Ofansif ve Grup Bölgeleri
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Re: Ofansif ve Grup Bölgeleri
Son eklentiyle gelen çemberlitaşa girebilirsin.6 kişilik grupta 1 ofans oluyor.Ama sığınak ve migrata almazlar.Ofans varkende kenan kesilebilir ama zaman tasarrufu için almıyorlar
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Oyun içerisinde sergilemiş olduğunuz davranışlar neticesinde, kurmuş olduğunuz arkadaşlıklar sonucunda her türlü yere grup bulabileceğini umuyorum.
Lakin TANK sürekli ihtiyactır, ofans her zaman bulunabilir, açıkçası ofansif savaşçı olmasada olur.
Başka bir karakteriniz ile Grup Bölgesine girdiğiniz zaman, veya ofansif savaşçı olarak grupta yer buldugunuz zamanlarda tank savaşçıyı takip ederek naptığını izlersen kısa zamanda tanklığı öğrenebilirsiniz.
Lakin TANK sürekli ihtiyactır, ofans her zaman bulunabilir, açıkçası ofansif savaşçı olmasada olur.
Başka bir karakteriniz ile Grup Bölgesine girdiğiniz zaman, veya ofansif savaşçı olarak grupta yer buldugunuz zamanlarda tank savaşçıyı takip ederek naptığını izlersen kısa zamanda tanklığı öğrenebilirsiniz.
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Zaten sığınak ve migratta tank olmak zor değil,ama şans vermiyorlar.Özellikle çevren yoksa işin çok zor,tank oldum binbir güçlükle topladım itemleri,32bin can 75 zırh yaptım ama 1 ayda 1 kez girebildim.Çevre şart
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
İlk iletimdede belirttiğim gibi;
Oyun içerisinde sergilemiş olduğunuz davranışlar neticesinde, kurmuş olduğunuz arkadaşlıklar sonucunda her türlü yere grup bulabileceğini umuyorum.
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Zırhı 75le migrata gir daha kolay grup bulursun.berkancetin yazdı:Zaten sığınak ve migratta tank olmak zor değil,ama şans vermiyorlar.Özellikle çevren yoksa işin çok zor,tank oldum binbir güçlükle topladım itemleri,32bin can 75 zırh yaptım ama 1 ayda 1 kez girebildim.Çevre şart
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Zırhım zaten 75'ti,biraz sığınağa girip farabi farabi yüzüğü düşürebilseydim 33bin can olucaktı,ama giremediğim için yok.Bende lanet olsun deyip ofans oldum tekrar
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
Merhaba
Tank savaşçı karakterleriniz için;
Farabi modeli Farabi Yüzüğünüzün olması gerekli değil.
Migrat ve sıgınak bölgelerinde, yaratıklara göre direncinizi ayarlayıp zırhınızı %75 yaptıktan sonra savunma item giymelisiniz.
Farabi Farabi yüzük takacağınıza varsa Evocati takı, yok ise tek item bile olsa plevne takı takmanız çok daha iyidir.
Savunmanız ne kadar fazla olursa yaratıkların size verebileceği hasar o oranda düşecektir.(BOSS'lar hariç)
Savunmanızın yüksek olması yaratıkların size hasar verme ihtimalinide düşüreceğini, ıska vuracagınıda unutmamalısınız.
Tank savaşçılar grubun yükünü sırtlıcak olsalar bile,
Yüksek enerji her ne kadar lazım gibi görünsede yukarda belirttiğim kombinasyonlar çok daha fazla iş görecektir.
İyi forumlar.
Tank savaşçı karakterleriniz için;
Farabi modeli Farabi Yüzüğünüzün olması gerekli değil.
Migrat ve sıgınak bölgelerinde, yaratıklara göre direncinizi ayarlayıp zırhınızı %75 yaptıktan sonra savunma item giymelisiniz.
Farabi Farabi yüzük takacağınıza varsa Evocati takı, yok ise tek item bile olsa plevne takı takmanız çok daha iyidir.
Savunmanız ne kadar fazla olursa yaratıkların size verebileceği hasar o oranda düşecektir.(BOSS'lar hariç)
Savunmanızın yüksek olması yaratıkların size hasar verme ihtimalinide düşüreceğini, ıska vuracagınıda unutmamalısınız.
Tank savaşçılar grubun yükünü sırtlıcak olsalar bile,
Yüksek enerji her ne kadar lazım gibi görünsede yukarda belirttiğim kombinasyonlar çok daha fazla iş görecektir.
İyi forumlar.
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Çok güzel söylüyosun ama malesef öyle olmuyor.Gidiyorum adaya,nadiren tank arayan grup denk geliyor,adam canımı soruyor 32bin deyince olmaz diyor
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hasta La Vista
yarın sabah 09 da oyunda olursan gireriz migrata c.teside olur.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu