ÇemberliTaş Yetenekleri

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
thebn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sonsuzluğa I Doğru

ÇemberliTaş Yetenekleri

Mesaj gönderen thebn »

Merhaba oyunu 4 yıldır oynuyorum fakat karakterlerimi adam akıllı dizme fırsatım olmadı şu ana kadar dizdiğim en iyi karakterler 1652 büyü şifa ve 39 bin daha önce hiç çemberli taşa girmedim Kenan'dan da düşüreceklerimi düşürdüm Junon kolay geliyor ama Junon'dan da düşüreceklerimi düşürürsem Çemberli taş'a hiç bir şey bilmeden girmek istemiyorum elimden geldiğince videoları izliyorum ama neredeyse hepsi büyücü bakış açısıyla yapılmış.Ben büyücüyü kullanmayı sevmiyorum. Neyse gelmek istediğim konuya geleyim: Çemberlitaş şifacısının yetenekleri nasıl olmalı en az kaç büyü şifa gerekli söyleyebilecek varsa çok minnettar olurum.
Sbskralıxşifa

We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Re: ÇemberliTaş Yetenekleri

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Ben Şifacımla 1505 Şifa İle Stuart X atıyorum Bozmacı olarak Sende Fundi Zırhını Düşürüp Bol İksir yaparak Bozmacı Şifacı Ol X e Gidebilirsin..
Kullanıcı avatarı
diRectoR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nizam I Cedid

Mesaj gönderen diRectoR »

çemberlitaş'ı bu kadar gözünüzde büyütmenize gerek yok bir tane bilen arkadaşın varsa anlatsın sana gerçi anlatmayada gerek yok sen gir ilk girişte öğrenirsin
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse
Resim
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

Şifacı koaly sadece sürekli iksir içiyorsun =)) Can bas ckle bitti. Şifada bir şey yok.
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Bende şifacı gözünden Gaffar & Semiha & Karabasanlar & İstihbarat Subayı kesim videosu vardı.Yükledim ancak siteden kaldırıldı . :D Tekrar denerim olmazsa yüklemeyi ;)
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

1600 küsür büyü şifa ile Çemberlitaş gruplarında yer bulabileceğinizi düşünüyorum.
Belki daha sağlam arkadaşlar var iken almasalar bile, şifacı sürekli ihtiyactır.İlla ki bir gün şans ulacaksınızdır.
Şans bulduğunuz zaman şansınızı iyi değerlerdirir, gruptaki arkadaşlarla sohbeti ilerletir isen başka zamanlardada seni çağırabilirler.
Unutmadan birşey belirtiyim;
1682 büyü şifası olan arkadaş ile tek şifa olarak Gaffar beyi, kestik.Ve hiçte zorlanmadık.
Kendine güven ve grup ara ;)
Kullanıcı avatarı
thebn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sonsuzluğa I Doğru

Mesaj gönderen thebn »

Verdiğiniz destekler için teşekkür ederim hafta sonu junona grup bulamazsam isteyen varsa sorarım Çemberli taş'a tekrar teşekkür ederim.
Sbskralıxşifa

We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.

“Şifacı” sayfasına dön