MÜJDEEEE Lag'a Kesin Çözüm Bulundu !!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: MÜJDEEEE Lag'a Kesin Çözüm Bulundu !!!!

Mesaj gönderen ARZLODOS »

LIBERALIST

Forumda lağ oluyor konularımıza lağ yapmasan.

Gereken her sey söylenmiş az sabır derip bekliyecegiz artık.

Aynı aynı konuları açmakta sorunu çözsedin ben 100 bin konu acardım.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sonilahi »

sussana sen epe hırsızı
Resim
Kullanıcı avatarı
mkacellatt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mkacellatt »

LEPRECHAUN yazdı:
xKaNuNi yazdı:Lag'ı ortadan kaldıran FORMÜL...!!!

1995 Akçe ile Dükkanda sizleri bekliyor.... (Anlayana)
Protestonu yaptın güzel...Artık uyuyabilirsin.Hadi yum gözlerini sessizliği dinle...
adam anlayana demıs anlamadığın çok açık belli oluyor
Resim
xKaNuNi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Enderun

Mesaj gönderen xKaNuNi »

JackGhosen yazdı:
CAMELBLACK yazdı:8 MB Hız internet
4 Çekirdek AMD işlemci 3.00 GHz
4 GB RAM
1 GB ATI HD READON SERIES 4980 EKRAN KARTI
32 BİT işletim sistemi

Bu bilgisayarım ile ;
Assasin Creed ( tüm serisi )
Need For Speed (tüm serisi )
Crysis ( 1 ve 2 )
Call of Duty ( Favori oyunumdur 1 den tut modern warfare 3 e kadar bitirdim )
Battlefield ( Tüm serisi )
başka bir sürü oyun oynadım bu bilgisayar ile ve en üst grafik düzeyinde :) ve şimdi de deneme amaçlı bir çok ONLİNE OYUN indirdim . örnek vereyim

Knight online ( galiba ikv nin yüzlerce katı oyuncu kitlesine sahip fakat oyunda yaptıgım denemeler ile LAG olmadıgını söyleyebilirim .

Metin 2 ( İkv ye oranla daha çok oyuncu kitlesine sahip fakat LAG olmadıgını söyleyebilirim .

WoW ( Üyelik paralı oldugu için yakın bir arkadaşımın hesabı ile oyuna giriş yaptım ve LAG olmadını söyleyebilirim .

Ve geldik namı değer İSTANBUL KIYAMET VAKTİ ' ne :) ( Yukarda saydıgım en popüler ve oyuncu kitlesinin çok çok daha yüksek oldugu oyunlara oranla LAG ' ın en alasına sahip oldugunu çok rahat bir şekilde söyleyebiliri(z).

Not : Amacım İKV ' yi küçük düşürmek felan değil. Bırakın ona başlayında demiyorum zaten İKV dısında baska bir online oyun oynamıyorum . yalnız 23 .300 kişilik oyunda ( Muamma ) bu kadar LAG oluyorsa bu biz oyuncular değil yüzde yüz SOBEE ve İstanbul Kıyamet Vakti' nin yürütüldüğü bilgisayarlar , programlar , serverların tümünün toplamıdır .

32 Bit İşletim Sistemi 3 GB'dan Fazla Ram Kullanamıyor. 4 GB Ram Sonradan Takılmış Belli, Çünkü Hiçbir Bilgisayarcı Böyle Bir Epic Fail Yapmaz. Başta Bilgisayardan Anlamadığın Burdan Belli...

O Bilgisayar ile Anlattığın Oyunların En Fazla 2008 Yılına Kadar Yapılmış Olanlarını Bitirirsin.

Kaldı ki Assasin's Creed ve Call of Duty O Bilgisayarda Min Özelliklerde Bile Takılacakken Sen Kalkmış Max Özelliklerde Oynadım Bitirdim Diyorsun.

İnsan Yalan Söylemeden Önce Biraz Araştırır ki Rezil Olmasın.

Knight Online'da Lag Denemesi Diye Birşey Yok. Knight Online'da Sunucu Kaynaklı Lag Olmaz.
Kalabalık Yerlerde Bilgisayardan ve İnternet Hızından Kaynaklı Lag Oluşur.

WoW'da Lag Olmadığını Söylüyorsun Şuan Seni Taksim'de Sallandırsalar Kimse Sesini Çıkarmaz.

Dünyanın En Çok Lag Barındıran Oyunudur WoW... İnsanlar Oyundaki Pinglerini Düşürmek İçin Milyarlar Harcıyorlar.

Dediğim Gibi Oyuncular Bu Kadar Bilgisizken Yönetimin Zahmet Edip Cevap Vermemesi Gayet Doğal...

Ama Olan Yine Arada Kalan Bizlere Oluyor.

Arkadaş Bu oyunu oynamak için çokmu iyi bir bilgisayara sahip olmamız gerekiyor, öyleyse neden oyun için sistem gereksinimleri olarak çok düşük seviyede özellikler istiyorlar, demekki bahsedilen sistem özellikleri makul seviyede olan bu oyun için yeterli, daha iyi bilgisayarı olan oyuncularda da sürekli aynı durum söz konusu lag lag lag istersen bilgisayarın seni alsın ucursun o kadar hızlı olsunki sen pc de yapmak ıstedıgını düşünürken pc bunu uygulamaya koysun değişen bişey yok, Sonuç ne yine aynı LAG...
ARZLODOS yazdı:LIBERALIST

Bekle bekle nereye kadar arkadaş... Biz böyle bir sorun için duyarsız kalınmasından şikayetçiyiz, foruma bır konu acmıs yonetım 16.12.2011 tarihinden itibaren oyunculara duyurulan en ufak bır bılgılendırme yok Ki; bu bilgilendirme sadece ıkı sunucu ıcın gecerlı ama sorun butun sunucularda var... Uzun zamandan beri süregelen bu lag problem ıcın şahsıma adıma söyleyım yeterı kadar ılgı gosterılıp çözmeye çalışmıyorlar, çalışsalardı bu kadar uzun sürmezdi, yaa bu işi yapan sobee ekıbı yeterı kadar deneyımı bılgısı yok yada sobee nın bu işi adam gıbı yapacak alt yapısını duzgun kurabılecek parası yok, durum bu kadar vahim...
Biz oyuncular ise saldım çayıra mevlam gayıra....
xҠΛИƱИĪ xƬŔƱѴΛ xDƐĴΛѴƱ

Loncamıza katılacak olan yeni Neferleri bekliyoruz...

LIBERALIST
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen LIBERALIST »

ARZLODOS yazdı:LIBERALIST

Madem ki oyun içerisinde bir lag bir anarşi bir kullanılamazlık söz konusu, bunun aynısını forumda da yapmalı ki tam anlamıyla bir şey ifade etsin. Ayrıca konuların başlıkları belli. Girmek istemiyorsan girmezsin. Mesele bir kişinin çok fazla konu açması değil. Mesele herkesin bu konu hakkında konu açması ve kaostan doğan bir kaos ile tepkisini göstermesidir. Tabii sizler hala bir sürü içerisindeki koyunlar gibi düşünüyorsanız hay hay o sizin tercihinizdir. Bu tür konulardan uzak durursunuz ve kişisel tartışmaya çevirmezsiniz. Bundan hem siz mutlu olursunuz hem biz mutlu oluruz.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

La kim takar forumu oyunu konusyon yazı sitilinden aldığın isimlerden kim olduğun anlaşılmıyormu da yazıyon.

Ben sadece analyan anladı gereken yapılacak gibi daha sen anca ne amaçlıyon biliyonmu.

Foruma üye olur olmaz konu 1 hafta sonra konuya yorum ayzma 14 gün sonra konu açma denilen yeniliğe hazırlıyon sadace bu gözüküyor.

Nise sallamısım lağını yada yemişim lağını.

Foruma ihtiyaç duyan insanların yazılarını takip edemiyoruz LAĞ LAĞ LAĞ LAĞ LAĞ onlar madur oluyor bee.

Konu açılmış bir üste alıver hangi birni hepsini birden yukarı almanın ne anlamı var milletin dikkati dağılıyor bu kez hiçbirne bakmıyor ne oluyor olmuyor kimse bişi alamıyor bilgi kirliği güncel tutmak için yorum yazarsan en başta olur hepsini başa almanın anlamını soruyom sana.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Artık bu ve bunun gibi konuları kapatırmisiniz,yukarda ARZLODOS unda dediği gibi sorunu ve ihtiyacı olanlar forumdan faydalanamiyor.
Resim

LEPRECHAUN
LIBERALIST
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen LIBERALIST »

Bu konuyu da senin gibi yeniyetmeler yüzünden kişisel tartışmaya çevirmemek için uğraşıyoruz ama nafile. Güzel kardeşim ikinci sayfa üçüncü sayfa butonları var onlarla git istediğin konuyu bul ona yönel bu tür konular protesto konusudur protesto etmiyorsan girme sen de kurtul biz de kurtulalım. Ayrıca benim kim olduğuma dair bir varsayımın gerçeği ile uzaktan yakından alakalı olamaz. Son kez söylüyorum lag konularından rahatsız isen raporlarsın olur biter. Tartışmaya döndermek acizliğini gösterir.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Bana mi dedin yeni yetme diye ? Çok gücüme gitti :(
Resim

LEPRECHAUN
LoveLy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen LoveLy »

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
bir hayaldi .. geldi , geçti Resim [[FatiH KARATAŞ]]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön