İkv Mynet üyeliğim hakkında problem !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Eskitoprak
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dört Yapraklı Lonca

İkv Mynet üyeliğim hakkında problem !

Mesaj gönderen Eskitoprak »

Mynet Üyeliğimi pratik olarak Sobee Üyeliğine transfer ettim , fakat giriş yapılamıyor , yaklaşık olarak 4 ila 5 gündür bu sorun bu şekilde tekrar ediyor , kullanıcı girişi yaptığımda üye adı veya şifre hatalı diyor. Destek bölümüne mail göndermeyi denedim , fakat mynet ile ilgili sıkıntıları çözemeyeceklerini yazıyordu sayfanın alt kısımında , bu sorunu nasıl halledeceğim ben. Daha doğrusu bu sorunu sizin halletmeniz gerekiyor benim değil.
İkv Eski Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü

Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü

Bekodogi

Er Meydanı Gösterisi

http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: İkv Mynet üyeliğim hakkında problem !

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

mynet hesabının ıd şifresini biliyorsan yeni aktardığın hesabın bilgilerine dair bilgileri gönderiyor.Bi mynete gir bak.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: İkv Mynet üyeliğim hakkında problem !

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Eskitoprak yazdı:Mynet Üyeliğimi pratik olarak Sobee Üyeliğine transfer ettim , fakat giriş yapılamıyor , yaklaşık olarak 4 ila 5 gündür bu sorun bu şekilde tekrar ediyor , kullanıcı girişi yaptığımda üye adı veya şifre hatalı diyor. Destek bölümüne mail göndermeyi denedim , fakat mynet ile ilgili sıkıntıları çözemeyeceklerini yazıyordu sayfanın alt kısımında , bu sorunu nasıl halledeceğim ben. Daha doğrusu bu sorunu sizin halletmeniz gerekiyor benim değil.

Dükkana girebliyormusun o kullanıcı adı ile.

Mail aderssinnbaşında 0 varmı yada şifrende
Büyük küçük Hafr duyarlılığı gelmiştir.

Ve son olarak kayıtlı mail adresine şifremi unuttum de boyle bir kullanıcı adı bulnamıyor diyorsa hesap aktarılmamaıştır.
yada mail adresine gönderdik derse mail adresine girip gereksizlere yada spam kutusuna bak şifren geldise o şifreyi kopyala yapışyır olarak gir.

Son olarak dükkana girebliyorsan eğer şifreni değiştir. Giremyiyorsan doğru kullnaıcı adını yazdığından emin ol yada

Sunucudan Mynet ile gir de daha önceki mynet hesabınla giriş yap orda dieyceği bu hesabınız şu şu hesaba aktarılmıştır.
O adresi alarak ve şifreni unutuğumdan şifreni öğrenerek girişi dene.

Zafer seninle oalcaktır.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön