YÖNETİM BİR BAKARSA..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
betadakisen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

YÖNETİM BİR BAKARSA..

Mesaj gönderen betadakisen »

bilindigi gibi oyunda akce e pini vesaire satılması yasak artı şaheserlerde öyle nadidelerde mor itemlerde ama cemberli receteleri satılabilmekte üretimi yapılabilmekte peki bunu üreten nasıl üretiyor?? oyun icerisinde peynir satılır peynir nedir akce epinidir şuanda 2500 akce oyun parasıynan 60m gibi bir rakamnan alıcı buluyor bunu gerek ikv yönetimi gerek oyuncular zaten bilmekte bir yerde bu oyun parası karşılıgı akce satan arkadaşlar mecbur kalıyor şahsen ben 1ayda 1menekşe bile cekemedim..naapcam mecburi olarak bişeyler üretmek icin akce satacam oyun parası karşılıgı..bu durumlar aşikar ve bu HIRSIZLARIN iştahını arttırıyor önce oyun parası sonra akce e pini diyip oyun parasını aldıklarında sırra kadem basıyolar..yönetim bunun önüne gecmenin tek bir yolu var dükkanda akce karşılıgı oyun parası paketleri satmak nasılmı 50m oyun parası paketi 2500 akce gibi iksir gibide düşünebilirsiniz para otomatigi mesela 50m oyun parası cek karşılıgında 2500 akce düşecektir..bunu yapmadıgınız sürece oyundaki oyun dilinde peynir sizin dilinizde akce önüne gecemessiniz teşekkür ederim..
LoveLy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: YÖNETİM BİR BAKARSA..

Mesaj gönderen LoveLy »

Merhabalar

Öncelikle ilginiz için teşekkürler...

Oyun içinde bu tarz eylemlerde bulunanlar hakkında cezai işlem uygulanmaktadır. Peynir satılır , ekmek satılır gibi kelime oyunları yapanlar içinde aynı moderasyon uygulanmaktadır. ( Telif Hakkı ) Çemberlitaş şaheser'lerin reçetelerini üretme gibi bir zorunlulukta bulunmamaktadır. Şansınızın ve vaktinizin yettiği sürece grup bölgelerinden bu şaheserleri düşürebilirsiniz.

Bu konuda yapmanız gereken tek şey ; Akçe satışı yapan kişilerin oyun içinde şikayet etmenizdir .

İyi Forumlar , iyi eğlenceler
bir hayaldi .. geldi , geçti Resim [[FatiH KARATAŞ]]
Kullanıcı avatarı
gamesloft33
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: YÖNETİM BİR BAKARSA..

Mesaj gönderen gamesloft33 »

Akce Alıp Oyun Parası İle Satıcagına Arttırıcı Alıp 1 Madene Oturmanı Tafsiye Ederım .
Ben 2 Hafta Maden cektım 1 Sinek Mantarı bıLe cıkmadı Ada'da 290'a yakın Mantarım Oldu .
1 Haftalık Arttırıcı Aldım 2. Günü Olucak bugun 4 Menekse 3 Ganoderma 3 Mavi Topaz 2 Kızıl Zümrüt 3 Sibiryalı Cektım
Bu işler Şans İsi Dostum Sen Arttırıcı Almayı Dene Cok Faydasını Görürsün ..
..[İstanbul]a Aşığız Biz , [Kıyamet]in Acısına, [Vakti]nin Karanlığına ..

TATMİNATÖR > http://e1202.hizliresim.com/u/b/2lq6y.jpg
MEVZULARINADAMI > http://e1202.hizliresim.com/u/b/2lqcv.jpg
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön