Re: LAG sorununu çözemeyen sobee' yi protesto ediyoruz !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
LIBERALIST
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen LIBERALIST »

Rehber nedir ?

Rehber, oyun içinde ve dışında oyunu ve yapımcıları hiç bir hata gözetmeksizin pollyannacılık bakış açısı ile her durumda ve her zaman öven, bozuk olan düzenin varlığını örtbas etmek ve bir kademe daha kendini değerli gösterebilmek için üst makamı destekleyici yorumlar ile oyuncuları sakinleştirme çabası içerisinde bulunan kişidir.

al bu da benim yorumum.

Dipnot: izleyin kişisel tartışma sebepli konu kilit mesajı geliyor. Lütfen konuyu destekleyen kişiler haricindekiler mesaj atmasın. Adı üstünde protesto konusu.
Kullanıcı avatarı
ANKALIEFE
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ANKALIEFE »

[quote="Tertip"]Sabırlı olun diyorum "yalakasın" diyorsunuz. TAG varmış hava atıyormuşum? Esas şimdi sen beni güldürdün

Ben GM falan değilim. Gm olma gibi bir amacımda yok! Bende sizler gibi İKV oyuncusuyum. Şimdi yazına senin tarafından destek versem senin yalakan olacağım öyle mi? Konuşmalarınızdan bunu anlıyorum. Lonca sistemi gelmeden önce lag'sız oynuyordum. Bende şikayetçiyim ama bilerek mi oynatıyorlar bizlere bu şekil ? İlla sizin kafanızda şu var sen REHBER'sin yönetim taraftarı yalaka vs....

Sanırım Türkçe'yi kullananı algılamada sıkntıların var hava atmak deyimini kullanma gerekçen nedir ? ben öyle bir olgudan bahsetmedim "Realist" dedim Realistin Türkçe anlamı; Gerçekçi olmak anlamına gelir.
Sözün özü lütfen algılama sıkıntısı çekmeyeceğin bir an sana yöneltilen bir iletiye cevap ver sağdan soldan laflar ile değil direk o iletinin ana temasına göre =) gayet yalın ve anlaşılır bir Türkçe kullanmaktı sana karşı çabam, başarılı olduğuma inanıyorum..!
Resim
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

ANKALIEFE yazdı:
Tertip yazdı:Sabırlı olun diyorum "yalakasın" diyorsunuz. TAG varmış hava atıyormuşum? Esas şimdi sen beni güldürdün

Ben GM falan değilim. Gm olma gibi bir amacımda yok! Bende sizler gibi İKV oyuncusuyum. Şimdi yazına senin tarafından destek versem senin yalakan olacağım öyle mi? Konuşmalarınızdan bunu anlıyorum. Lonca sistemi gelmeden önce lag'sız oynuyordum. Bende şikayetçiyim ama bilerek mi oynatıyorlar bizlere bu şekil ? İlla sizin kafanızda şu var sen REHBER'sin yönetim taraftarı yalaka vs....

Sanırım Türkçe'yi kullananı algılamada sıkntıların var hava atmak deyimini kullanma gerekçen nedir ? ben öyle bir olgudan bahsetmedim "Realist" dedim Realistin Türkçe anlamı; Gerçekçi olmak anlamına gelir.
Sözün özü lütfen algılama sıkıntısı çekmeyeceğin bir an sana yöneltilen bir iletiye cevap ver sağdan soldan laflar ile değil direk o iletinin ana temasına göre =) gayet yalın ve anlaşılır bir Türkçe kullanmaktı sana karşı çabam, başarılı olduğuma inanıyorum..!
Ben onu senin sözüne hitaben söylemedim. Bana gelen tepkilere genel olarak cevap verdim. Kim ne söylediyse kendi payını almıştır ;)
Resim
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Bizifarklı Clan

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

Bencede biraz bekleyin yönetim mutlaka bir açıklama yapacaktır özellikle devlerden biri (nerull )bu açıklamayı yapar.yönetim artık eski ketum tutumundan vazgeçmeli burada üç beş kelime yazmak onları fazla yormaz en azından bizlerin öfkesini bir nebzede olsa dindirir.

Tılsım______Atalante

“Genel Etkileşim” sayfasına dön