Karakterlerimde sorun var desteğe mail atıyoruz 40 gündür cevap yok destek takımından biri ile konuşuyorum diyor ki pazartesi tekrar at bu kadar sürede gelmemesi normal değil diyor bende tekrar atıyorum bu sefer cevap geliyor ve yazıyor ki aynı konuda iki kere mail atmayın aklını sevdiğimin delisi sen cevabını versen zaten bir daha atmama gerek kalmayacak ki ve işin sonunda 40 gündür cevap yok hesabım bloklu bu süre sürecinde plusu kullanamama sürem ne olacak bunları geçtim bir lagdır aldı gitti mario bile daha keyifli oynanabilir bu destek takımı adı altında toplanmış 3 5 ergen gerisi sabahtan akşama kadar tek yaptıkları yayılıp bilgisayardan facebooktan milletle sohbet tanıdıklarından gelen oyun için isteklerini karşılaması bi de freecell hearts solitaire spider solitaire gibi ikvnin kalkınması için gerekli olan programlarla da ilgilendiklerini unutmamız gerekiyor.
Atalaramız ne demiş;
Kavun karpuz yata yata büyür ve sonuç olarak destek takımı bu kadar süredir hala yatmakta yani daha büyütecek ne tarafları kaldı ben hala anlayamadım.
Bu konu kilitlenir ve ya silinir ise ataklarım devam edecektir...
cCcDeePDarKcCc
Destek ekibi kavun karpuz yata yata büyür artık görev başına
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Re: Destek ekibi kavun karpuz yata yata büyür artık görev ba
Benimde bir itiraz talebim var fuardan 10 gün önce gönderdim hala ses seda yok destek ekibi yeniden yapılanmıştı hepsi hikaye fuar yoğunluğu dediler ilk başta 1 ayda fuar yoğunluğunu atamadılar mı hala
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Arkadaşlar bir hafta oyuna girmeyin ne kaybedersiniz.Şu sıralar final zamanı hatirlatirim.Bir hafta sonra her şey düzelir.

LEPRECHAUN
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
Merhaba
Forum içerisinde bu tarz bildirimlerinize yanıt alamayacağınızı sizde en az benim kadar iyi biliyorsunuz, bu güne kadar hiçbir kullanıcıya forum üzerinden, almış olduğu modarasyon ile ilgili bilgi verilmemiştir. Muhatabınız destek iletişim kanalıdır.
Bu tür paylaşımları forum üzerinden yapmak yerine kanıtlarla birlikte İKV Destek/İletişim yolunu izlemelisiniz.
Israrcı bir tavırla aynı içerikte konular açmak moderasyona tabii tutulmanıza sebebiyet verebilir..
Forum içerisinde bu tarz bildirimlerinize yanıt alamayacağınızı sizde en az benim kadar iyi biliyorsunuz, bu güne kadar hiçbir kullanıcıya forum üzerinden, almış olduğu modarasyon ile ilgili bilgi verilmemiştir. Muhatabınız destek iletişim kanalıdır.
Bu tür paylaşımları forum üzerinden yapmak yerine kanıtlarla birlikte İKV Destek/İletişim yolunu izlemelisiniz.
Israrcı bir tavırla aynı içerikte konular açmak moderasyona tabii tutulmanıza sebebiyet verebilir..
Senin gibi Merhaba diyerek girebilirdim ancak yapmacık konuşmayı ve özenti olmayı sevmiyorum.Legendxdalgac yazdı:Merhaba
Kendini bazı havalı şeyler yazmış olarak hissedebilirsin ama derin bir nefes aldığında geçeceğini tahmin ediyorum.Eğer yazdıklarımı okusaydın buradan yardım edin demediğimi attığımız maillere cevap gelmediğini anlatmak istediğimi anlayamadığın için biraz üzüldüm. Sözüm ona akçeyi alıyorlar iş desteğe geline 40 gündür maile cevap gelmiyor.Destek ekibi kendini bizim dostumuz olarak tanıyor ancak bana göre sadece cüzdan düşmanı.
cCcDeePDarKcCc
Atalarımız her zamn yapıcı olmakla kaybedilmez kazanılır derler ama bende dahil hepimiz beşeri olarak sinir vb duygusal tepkimelere istemeyerekte olsa maruz kalırız.
Ve istemeden de olsa bazen kalp kırıcı sözler sarfediriz. Ama doğru olan bu tepkimeyi en aza indirerek aktarmak ve cözüm yoluna ulaşmaktır.
Evet okuduğum kadarıyla haklısın ama bu haklılık senin başkalarına özellikle ne yaptığını sadece düşüncelerinle karar verdiğin insanlara kücük düşürücü sözler ile haklılğını dile getirmek, senin hakkını aramaya değil karalamaya yönelik bir yol izlediğini gösterir.
Kaldıki sen bunu isteyecek birine benzemiyorsun sen sadece hakkını aramaya çalışıyorsun ve hakkını ararken birazdaha yapıcı olman senin sorununun cözümüne ivme kazandıracaktır.
Gercekten işini gece gündüz menfaatsiz yapanlar var ve sen bu şekilde bir genellemeyle onlarında hakkına girdiğini unutma
Yapıcı olman dileğiyle dostça kal
Ve istemeden de olsa bazen kalp kırıcı sözler sarfediriz. Ama doğru olan bu tepkimeyi en aza indirerek aktarmak ve cözüm yoluna ulaşmaktır.
Evet okuduğum kadarıyla haklısın ama bu haklılık senin başkalarına özellikle ne yaptığını sadece düşüncelerinle karar verdiğin insanlara kücük düşürücü sözler ile haklılğını dile getirmek, senin hakkını aramaya değil karalamaya yönelik bir yol izlediğini gösterir.
Kaldıki sen bunu isteyecek birine benzemiyorsun sen sadece hakkını aramaya çalışıyorsun ve hakkını ararken birazdaha yapıcı olman senin sorununun cözümüne ivme kazandıracaktır.
Gercekten işini gece gündüz menfaatsiz yapanlar var ve sen bu şekilde bir genellemeyle onlarında hakkına girdiğini unutma
Yapıcı olman dileğiyle dostça kal
Eminönü
BluECrY- Zeus -Mikail
BluECrY- Zeus -Mikail
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Bazı arkadaşların hala Yönetime karşı iyi niyetli yaklaşımını anlamıyorum , olayların akışına göre davranılması gerekir , bu sorunu sadece bu arkadaş yaşamıyor bu sorunu yaşayan oyunun büyük bir bölümü ama hala desteğe karşı iyi niyetli yaklaşım bekliyorsunuz. Gerektiği yerde destek ekibinin yanında olunur gerektiği yerde tepki konulur oyunun şu durumunda da oyuncuların tepkisini koyması çok doğru çünkü destek diye bir şey yok sürekli baştan savma cevaplar , aynı şeyler tekrarlanıp duruyor. Zamanında para konusunda millet destek ekibine tepki koyduğunda bazı şeylerin maddi olduğunu söyleyen ekip ; şuanda bir sürü oyuncu akçe alarak maddi konuda sizi baya bir memnun etmiştir ama sizler bu oyuncuları ne şekilde memnun ediyorsunuz ? Gözünüzdeki at gözlüklerini çıkararak olaylara yaklaşın
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
Yeniden merhaba,
Lag sorununu sizler yaşıyorsunuzda bizler yaşamıyormuyuz :?:
Biz farklı yerdemi oyun oynıyoruzda sorun bizde de olmasın..
Sorunun basit bir hata olmadığını, çalışmaların uzun süredir sürdüğünü yönetim her fırsatta belirtiyor.
2 gün oyuna girmeseniz, girdiğinizde arkadaşlarınız muhabbet etseniz yani GB atmasanız hiçbir sorun yok.
Şahsen öyle yapıyorum ve gayet memnunum.
Sizin gibi gelip burda isyan etmek, sorunu çözecek ise gelip isyan edelim.
Gel gelelim, isyan etmek hiç birşey kazandırmaz.
Tam aksine yapılacak işleri arttırdığınız için yavaşlar demek bile mümkündür.
Yönetim açısından düşünün biraz, oyuncuların sıkıntı yaşamaları yönetimin hoşunamı gidiyor :?:
Mevcut lagdan dolayı oyuncuların oyundan sıkılmaları, bırakmaları birşey mi kazandırcak :!:
Yönetim düzeltilmicek diye birşey demiyor ki, tek dedikleri ve denilecek en güzel cevap;
''Sizden biraz daha sabırlı olmanızı istirham ediyoruz.''
Sizlere, Allah sabır versin demekten başka birşey gelmiyor elimden.
İyi forumlar..
Lag sorununu sizler yaşıyorsunuzda bizler yaşamıyormuyuz :?:
Biz farklı yerdemi oyun oynıyoruzda sorun bizde de olmasın..
Sorunun basit bir hata olmadığını, çalışmaların uzun süredir sürdüğünü yönetim her fırsatta belirtiyor.
2 gün oyuna girmeseniz, girdiğinizde arkadaşlarınız muhabbet etseniz yani GB atmasanız hiçbir sorun yok.
Şahsen öyle yapıyorum ve gayet memnunum.
Sizin gibi gelip burda isyan etmek, sorunu çözecek ise gelip isyan edelim.
Gel gelelim, isyan etmek hiç birşey kazandırmaz.
Tam aksine yapılacak işleri arttırdığınız için yavaşlar demek bile mümkündür.
Yönetim açısından düşünün biraz, oyuncuların sıkıntı yaşamaları yönetimin hoşunamı gidiyor :?:
Mevcut lagdan dolayı oyuncuların oyundan sıkılmaları, bırakmaları birşey mi kazandırcak :!:
Yönetim düzeltilmicek diye birşey demiyor ki, tek dedikleri ve denilecek en güzel cevap;
''Sizden biraz daha sabırlı olmanızı istirham ediyoruz.''
Sizlere, Allah sabır versin demekten başka birşey gelmiyor elimden.
İyi forumlar..