Akçe sistemi geldiği günden bu yana , o zamana kadar verdiğiniz emekleri boşa çıkarmayacak seviyede size para kazandırmamıza rağmen şu lag sorununa hala bir çözüm üretemiyorsunuz ..
Biliyoruz.
Bir güncelleme bile size binlerce liraya patlıyor ama sizce de biz artık bu kadarcık hizmeti HAK etmiyor muyuz ???
:?: :!:
Hak Etmiyor muyuz ???
- Legioner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Hak Etmiyor muyuz ???
Valemont
Legionerxcyclone
I'm Comin'
Legionerxcyclone
I'm Comin'
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Enderun
Re: Hak Etmiyor muyuz ???
Legioner yazdı: Akçe sistemi geldiği günden bu yana , o zamana kadar verdiğiniz emekleri boşa çıkarmayacak seviyede size para kazandırmamıza rağmen şu lag sorununa hala bir çözüm üretemiyorsunuz ..
Biliyoruz.
Bir güncelleme bile size binlerce liraya patlıyor ama sizce de biz artık bu kadarcık hizmeti HAK etmiyor muyuz ???
/alkış
xҠΛИƱИĪ xƬŔƱѴΛ xDƐĴΛѴƱ
Loncamıza katılacak olan yeni Neferleri bekliyoruz...
-
- İskele Babası
Legioner yazdı: Akçe sistemi geldiği günden bu yana , o zamana kadar verdiğiniz emekleri boşa çıkarmayacak seviyede size para kazandırmamıza rağmen şu lag sorununa hala bir çözüm üretemiyorsunuz ..
Biliyoruz.
Biliyoruz.
Sen oyunu bırakmamışmıydın la
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Grup Bölgelerine Girmek Zorunda mısınız ?
Tamam Şuan İçin Oyun Grup Bölgelerinden İbaret Olabilir Ama;
Geliştiriciler Sorunu Çözene Kadar Bir Süre Çemberlitaş'a Girmesen de Maden Çeksen ?
Ya da Ne Bileyim Farklı Sınıftaki Bir Karakteri Kas,
Gözlük İçin Klan Parası Kas vb...
Yapabilirsin İşte Birşeyler
Geliştiriciler Sorunu Çözene Kadar Bir Süre Çemberlitaş'a Girmesen de Maden Çeksen ?
Yapabilirsin İşte Birşeyler
- DeFRaGxBizans
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizans İmparatorluğu
kardeşim ben sadece grup bölgelerine girmek istiyorum ya da şuan sadece grup bölgelerine girmek istiyorum böyle saçmasapan bir düşünce olamaz ben maden çekmeyi sevmiyorum belki bunu düşünerek yazsaydın keşke yorumunuJackGhosen yazdı:Grup Bölgelerine Girmek Zorunda mısınız ?
Yapabilirsin İşte Birşeyler![]()
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Sizin Gibi Sığ Düşünen Bir İnsanın Benim Düşüncemi Eleştirmeye Hakkı Varmı Acaba ?
20 TL, 200 TL, 2000 TL Her Ne Kadar Verirseniz Verin Bu Sizin Sorununuz...
İki Kuruş Para Verdiniz Diye İnsanları Baskı Altına Alamazsınız.
Sonuçta Size Zorla Oynatmıyorlar Bu Oyunu Değil mi ?
Saçma Sapan Yorum Demişsiniz Zira Saçma Olan Yazdıklarım Değil, Sizin Algılama Sisteminizdeki Bozukluk.
Sorsam Anlayacak mısınız ?
Elinizden Başka Birşey Geliyor mu ?
Siz Yırtınsanız da, Sessiz Sakin Bir Köşede Otursanız da Eğer ki Düzeltmek İstemezlerse Bu Sorun Kalır.
Bu Durumda Ya Oyunu Bırakırsınız, Ya da Sorun Halledilene Kadar Maden Çeker, Eşyayı Düşürmek Yerine Üretirsiniz.
Mantıklı Bir Tavsiyede Bulundum, Seçim Sizin, Karar Sizin...
20 TL, 200 TL, 2000 TL Her Ne Kadar Verirseniz Verin Bu Sizin Sorununuz...
İki Kuruş Para Verdiniz Diye İnsanları Baskı Altına Alamazsınız.
Sonuçta Size Zorla Oynatmıyorlar Bu Oyunu Değil mi ?
Saçma Sapan Yorum Demişsiniz Zira Saçma Olan Yazdıklarım Değil, Sizin Algılama Sisteminizdeki Bozukluk.
Sorsam Anlayacak mısınız ?
Elinizden Başka Birşey Geliyor mu ?
Siz Yırtınsanız da, Sessiz Sakin Bir Köşede Otursanız da Eğer ki Düzeltmek İstemezlerse Bu Sorun Kalır.
Bu Durumda Ya Oyunu Bırakırsınız, Ya da Sorun Halledilene Kadar Maden Çeker, Eşyayı Düşürmek Yerine Üretirsiniz.
Mantıklı Bir Tavsiyede Bulundum, Seçim Sizin, Karar Sizin...
-
- İskele Babası
C:\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\uninstall sınırsız lag çözümü.