Eskıden Forumu sureklı takıp eden ben sımdı forumu actıqımda sadece kılıtlenmıs onemsız ve tartışma konuları goruyorum. Bu da forumun kalıtesını azaltıyor. Bundan sonra berkıde kımse forumla ılgılenmez dıye dusunuyorum. Sıradan bı hal almıs cunkı. Bunun sebebı neden acaba?
ArkadaşLar Forum neden Bu kadar Zayıfladı .s
- UnDeRWoRLDDD
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
ArkadaşLar Forum neden Bu kadar Zayıfladı .s
Selam;
Eskıden Forumu sureklı takıp eden ben sımdı forumu actıqımda sadece kılıtlenmıs onemsız ve tartışma konuları goruyorum. Bu da forumun kalıtesını azaltıyor. Bundan sonra berkıde kımse forumla ılgılenmez dıye dusunuyorum. Sıradan bı hal almıs cunkı. Bunun sebebı neden acaba?
.
Re: ArkadaşLar Forum neden Bu kadar Zayıfladı .s
Forumun bu kadar zayıflamasının sebebleri belli başlı, sunucu forumlarına bakıldığında %80 konular aynı; veda, hırsızlık, lonca konusu vb. yani eskisi gibi forum oyunlarının açıldığı eğlenceli konular yok. Tabikide bunların olmasında İKV Form Denetmenlerimizin katlısı büyük, açılan çoğu konu ya silinir, ya kilitlenirse forum kullanıcıları ister istemez forumda soğutuluyor. Bu gidişat gösteriyorki Genel Etkileşimden başka faalliyet gösteren sunucu forumu kalmıcak...

- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
bu eksikliği bende farkettim son zamanlarda forum ölü.canlandırmak lazım artık foruma giresim gelmiyor
Bi biz kalmışız la hadi bizde cıkak facebooktaki gruba gidek ora daha iyi
))
:arrow:
http://www.facebook.com/groups/115021855269043/
:arrow:
http://www.facebook.com/groups/115021855269043/
Hotmail paraylamı mğ.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
Oyuna olan ilgiyle foruma olan ilgi paraleldir. Sobee İKV için bazı değişiklikler yaptığında forum da düzelecektir.
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
Yani insanlar İKV nedeniyle İKV forum a pek girmiyor 
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Dedıklerıne aynen katılıyorum eskıden forumun zevkı vardı şimdi hiç yok insanın konulara bıle bakası gelmıo çok sıkıcı oldu
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
Forumun Zayıflamasının nedeni her konuya bir moderasyon uygulanıyor veya kitleniyor bu nedenler oyuncular konu açma gereğinde bulunmuyor nasılsa kapatılacak diyerekten .
İkv boş olduğu için forumda boş 
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi