hNkR yazdı:Bende yurtdisindan oynuyorum. Ayni sekilde benimkide olmuyo. 3Pay'a mesaj attim. Bana geri donduler yanliz yurtdisinda oldugum icin olmuyormus islem bu akce almanin baska bir alternatifi var mi acaba ..?
Bildiğim kadarı ile üyelik aldan alabliyorsun ama bankaya onaylı bir cep telfonu olması sartıyla.
Almanyadasın kredi karının Bankası Zurih bilmem ne o bankaya ait onaylı bir cep telfonun varsa üyelikaldan alabliyorsun.
Kodları artık banka sistemi gönderdiği için yurtiçi yurt dışı olmasına gerek yok ben bundan 3 ay gibi amerikan piyangosundan bir nilet almıstım sıp diye banakdan aradılar bilmem ne uzunca bir şirket edı yazdı ben anlamdım ama he dedim oanayladı.
Bu alışverişlerde boyle bir onay yok ama banka üstünden kod gönderliyor denemende fayda var bankanın açık olduğu zamanlarda alış veriş yaaprsan dönmesi cabuk oluyor bilgine bankadan direk aramıyorlar sms geliyor bankadan bankaya değşiyor Dünyadaki tüm bankalar 3d şifrelemsine geçtiğini varsayarsak boyle bir sorun olmayacagı kanısındayımda dene önce sms gelirse üyelikal.comdan alablirsin kutu akçe herhangi bişi işte.(
Bu arada kredi kartına bağlı bir cep telfon vardır alışveriş yaapcagın yere telefonunu verme zorunluluğun yok banka zati kredi kartına bir cep telfonu atıyor kredi kartınla cep telfon numaranı alışveriş yaptığın yer görmüyor sen vermediğin sürece.
Bencede alışveriş yaptığın yerlerde cep telfonunu verme adamın başlının etini yiyorlar su indirimiz var su var bir kere verdinmi hiç bilmediğin yerden kamapnya var bizim düşünürmüşün derler aman ha kredi kartına bağlı olan cep telfonun banka tarafından bilinir sadece sadece o banka kafanı şişirir. Aman ha aman yabancı yabancı adamalr arıyor ne dedikleri belli değil. Çok cektim Güzel ses tonlarında bayanalrda arıyor çok hoş ama bişi anlamıyommm.Gut byee gibiler diyor en sonunda hayret bişi)