Sancakta 1 İlk..

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mu Be On

Re: Sancakta 1 İlk..

Mesaj gönderen Notr25 »

Tebrikler. Sanırım Daha fevkaledesi burda =)

Buyrun viewtopic.php?f=46&t=83682 =)
Kullanıcı avatarı
KnqHellscream
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen KnqHellscream »

[/color]
Notr25 yazdı:Tebrikler. Sanırım Daha fevkaledesi burda =)

Buyrun viewtopic.php?f=46&t=83682 =)

O ayrı tabi :) Ama Tebrikler yapanlara
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gangbangg »

Koçum sen zamnında mıgrat sığınagı anlamaya çalışıken bız ozamanlar ıtemelrı dusurmus baska arayışlar içindeydik gel görki senın gibi bir zavallı bile dile gelebilmiş bu oyunda.Senelerdir bu oyundayım ve kimin ne oldununda farkındayım onun için seni aşan konular mesaj atma.

Söyle bir sözle başlamak istyiyorum . İleti Düzenlenmiştir [PitbuLL]. o zmnlar eskıde kaldı bence gocum . mıgrat sıgınakta ben pesinde kostugum adamlar cember geldıgınde benm peşimde koşuyolatr :D Ve buda o söze uyuyo Herkeze iyi forumlar . Bİde yarası olan gocunur sanırım cembere almadıklarım veya arz olup kestıklerımın kıskanılmasıdır ve ayrıca ben kısmeyı kıskanmam . yaptıklarım yapacaklarımın temınatır . ve buda GanGsta Ayrıcalıgı .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

Gangbangg yazdı:Koçum sen zamnında mıgrat sığınagı anlamaya çalışıken bız ozamanlar ıtemelrı dusurmus baska arayışlar içindeydik gel görki senın gibi bir zavallı bile dile gelebilmiş bu oyunda.Senelerdir bu oyundayım ve kimin ne oldununda farkındayım onun için seni aşan konular mesaj atma.

Söyle bir sözle başlamak istyiyorum . İleti Düzenlenmiştir [PitbuLL] . o zmnlar eskıde kaldı bence gocum . mıgrat sıgınakta ben pesinde kostugum adamlar cember geldıgınde benm peşimde koşuyolatr :D Ve buda o söze uyuyo Herkeze iyi forumlar . Bİde yarası olan gocunur sanırım cembere almadıklarım veya arz olup kestıklerımın kıskanılmasıdır ve ayrıca ben kısmeyı kıskanmam . yaptıklarım yapacaklarımın temınatır . ve buda GanGsta Ayrıcalıgı .
Kimsenin Tarafında Değilim Ama Şu Yorumundan Sonra Cevap Verecek Olduğunu Sanmıyorum.

- İmla Hatalarını mı Düzeltelim, Yazı Yazmayı Baştan mı Öğretelim ?
- Atasözüyle Laf Sokmak İsteyen Birine Göre Fazla Varoş Kaçan Bir Sözle Cevap Verdiğine mi Üzülelim ?
- Koçum Sözü Yeterince İğrenç Bir Kelimeyken Bir de Ayak Takımı Düzenlemesi ile ''Goççum'' Yazdığına mı Yanalım ?
- Gerçek Hayatta Değil de Oyunda 2-3 Çocuğu Peşinden Koşturduğun İçin Sevindiğine mi Acıyalım ?
- Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Diyerek Nihat Doğan Fanatiği Biri Olduğun İçin Aşağılayalım mı ?

Ben Bilemedim ?

ve Evet Kendini Bizlere En İyi Şekilde Tanıttın,
'' buda GanGsta Ayrıcalıgı .''
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Konu 2. Madde Gereğince Kilitlenmiştir.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön