NOT: YÖNETİCİ KİŞİLERİ KORUMANIZ BİR ŞEY KAZANDIRMAYACAKTIR. KONU HAKKINDA UYGUN CEVAP
ALAMASSAM VE KONU KAPATILIR, KİTLENİR İSE KONUYU TEKRAR TEKRAR AÇACAĞIM HESABIM BANLANSA BİLE...
BU BİR TEHDİR DEĞİLDİR.
Olayın açıklaması kolay görünen karakter yansımadır. herkesin başına gelen bir olay o esnada ya emeye girmiştir yada oyundan cıkmış hareket etmiş yada ölmüş yada sen onu en son gördüğünde öldün dirildin yeniden geldin oalrak gecer.
O kişiye alışveriş açsadın sana dieycegi Uzak mesafedeiniz olacaktın.
Bana gelen pmlerden örnekleme yapam.
La ne yapan burda bir saatir seni izliyom harket etmiyon bile.
La ne saçmalıyorsun ben adadayım.
Aadadamısın burdaki kim oz zaman
O benim yansımamdır.
Nasıl yansıman la önümde oturyorsun işte.
Sen ona bir alışveriş aç ne diyor.
UZAKMESAFEDESİNİZ DİYOR BU NASIL OLUR.
Görüntü efek yanılması oluyor işte.
Denemek istersen Çemberlide giriş yapamk için bir grup bul.
Onların yanına gel kendini kestir sonra o kişler çemberlğe girsin sen diril aynı noktaya gel orda gruba girenlerin Fotolarını görecen ama adamalr çembelidedir.
Ekran Efektin zayıf anlamıda çıkar dene kendin kararını ver her.
Başka bir örnek biri seni kessin sancaktan uzakta olsun Karşı klan seni kessin sen yeniden dirilmeye basınca seni kesen o esnada oyundan çıksın sen kesildiğin yere gel seni kesenin forosunu orda görecen ama adam oyunda degildir.
Bunun gibi bir çok örnek var. Sende bunlardan birine denk gelmiş olablirsin.
A R Z L O D O S
- avss123
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
kısaca bug kalmış olabilir diyo , ama konuştuk diyo adamda :SARZLODOS yazdı:Mat4dor yazdı:Sayın Yönetim Kurulu...
Kazandı...
BU BİR TEHDİR DEĞİLDİR.
Olayın açıklaması kolay görünen karakter yansımadır. herkesin başına gelen bir olay o esnada ya emeye girmiştir yada oyundan cıkmış hareket etmiş yada ölmüş yada sen onu en son gördüğünde öldün dirildin yeniden geldin oalrak gecer.
O kişiye alışveriş açsadın sana dieycegi Uzak mesafedeiniz olacaktın.
Bana gelen pmlerden örnekleme yapam.
La ne yapan burda bir saatir seni izliyom harket etmiyon bile.
La ne saçmalıyorsun ben adadayım.
Aadadamısın burdaki kim oz zaman
O benim yansımamdır.
Nasıl yansıman la önümde oturyorsun işte.
Sen ona bir alışveriş aç ne diyor.
UZAKMESAFEDESİNİZ DİYOR BU NASIL OLUR.
Görüntü efek yanılması oluyor işte.
Denemek istersen Çemberlide giriş yapamk için bir grup bul.
Onların yanına gel kendini kestir sonra o kişler çemberlğe girsin sen diril aynı noktaya gel orda gruba girenlerin Fotolarını görecen ama adamalr çembelidedir.
Ekran Efektin zayıf anlamıda çıkar dene kendin kararını ver her.
Başka bir örnek biri seni kessin sancaktan uzakta olsun Karşı klan seni kessin sen yeniden dirilmeye basınca seni kesen o esnada oyundan çıksın sen kesildiğin yere gel seni kesenin forosunu orda görecen ama adam oyunda degildir.
Bunun gibi bir çok örnek var. Sende bunlardan birine denk gelmiş olablirsin.
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Yukardaki örnekte bende konustum. Nese çok önemli bir konu değil Ödülü alsa ne olur almasa ne olur dünyamı batmış kıyametmi kopmuş.
Ben ödül almak için depara bastığımda gmyi solarıp geçmişim sonra geri döndüğümde önünden geçtiğim halde Karşı klan adamalrı varsayıp onlar beni kesmesin diye Gmyi görmemşim ve ödülüde alamadım. Yani o kalabalık 3-5 kişi vardın demkki gm sonradan gelmemiş oraya olablir bir yanıldı bir bug yada bir yanılma.
Konuşmuşta ödülü ben almadım Gm alanmı söylemiş demiş sanki.
Ben ödül almak için depara bastığımda gmyi solarıp geçmişim sonra geri döndüğümde önünden geçtiğim halde Karşı klan adamalrı varsayıp onlar beni kesmesin diye Gmyi görmemşim ve ödülüde alamadım. Yani o kalabalık 3-5 kişi vardın demkki gm sonradan gelmemiş oraya olablir bir yanıldı bir bug yada bir yanılma.
A R Z L O D O S
O Ödüle İhtiyacım Vardı Satacaktım. Ejder Asa Olmayanı Geuba Almadıklarını Sende Biliyosun.ARZLODOS yazdı:Yukardaki örnekte bende konustum. Nese çok önemli bir konu değil Ödülü alsa ne olur almasa ne olur dünyamı batmış kıyametmi kopmuş.
Vfmatador - Beyazköşk
BİZANSİMPARATORLUĞU
BİZANSİMPARATORLUĞU
- ParduS
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rebels
Selamlar
Bazen Karakter Takılı Kalmaktadır , bug nedeniyle sizin bulunduğunuz yerde takılı kalmış olabilir , bu nedenle Etkinlik görevlisinin Kod yazarak Yanına Cekebilir , Neden Onca kişinin Arasında Yanına gelmeden Kazansın desin ki bu tehlikeye girer mi ? Yada 10 iksir için bunu yapar mı ?
Saygılar..
Bazen Karakter Takılı Kalmaktadır , bug nedeniyle sizin bulunduğunuz yerde takılı kalmış olabilir , bu nedenle Etkinlik görevlisinin Kod yazarak Yanına Cekebilir , Neden Onca kişinin Arasında Yanına gelmeden Kazansın desin ki bu tehlikeye girer mi ? Yada 10 iksir için bunu yapar mı ?
Saygılar..
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
Mat4dor yazdı:O Ödüle İhtiyacım Vardı Satacaktım. Ejder Asa Olmayanı Geuba Almadıklarını Sende Biliyosun.ARZLODOS yazdı:Yukardaki örnekte bende konustum. Nese çok önemli bir konu değil Ödülü alsa ne olur almasa ne olur dünyamı batmış kıyametmi kopmuş.
Teşkilatta olsa ben karşılardım ödülünü.
A R Z L O D O S