ÇemberliTaş Yetenekleri
- thebn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonsuzluğa I Doğru
ÇemberliTaş Yetenekleri
Merhaba oyunu 4 yıldır oynuyorum fakat karakterlerimi adam akıllı dizme fırsatım olmadı şu ana kadar dizdiğim en iyi karakterler 1652 büyü şifa ve 39 bin daha önce hiç çemberli taşa girmedim Kenan'dan da düşüreceklerimi düşürdüm Junon kolay geliyor ama Junon'dan da düşüreceklerimi düşürürsem Çemberli taş'a hiç bir şey bilmeden girmek istemiyorum elimden geldiğince videoları izliyorum ama neredeyse hepsi büyücü bakış açısıyla yapılmış.Ben büyücüyü kullanmayı sevmiyorum. Neyse gelmek istediğim konuya geleyim: Çemberlitaş şifacısının yetenekleri nasıl olmalı en az kaç büyü şifa gerekli söyleyebilecek varsa çok minnettar olurum.
Sbskralıxşifa
We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: ÇemberliTaş Yetenekleri
Ben Şifacımla 1505 Şifa İle Stuart X atıyorum Bozmacı olarak Sende Fundi Zırhını Düşürüp Bol İksir yaparak Bozmacı Şifacı Ol X e Gidebilirsin..
- diRectoR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nizam I Cedid
çemberlitaş'ı bu kadar gözünüzde büyütmenize gerek yok bir tane bilen arkadaşın varsa anlatsın sana gerçi anlatmayada gerek yok sen gir ilk girişte öğrenirsin
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse

sSiHiRBaZz - Relapse

- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Şifacı koaly sadece sürekli iksir içiyorsun
) Can bas ckle bitti. Şifada bir şey yok.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Bende şifacı gözünden Gaffar & Semiha & Karabasanlar & İstihbarat Subayı kesim videosu vardı.Yükledim ancak siteden kaldırıldı .
Tekrar denerim olmazsa yüklemeyi
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
1600 küsür büyü şifa ile Çemberlitaş gruplarında yer bulabileceğinizi düşünüyorum.
Belki daha sağlam arkadaşlar var iken almasalar bile, şifacı sürekli ihtiyactır.İlla ki bir gün şans ulacaksınızdır.
Şans bulduğunuz zaman şansınızı iyi değerlerdirir, gruptaki arkadaşlarla sohbeti ilerletir isen başka zamanlardada seni çağırabilirler.
Unutmadan birşey belirtiyim;
1682 büyü şifası olan arkadaş ile tek şifa olarak Gaffar beyi, kestik.Ve hiçte zorlanmadık.
Kendine güven ve grup ara
Belki daha sağlam arkadaşlar var iken almasalar bile, şifacı sürekli ihtiyactır.İlla ki bir gün şans ulacaksınızdır.
Şans bulduğunuz zaman şansınızı iyi değerlerdirir, gruptaki arkadaşlarla sohbeti ilerletir isen başka zamanlardada seni çağırabilirler.
Unutmadan birşey belirtiyim;
1682 büyü şifası olan arkadaş ile tek şifa olarak Gaffar beyi, kestik.Ve hiçte zorlanmadık.
Kendine güven ve grup ara
- thebn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sonsuzluğa I Doğru
Verdiğiniz destekler için teşekkür ederim hafta sonu junona grup bulamazsam isteyen varsa sorarım Çemberli taş'a tekrar teşekkür ederim.
Sbskralıxşifa
We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.