Merhaba arkadaşlar.
Geçenlerde hesabımıza çemberlitaş kutu yükledik. Lonca lisansı ile loncayı kurduk ancak aktif olmadı. Tekrar denediğimizde bu lonca adı kullanılmaktadır diyor ancak oyuna girdiğimizde aktif olmamış oluyor. Farklı lonca isminde kurmaya çalıştığımızda yetersiz ürün diyor. Lonca pasaportu sayesinde başka loncaya başvurmayı denedik ancak bu kezde loncaya katılmak için lonca pasaportunuz olması gerekiyor diyor. Halbuki dükkan / ürünlerim içerisinde lonca pasaportu bulunuyor. Sorunu hızlı desteğe yazmıştım saatler sonra cevap verip destek ekibine yönlendirdiler. Destek ekibine yolladım 2 gündür cevap alamadım halen. Şimdi buraya yazdığım için lütfen destek ekibine başvurun yazıp konuyu kilitleyecekler ancak oraya da başvurmamıza rağmen cevap alamadık. Artık sorunlarımızla ilgilenilmesi gerekiyor. Konu dahilinde bilgisi olan arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim.
Keyifli forumlar.
Önemli !
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
Re: Önemli !
Güncelll !!
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Bu tip konulara destek alabileceğiniz tek adres İKV İletişim/Destek Formu'dur.Bilginiz dahilinde olmalıdır ki İKV Forumları üzerinden üyelik işlemleri yapamıyoruz.
Destek/İletişim Formu'na göndermiş olduğunuz halihazırda başvurunuz bulunuyorsa, tekrar yollayıp lütfen tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyiniz.
Bilginize.
Bu tip konulara destek alabileceğiniz tek adres İKV İletişim/Destek Formu'dur.Bilginiz dahilinde olmalıdır ki İKV Forumları üzerinden üyelik işlemleri yapamıyoruz.
Destek/İletişim Formu'na göndermiş olduğunuz halihazırda başvurunuz bulunuyorsa, tekrar yollayıp lütfen tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyiniz.
Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- avss123
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Pardonn
k harfine bas ordaki bilgilerde klan parası falan warya üstte lonca ismi görünürse kurmuşsunzdur panik yapmayın
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- WHiTexDeWiL