Plus için yardıom
- ChilweetxTime
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Plus için yardıom
S.a öncelıkle Kardes Ben anlayamadım sobee plus alıcam uyelık aldan gırdım cok sorun fatra vergı no felan ıstıyo sonrada para yatıryoruz bunun kontorle yaptıgımızda daga cabuk mu oluyo yoksa yıne aynımı işste bide merter de bakır koy veya Bahcesihirde sobee plus satan yerler bılıyor musunuz

Re: Plus için yardıom
Bak kardeşim vergi bilgisine fln gerek yok.Sen Sadece plus sobeeyi seç üyelikal'dan ev adresini ve tc'ni yaz sobeeyi al gereken yere parayı yatır (en güzeli ptt.) ve eve gelincede sana pttden verilen makbuz üzerindeki bilgileri onlara ilet.En geç 1ssat içerisinde şifren gelecektir.Eger hala yapamadıysan üyelikal.comu ara söyle onlar yardım ederler.
╠► รเשครLıχ ◄╣
~кคtเl ๏lยг๓ย เภรคภ เçเภ๔єкเภเ öl๔üгüгรє ؟¿
»¦«Ya oLdugun gibi Görün Yada gözüme Gözükme ..»¦«
~кคtเl ๏lยг๓ย เภรคภ เçเภ๔єкเภเ öl๔üгüгรє ؟¿
»¦«Ya oLdugun gibi Görün Yada gözüme Gözükme ..»¦«
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ya abi bende böyle bir konu açtım bende mynet ten almak istiyorum(Şimdi Forum Kuralını Çiğnecem:(..)Yöneticiler Yardım edin:):(:(:(

- ChilweetxTime
- İri Fare Avcısı
saol diyerlerine gerek yok dıyorsun ben hepsini doldurcaz zannettımDisqossT yazdı:Bak kardeşim vergi bilgisine fln gerek yok.Sen Sadece plus sobeeyi seç üyelikal'dan ev adresini ve tc'ni yaz sobeeyi al gereken yere parayı yatır (en güzeli ptt.) ve eve gelincede sana pttden verilen makbuz üzerindeki bilgileri onlara ilet.En geç 1ssat içerisinde şifren gelecektir.Eger hala yapamadıysan üyelikal.comu ara söyle onlar yardım ederler.

- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Plus alamayan arkadaşlar http://www.uyelikal.com/yetkili_satici.php Bu adrese girin. E-pin satış noktaları burada mevcuttur. İşlemsiz Havalesiz kolay bir şekilde plus alabilirsiniz

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- ChilweetxTime
- İri Fare Avcısı
kardes dene me ıcın bir sey yazdım adres yazdım altada tc yı sonra dedım sımdı para mı yatırcamDisqossT yazdı:Bak kardeşim vergi bilgisine fln gerek yok.Sen Sadece plus sobeeyi seç üyelikal'dan ev adresini ve tc'ni yaz sobeeyi al gereken yere parayı yatır (en güzeli ptt.) ve eve gelincede sana pttden verilen makbuz üzerindeki bilgileri onlara ilet.En geç 1ssat içerisinde şifren gelecektir.Eger hala yapamadıysan üyelikal.comu ara söyle onlar yardım ederler.

- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı
Yemin et laKonyaDabbee yazdı:Plus alamayan arkadaşlar http://www.uyelikal.com/yetkili_satici.php Bu adrese girin. E-pin satış noktaları burada mevcuttur. İşlemsiz Havalesiz kolay bir şekilde plus alabilirsiniz

- ChilweetxTime
- İri Fare Avcısı
bencede o yerleride yazmak gerekıyor en ıı sı satan bır yerden almak hıc bu kadar uzun seye gerek yokkackin yazdı:Arkadaşım ilini varsa ilceni yaz ben sana söyleyebilirm![]()