Çekiliş Hakkında
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
Çekiliş Hakkında
Biz sanıyodukki 49 lvl karakterlere çıkar sanıyorduk millet 21 lvl çar açıyor ona çıkıyor. 
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Re: Yönetimin acizliği.
Merhabalar,
Yapılan etkinliğe her levelde karakter katılabilirdi. Level sınırı yoktu.
Bilginize..
Bilginize..
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- bordo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Perfectmagician yazdı:Biz sanıyodukki 49 lvl karakterlere çıkar sanıyorduk millet 21 lvl çar açıyor ona çıkıyor.
21 lvl çar açmak ne gülüm ya :mrgreen: :mrgreen:
Millet çekiliş için yeni hesaplar açtı 1 lvl e çıkmadığına şükredin
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
Aklınız bu kadarmı yetiyor?Milyonlarca 1 seviye karakter açılıpda 1 seviye karaktere çıksaydı o zaman görürdünüz siz isyanı.Bu ikramiye kime çıktı bir yöneticiyemi yoksa tanıdık birinemi ben 2 tane 49 lukla girdim amorti bile çıkmadı.İsyanım amorti bile çıkmamasına değil aslında.Adam daha 49 seviye olmamış en azından yapacağınız şu olabilirdi.CounCiL yazdı:Merhabalar,
Bilginize..
Bunların içinden 49 seviyeleri ayırıp onların içinden seçebilirdiniz.Ama ben kime anlatıyorumki?Sizin ıq 70in altındaydı unutmuşum pardon bu kadar düşünüpde beyninizi yormayın siz...
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Perfectmagician yazdı:Aklınız bu kadarmı yetiyor?Milyonlarca 1 seviye karakter açılıpda 1 seviye karaktere çıksaydı o zaman görürdünüz siz isyanı.Bu ikramiye kime çıktı bir yöneticiyemi yoksa tanıdık birinemi ben 2 tane 49 lukla girdim amorti bile çıkmadı.İsyanım amorti bile çıkmamasına değil aslında.Adam daha 49 seviye olmamış en azından yapacağınız şu olabilirdi.CounCiL yazdı:Merhabalar,
Bilginize..
Bunların içinden 49 seviyeleri ayırıp onların içinden seçebilirdiniz.Ama ben kime anlatıyorumki?Sizin ıq 70in altındaydı unutmuşum pardon bu kadar düşünüpde beyninizi yormayın siz...
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
2 hesabıma da amorti çıkmadı. :!:Wizards yazdı:Perfectmagician yazdı:Aklınız bu kadarmı yetiyor?Milyonlarca 1 seviye karakter açılıpda 1 seviye karaktere çıksaydı o zaman görürdünüz siz isyanı.Bu ikramiye kime çıktı bir yöneticiyemi yoksa tanıdık birinemi ben 2 tane 49 lukla girdim amorti bile çıkmadı.İsyanım amorti bile çıkmamasına değil aslında.Adam daha 49 seviye olmamış en azından yapacağınız şu olabilirdi.CounCiL yazdı:Merhabalar,
Bilginize..
Bunların içinden 49 seviyeleri ayırıp onların içinden seçebilirdiniz.Ama ben kime anlatıyorumki?Sizin ıq 70in altındaydı unutmuşum pardon bu kadar düşünüpde beyninizi yormayın siz...katılan herkese amorti çıktı
-
ISeHRaZaTI
- Cin Avcısı

Tamam sakin ol.Perfectmagician yazdı:amorti bile çıkmadı
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Yapılan yılbaşı piyango çekilişine her kullanıcımız katılabilir bunun için bir sınırlamamız yok, bu oyunu oynayan 1. seviyede bizim oyuncumuz 49. seviyede böyle bir ayrımı yapmak sizin için ayrıcalık olmazmıydı. Katılım gösterip ödül alan oyuncularımız yayınlanmıştır. Konunun takibini ve yorumlarınızı buradan yapınız.
viewtopic.php?f=46&t=85501
Yapılan yılbaşı piyango çekilişine her kullanıcımız katılabilir bunun için bir sınırlamamız yok, bu oyunu oynayan 1. seviyede bizim oyuncumuz 49. seviyede böyle bir ayrımı yapmak sizin için ayrıcalık olmazmıydı. Katılım gösterip ödül alan oyuncularımız yayınlanmıştır. Konunun takibini ve yorumlarınızı buradan yapınız.
viewtopic.php?f=46&t=85501
Koray YAR